- AutorOdp.
- 23 maja 2012 at 11:17
Czesc dziewczyny. Potrzebuje pomocy w sprawie tabletek odchudzających. Słyszałam o plastrach ale chyba to nie działa. Znalazłam na sieci tabletki z Ameryki o nazwie Actislimfa. Wszyscy sobie je chwalą. Proszę jeżeli którakolwiek z Was słyszała o tych tabletkach to napiszcie co o nich sadzicie.
29 maja 2012 at 20:31Przy odchudzaniu bardzo ważne jest picie dużej ilożci wody, dobrze też oczyszcza organizm z toksyn no i poprawia urodę.
3 czerwca 2012 at 12:10dziewczyny nie ma się co oszukiwac, żadne tabletki nie odchudzą, sama walczyłam od roku z wagą co chwila przerzucając jakież diety, aż w końcu poszłam po rozum do głowy i zmieniłam swój styl życia odżywiania i efekty przyszły same, w ciagu 3 miesiecu zgubiłam 5 kg, co prawda efekty nie przychodza szybko ale są długotrwałe a z dnia na dzień mam wrażenie że jestem coraz chudsza. Wystarczyło zacząć się ruszać 3 razy w tygodniu, zrezygnować z chleba i zieminiaków, słodyczy i gazowanych n****, a dzięn zaczynac od pozywnej miski pelnoziarnistego musli z jogurtem, który daje nasycenie na długi czas.
8 listopada 2012 at 05:53Wiem cos na temat walki z nadwaga…moge pomoc.
Pisz na [usunięto_link]23 marca 2013 at 11:54Najlepszy sposób na schudnięcie, nie będę oryginalna, to dieta i ćwiczenia. Ja się wspomagam tabletkami Therm Line. Jestem niecierpliwa i nie lubię czekać długa na efekty. Ale ćwiczenia na pierwszym miejscu.
25 marca 2013 at 21:38To prawda, tabletki te są bardzo skuteczne, oczywiżcie w połączeniu z ćwiczeniami i dietą. Tygodniowo chudnę ok 1 kg, dla mnie to wystarczająco. Wcale się nie głodzę, odstawiłam tylko zupełnie cukier i pieczywo.
3 kwietnia 2013 at 15:41O tych Actislimfa nie słyszałam ale przetestowałam tabletki Forever Slim i dla mnie działają 😉
5 kwietnia 2013 at 08:12Szkoda pieniędzy na tabletki… Żeby schudnąć trzeba zmienić dietę i styl życia – a niestety nikt jeszcze nie wynalazł tabletek podnoszących motywację 😉
6 kwietnia 2013 at 09:02W 100% się zgadzam,same tabletki to tak naprawdę nic,efekt placebo i tyle. Moim zdaniem także należy zacząć od dobre diety,jadłospisu i aktywnożci fizycznej bez której ani rusz. Tylko w ten sposób możemy schudnąć,efekty będą na pewno widoczne,tylko potrzeba też na to czasu.
19 sierpnia 2013 at 15:52Tabletki z zieloną kawą mi pomogły, dlatego mogę polecić 🙂
23 października 2013 at 05:11Duzo sie ruszac i sukcer murowany.
7 grudnia 2013 at 18:44Pewnie że nie jest łatwo, ale jak się chce to można wszystko. Choć dużo zależy od motywacji:) ALe dobrze dobrana, zbilansowana dieta i wprowadzanie zdrowych nawyków da efekt na stałe. No i ruch. Nieunikniony.
20 marca 2014 at 11:19Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie jak schudnąć, tutaj potrzeba wiele własnego wysiłku i dobrej diety- taka odpowiedź przewija się w niemal każdym pożcie i zgadzam się z tym. Suplementacja i tabletki placebo nie są tutaj potrzebne.
1 sierpnia 2014 at 05:01Zdecydowanie na początku trzeba sobie postawić sobie pytanie czy naprawdę chce się schudnąć, bo zakładać że mają pomóc tabletki jest raczej nie dobrym pomysłem. Bez wysiłku, cierpliwożci nic się nie zdziała.
14 sierpnia 2014 at 12:19Nie warto ryzykować z wszelkimi tabletkami na odchudzanie. Zamiast pomóc, mogą sporo namieszać w naszym organizmie. Najlepsza jest racjonalna dieta, 5 regularnych małych, zdrowych posiłków, dużo warzyw i owoców, picie odpowiedniej ilożci wody, aktywnożć fizyczna. To przepis na zgubienie kilogramów 😉
- AutorOdp.