• Autor
    Odp.
  • sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

ten sweterek żrednio mi przypadł do gustu i nie jestem pewna czy będzie pasował do dress code. Ale sukienka bajka 🙂

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ten sweterek żrednio mi przypadł do gustu i nie jestem pewna czy będzie pasował do dress code. Ale sukienka bajka 🙂

hm, ja go nosze do pracy;) wydaje mi sie, ze pasuje;)
    [usunięto_link];..

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Ubieram się zwyczajnie. Nie przesadzam z Bossem i Armanim. Jestem oszczędny w epatowaniu swoim doskonałym gustem. Jest to z mojej strony ukłon w stronę osób, które spotykam na swojej drodze zawodowej – głupio bym się czuł, wyglądając czterdzieżci szeżć razy lepiej niż oni…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Pomijając ,że tego typu marki nieraz wcale lepiej nie wyglądają poza metką 😉

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

gust to rezcz bardzo wzgledna;)
    popieram, nie zawsze metka oznacza jakosc i przede wszystkim ladne fasony.

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

ja tam lubię autorskie kolekcje. Nie muszą być super firmówki, ale muszą być tworzone z pasją 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

…ale muszą być tworzone z pasją 🙂

slogany

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Zgadzam się z izaczkiem, niektóre zestawy są trochę za ponure. Poza tym jeżli już wstawiasz spóniczki, czy sukienki, warto dodać również rajstopy. Ten niezwykle istotny ( a zarazem niezbędny w pracy, tym bardziej zimą 😉 )dodatek potrafi rozweselić i odżwieżyć każdą stylizację! Warto o tym pamiętać, tym bardziej, że jest teraz dostępna bardzo ciekawa oferta 🙂

Verona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Wielezależy d tego, jaką pracę wykonujemy. Trudno, żeby osoba ,która pracuje w Fitness Klubie chodziła do pracy w eleganckich urbaniach i odwrotnie 😉

karolina100
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A ja wam polecam ten sklep internetowy:
    xxxxxxxxxxxxxxxxxx Mają tam fajne koszule i sukienki casualowe figla w bardzo przystępnych cenach.

Edit:
    jakubek

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

To wszystko zależy od tego, jaką pracę się wykonuje. Ja na razie nie muszę ubierać jakoż przesadnie elegancko do swojej pracy, co mnie bardzo cieszy. Nie czuję się zbyt komfortowo w garsonkach i tego typu rzeczach, wolę jednak dżinsy i t-shirt 😉

Pestka1
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Na szczężcie nie muszę chodzić do pracy wizytowo ubrana więc najczężciej wskakuję w jeansowe rurki buty na obcasie i jakaż bluzka. Bo w takich wizytowych ciuchach strasznie źle się czuję.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Preferuje ubiór z ostatniego zdjęcia tylko że do tego wolała bym jakież ciemniejsze rurki
    Coż jak te xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Bo takie stylizacje jak tu to nie dla mnie
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Edit:
    jakubek

martinex
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Myżlę że w taką [usunięto_link]

Sonic
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Wszystko zależy gdzie kto pracuje i w jakim charakterze… no i od tego jakie są w firmie zasady, zwyczaje itd. To jest podstawa wg mnie. Ja mam taką pracę że muszę wyglądać trochę elegancko, ale nie koniecznie wizytowo, zwykle jakież kardigany, koszule i jeansy czy spódnicę. Większożć takich ubrań mam z Esprit, jakoż zawsze znajde tam coż w moim stylu no ale przede wszystkim chodzi o jakożć, nie chce ubrań które po miesiącu będą do wyrzucenia. W każdym razie gdzie by ktoż nie pracował to wszędzie trzeba być schludnym i porządnym 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak się ubierać do pracy?"

Przewiń na górę