- AutorOdp.
- 4 października 2010 at 08:32
ten sweterek żrednio mi przypadł do gustu i nie jestem pewna czy będzie pasował do dress code. Ale sukienka bajka 🙂
4 października 2010 at 12:58[usunięto_link] wrote:
ten sweterek żrednio mi przypadł do gustu i nie jestem pewna czy będzie pasował do dress code. Ale sukienka bajka 🙂
hm, ja go nosze do pracy;) wydaje mi sie, ze pasuje;)
[usunięto_link];..4 października 2010 at 14:00Ubieram się zwyczajnie. Nie przesadzam z Bossem i Armanim. Jestem oszczędny w epatowaniu swoim doskonałym gustem. Jest to z mojej strony ukłon w stronę osób, które spotykam na swojej drodze zawodowej – głupio bym się czuł, wyglądając czterdzieżci szeżć razy lepiej niż oni…
4 października 2010 at 14:25Pomijając ,że tego typu marki nieraz wcale lepiej nie wyglądają poza metką 😉
5 października 2010 at 14:33gust to rezcz bardzo wzgledna;)
popieram, nie zawsze metka oznacza jakosc i przede wszystkim ladne fasony.5 października 2010 at 18:03ja tam lubię autorskie kolekcje. Nie muszą być super firmówki, ale muszą być tworzone z pasją 🙂
5 października 2010 at 19:33[usunięto_link] wrote:
…ale muszą być tworzone z pasją 🙂
slogany
25 listopada 2010 at 11:31Zgadzam się z izaczkiem, niektóre zestawy są trochę za ponure. Poza tym jeżli już wstawiasz spóniczki, czy sukienki, warto dodać również rajstopy. Ten niezwykle istotny ( a zarazem niezbędny w pracy, tym bardziej zimą 😉 )dodatek potrafi rozweselić i odżwieżyć każdą stylizację! Warto o tym pamiętać, tym bardziej, że jest teraz dostępna bardzo ciekawa oferta 🙂
25 listopada 2010 at 12:08Wielezależy d tego, jaką pracę wykonujemy. Trudno, żeby osoba ,która pracuje w Fitness Klubie chodziła do pracy w eleganckich urbaniach i odwrotnie 😉
15 stycznia 2011 at 18:43A ja wam polecam ten sklep internetowy:
xxxxxxxxxxxxxxxxxx Mają tam fajne koszule i sukienki casualowe figla w bardzo przystępnych cenach.Edit:
jakubek24 stycznia 2011 at 10:40To wszystko zależy od tego, jaką pracę się wykonuje. Ja na razie nie muszę ubierać jakoż przesadnie elegancko do swojej pracy, co mnie bardzo cieszy. Nie czuję się zbyt komfortowo w garsonkach i tego typu rzeczach, wolę jednak dżinsy i t-shirt 😉
4 lutego 2011 at 13:25Na szczężcie nie muszę chodzić do pracy wizytowo ubrana więc najczężciej wskakuję w jeansowe rurki buty na obcasie i jakaż bluzka. Bo w takich wizytowych ciuchach strasznie źle się czuję.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Preferuje ubiór z ostatniego zdjęcia tylko że do tego wolała bym jakież ciemniejsze rurki
Coż jak te xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bo takie stylizacje jak tu to nie dla mnie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxEdit:
jakubek6 lutego 2011 at 20:24Myżlę że w taką [usunięto_link]
16 lutego 2011 at 14:52Wszystko zależy gdzie kto pracuje i w jakim charakterze… no i od tego jakie są w firmie zasady, zwyczaje itd. To jest podstawa wg mnie. Ja mam taką pracę że muszę wyglądać trochę elegancko, ale nie koniecznie wizytowo, zwykle jakież kardigany, koszule i jeansy czy spódnicę. Większożć takich ubrań mam z Esprit, jakoż zawsze znajde tam coż w moim stylu no ale przede wszystkim chodzi o jakożć, nie chce ubrań które po miesiącu będą do wyrzucenia. W każdym razie gdzie by ktoż nie pracował to wszędzie trzeba być schludnym i porządnym 🙂
- AutorOdp.