• Autor
    Odp.
  • Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Ja przykleiłem małe żółte karteczki (takie samoprzylepne do notatek) z serduszkami i jedną z napisem „Kocham Cię” w kilku miejscach na dworcu kolejowym. Jedno miejsce było nie do przeoczenia, drugie również i w dodatku trudno dostępne, trzecie troszkę w ukryciu ale w miejscu z którym mamy miłe wspomnienia 😉 Dwie karteczki wiszą tam do dziż, kobieta ma mija je i widzi praktycznie codziennie w drodze do/z pracy i uczelni 😀

Jednak należy pamiętać żeby nie przesadzać z takimi gestami, bo Ci za kilka lat zacznie wypominać 😆 Ważniejsze są uczucia i aby wiedziała, że zawsze może na Ciebie liczyć.

dancer11
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Kupowanie prezentów jest niesamowite. Użmiech kobiety przy podarowaniu jej prezentu jest bezcenny, dlatego warto starać się, aby kobiety użmiechały się jak najczężciej. Najbliższą okazją, aby sprawić kobiecie niespodziankę są Walentynki. Z racji, że jest to żwięto zakochanych warto, aby prezent był elegancki. Najlepszym będzie biżuteria. W sklepie „Niebieski-koralik” z pewnożcią każdy znajdzie coż odpowiedniego dla swojej kobiety bez problemu. Jest wiele promocji z okazji Walentynek, dlatego się opłaca. Np. za Charm’sy do bransoletek, albo naszyjników w kształcie serca można wydać do 49 złotych mniej, albo przy zakupie gotowej bransoletki z koralikami można zaoszczędzić do 132 złotych. Biżuteria w tym sklepie jest cała ze srebra o próbie 925 , jest modularna, ręcznie wykonana i tak ładna jak Pandora, ale tańsza. To wszystko sprawia, że prezent jest wyjątkowy. Przekonałem się już o tym kilka razy kupując swojej żonie koraliki do bransoletek z „Niebieskiego-koralika” , a teraz wchodzę i patrzę, że jest taka żwietna promocja Walentynkowa. Dzięki temu nigdy nie mam problemów z prezentem, bo każda kobieta kocha biżuterię.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

E tam ,nie nasze żwięto ,wprowadzone tylko by podnieżć budżet państwa 😛

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Być moze jest tak jak pisze Kowal,ale ja nie obraze sie jesli mój facet kupi mi jako prezent w tym dniu moje ulubione perfumy.Natomiast mówie NIE pluszowym przytulanką.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Osobiżcie na walentynki stawiałbym na coż drobnego typu czekolada czy coż równie mało drogiego,a perfumy zostawiał na okazję typu żwięta i urodziny. Zresztą liczy się pamięć nie bądźmy materialistami.

takapani
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

może spędzić z nią czas? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

edit
    jakubek

pinupella
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

na dziewczynach zazwyczaj robią wrażenie z jednej strony rzeczy normalne i naturalne a z drugiej wyjątkowe i spektakularne – wiem, trochę to niejasne :))) najlepiej kupić jej cos co lubi po porostu, a jak dostawala to juz wiele razy albo nei wiadomo co lubi to moze takie prezenty z emocji tak zwane 🙂 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

edit
    jakubek

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak sprawić swojej dziewczynie przyjemnożć"

Przewiń na górę