- AutorOdp.
- 11 stycznia 2008 at 16:01
Mam pytanie, jak najlepiej schudnąć. Mam tylko 163 cm wzrostu i ważę 53 kg, bardzo chciałabym choćiaż 5 kg zrzucić, tylko nie wiem jak:(
11 stycznia 2008 at 16:46Chociaz 5 kg? Czy to znaczy, ze chcialabys wazyc mniej niz 48 kg przy twoim wzroscie? – Mam nadzieje, ze to „chociaz” napisalas przez pomylke.
Odstaw cukier i slodycze i poplywaj troche, a zjedziesz na te 48 kg bez problemu.23 stycznia 2008 at 22:35jedz przeterminowane jogurty
26 stycznia 2008 at 15:38[usunięto_link] wrote:
Mam pytanie, jak najlepiej schudnąć. Mam tylko 163 cm wzrostu i ważę 53 kg, bardzo chciałabym choćiaż 5 kg zrzucić, tylko nie wiem jak:(
grubachnma, nie rób sobie żartów.
nela ma rację, ogranicz słodycze i serwuj sobie codziennie gimnastykę, choćby piętnastominutową:)13 lutego 2008 at 20:53ogranicz slodkosci i kalorie wiecej cwicz ale rano bo wieczoram nie ma takiego efektu i zakup jakis suplement polecam clarinol cla rozne ceny ale przy zastosowaniu poprzednich wskazowek osiagniesz sukces.
20 lutego 2008 at 12:07@Bańka wrote:
ogranicz slodkosci i kalorie wiecej cwicz ale rano bo wieczoram nie ma takiego efektu i zakup jakis suplement polecam clarinol cla rozne ceny ale przy zastosowaniu poprzednich wskazowek osiagniesz sukces.
a w jakiej cenie mniej wiecej ten clarinol?
6 marca 2008 at 18:58[usunięto_link] wrote:
a w jakiej cenie mniej wiecej ten clarinol?
słyszałam że nie drogi ok. 50zł
7 marca 2008 at 15:48Na różnych forach przewija się temet clarinolu. Co to włażciwie jest 🙄 ? I czy jest bezpieczne 😉 ?
8 marca 2008 at 21:38clarinol cla to kapsułki wspomagające odchudzanie
10 marca 2008 at 11:14Kliknij na mój podpis- tam na stronie znajdziesz wszystkie info…
10 marca 2008 at 13:38[usunięto_link] wrote:
clarinol cla to kapsułki wspomagające odchudzanie
które są niczym innym jak chemią 🙄 nie powinno się stosować diety ze żrodkami farmakologicznymi jeżli nie ma się otyłożci a ta na pewno nie jest gdy ma się 3-4 kg nadwagi 😕
ćwiczenia i ograniczenie spożycia, cukrów, soli i tłuszczy to najlepszy sposób na zrzucenie kg a nie farmakologia 🙄10 marca 2008 at 22:09oj nie zgodze sie ze chemia to prawda bo przeciez nie warzywko ale ja biore od ponad 3 miesiecy i jest duza poparwaoczywiscie cwicze ale na moje cialo cla dziala .
12 marca 2008 at 08:16Aby schudnąc moim najlepszemy sposobem i sprawdzonym !!! jest jeżć mniej ale czężciej, czyli wtedy kiedy zaczyna burczeć w brzuszku 😛 pamietając o tym ze nie mozna przekroczyc około 5 posiłków dziennie i nie mozna przesadzac z ziemniakami, pączkami, czekoladą i żmietaną. Poza tym poranna lub wieczorna gimnastyka i rucz w ciągu dna, wystarczy spacer do sklepu na zakupy, przejscie sie jeden lub dwa przystanki autobusowe zamiast 5 min czekac na autobus. Takie codzienne spedzanie dnia spowoduje z pewnoscia duuuuuuuzo lepsze samopoczucie i zrzucenie kila kilogramów. Ja tak robie i od lat zachowuje te samą wage wacha sie miedzy 44 kg a 46 kg a wzrost mam 162 🙂
12 marca 2008 at 22:28Ćwiczenia całego ciała + odpowiednia dieta i bedzie mniej kilo!
13 marca 2008 at 21:08ja sobie cwicze i jest okpowiem wam fajna strone znalazlam pewniejuz znacie [usunięto_link] wpisujesz co ile zjadlas wyskakuje ile to mialo kalorii i robi taki dziennik fajna sprawa:)a cwicze sobie z zestawem dla zapracowanych [usunięto_link] al mazy mi sie wypad w gory na rower:)ahhh
- AutorOdp.