• Autor
    Odp.
  • baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

baby22 gratuluję intelektu.

Zdajesz sobie sprawę, że mogłaż go zabić tym koktajlem? Nie, pewnie nie wpadłaż na to, że PALENIE papierosów, to nie to samo, co JEDZENIE ich. Hmm, wiesz, że nikotyna jest TRUJĄCA? I że podczas spalania papierosa niewiele jej zostaje, bo reszta się po prostu SPALA? A wiesz ile wynosi dawka żmiertelna dla człowieka? 60 mg! Ile nikotyny jest w paczce papierosów?! Tak, 60 mg!

Więc, albo chłopak ma cholerne szczężcie, że żyje (i jest w miare pełnosprawny, bo mogłaż go upożledzić), albo trochę przesadzasz z tym, że to wypił.

Bardzo, bardzo mnie przeraża to, jak niewiele niektórzy wynoszą chociażby z lekcji chemii w liceum.

Nie musisz się o to martwić bo to jest receptura stosowana od dawna, ja też to piłam. Dlatego jest w tym olej żeby to zwrócić jeżli byż nie wiedziała !

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

trzeba byc niezlym kretynem, zeby to wypic.

moze powiedz mu, ze jak cie kocha to ma zjesc wlasne skarpety…to bedzie dopiero dowod milosci. zenada.

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Wyjątkowo podpisuję się pod zdaniem Parvati, nikt mi nie wmówi, że to nie jest szkodliwe i to nie tylko dlatego, że palę, ale po prostu moja przyjaciólka jest po medycynie i wszelkie tego typu ktretyństwa mnie przerażają!

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

trzeba byc niezlym kretynem, zeby to wypic.

moze powiedz mu, ze jak cie kocha to ma zjesc wlasne skarpety…to bedzie dopiero dowod milosci. zenada.

A tak apropo to kto Ci dał prawo do tego żeby kogoż obrażać ? I zauważyłam że nauczyłaż się jednego słowa jak papuga i ciągle go uzywasz- żenada !

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak rzucić palenie ??"

Przewiń na górę