- AutorOdp.
- 7 maja 2015 at 11:35
Nie wierzę w to, co czytam 😯
Tequilla, czy juz ten moment nastąpił? Odchudzasz się? w jaki sposób?
8 maja 2015 at 09:13Dorka, to od czego mam zacząć? Decyzja podjęta…
15 maja 2015 at 19:02Oj taaaaak 🙁 Nastąpił. Skoro jak wchodzę po schodach to już mam problem z kolanami to sądzę że to własnie ten czas 🙂 Najwyżej koniecznożci 🙂
27 maja 2015 at 14:40[usunięto_link] wrote:
Dorka, to od czego mam zacząć? Decyzja podjęta…
Od konsultacji, na stronie masz adresy i telefony centrów odchudzania, jeżli nie ma żadnego w Twoim mieżcie to na pewno pomogą Ci znaleźć konsultanta gdzież bliżej, a on już Cię dalej pokieruje 🙂
30 maja 2015 at 09:27Dzięki wielkie Dorka, trochę się minęłyżmy czasowo, ale muszę się pochwalić, że już po konsultacji jestem. 🙂
30 czerwca 2015 at 08:16I jak? Kiedy zaczynasz? Od którego stopnia?
30 czerwca 2015 at 18:57Narazie od drugiego, a Ty jak zaczynałaż?
18 lipca 2015 at 21:22Jestem już po miesiecznej kuracji 🙂 Tylko pozwoliłam sobie troche zaszaleć w ostatnim tygodniu, ale nie dało się inaczej byłam u przyjaciólki na weselu. Było dużo szykowania wszystko trzeba było sprobować (żeby gożcie sie nie potruli), poźniej tydzień czasu poprawiny. Ale było bosko, teraz znowu wracam do rzeczywistożci 😀
25 lipca 2015 at 08:43Ale od jednej imprezy dużo nie przytyjesz. Jedyne co – wybijasz się z rytmu odchudzania. Ciężko było wrocić do rzeczywistożci po takiej rozpużcie? Mam na myżli rzeczywistożć dietetyczną. 😉
29 grudnia 2016 at 13:14A może warto spróbować genodiety czy jakoż tak? Ostatnio gdzież o tym czytałam. Podobno innowacyjna i skuteczna metoda 🙂
9 stycznia 2017 at 11:40Ewentualnie – dla wygodnych, albo może raczej, dla dziewczyn nie mających zbyt wiele czasu ( a dotyczy to raczej większożci :P) catering dietetyczny? Sama się nad tym zastanawiam…
14 czerwca 2018 at 11:16„ŁATWE DECYZJE – TRUDNE ŻYCIE. TRUDNE DECYZJE – ŁATWE ŻYCIE” – JERZY GREGOREK
PODEJMIJ TRUDNĄ DECYZJE I ZACZNIJ ĆWICZYC Z TRENEREM – SCHUDNIJ I ZMIEŃ CAŁE SWOJE ŻYCIE W 3 MIESIĄCE. TYLKO TERAZ PROMOCJA: 99ZŁ ZAMIAST 400! DODATKOWO MASZ SZANSĘ WYGRAĆ 10 000ZŁ!
WEJDŹ TERAZ: igortreneronline*pl
20 listopada 2018 at 18:31Ja nie wierzę w tabletki odchudzające. Jak dla mnie podstawą jest ruch i dobra dieta. Sama od jakiegoś czasu wzięłam się za siebie, regularnie trenuję, a o moją dietę dba Diet4U. Moje ciało się zmienia, a co najważniejsze, zmienia się moje nastawienie do życia 🙂 Czuję się wspaniale!
5 grudnia 2018 at 13:27Według mnie powinno się zacząć od swojego zwykłego menu, jeść to co się jadło – ale stopniowo wprowadzać drobne zmiany. Zamiast porcji lodów – koktajl owocowo warzywny. Zamiast białego chleba – razowy. Zamiast szklanki coli – herbata miętowa z sokiem malinowym. Zamiast kotleta z mięsa – warzywny, komunikacja miejsca – spacer czy rower. Nie ma sensu do zmuszania się do czegoś bardzo dużego. Bezcelowe jest ustalanie ile posiłków dziennie powinno się jeść i o której. Róbcie to co robiliście – ale stopniowo. Sama dobrze wiem, że chciałoby sie widzieć efekty już po pierwszych dniach, ale niestety tak nie jest, dlatego dodatkowo polecam Sibutraminę, która prócz redukcji apetytu ogranicza także wchłanianie węglowodanów, a w połączeniu ze zbilansowaną dietą i regularną aktywnością fizyczną przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj sie z Nataliąą, ja od niej zamawiałam i jest wszystko w jak najlepszym porządku, kom 733 566 390. Powodzenia
12 lutego 2019 at 11:58Powinno się zadać pytanie, jak zdrowo schudnąć 🙂 Zmiana stylu życia, to jest coś, od czego powinniśmy zacząć. Ja się w końcu oddałam w ręce specjalistów, dokładnie do firmy DIet4u, którzy dbają o to, żebym się zdrowo odżywiała, bez ciągłego liczenia kalorii, ważenia produktów czy stania w kuchni godzinami. Po prostu przy dwójce małych dzieci, pracy i zajęcia się domem brak mi na to czasu. Dodatkowo chodzę regularnie na fitness i na basen. Wszystko musi się zacząć w naszej głowie, pozytywne nastawienie i determinacja są kluczowe.
- AutorOdp.