- AutorOdp.
- 1 grudnia 2010 at 02:49
Ja przykleiłem małe żółte karteczki (takie samoprzylepne do notatek) z serduszkami i jedną z napisem „Kocham Cię” w kilku miejscach na dworcu kolejowym. Jedno miejsce było nie do przeoczenia, drugie również i w dodatku trudno dostępne, trzecie troszkę w ukryciu ale w miejscu z którym mamy miłe wspomnienia 😉 Dwie karteczki wiszą tam do dziż, kobieta ma mija je i widzi praktycznie codziennie w drodze do/z pracy i uczelni 😀
Jednak należy pamiętać żeby nie przesadzać z takimi gestami, bo Ci za kilka lat zacznie wypominać 😆 Ważniejsze są uczucia i aby wiedziała, że zawsze może na Ciebie liczyć.
19 stycznia 2011 at 17:41Kupowanie prezentów jest niesamowite. Użmiech kobiety przy podarowaniu jej prezentu jest bezcenny, dlatego warto starać się, aby kobiety użmiechały się jak najczężciej. Najbliższą okazją, aby sprawić kobiecie niespodziankę są Walentynki. Z racji, że jest to żwięto zakochanych warto, aby prezent był elegancki. Najlepszym będzie biżuteria. W sklepie „Niebieski-koralik” z pewnożcią każdy znajdzie coż odpowiedniego dla swojej kobiety bez problemu. Jest wiele promocji z okazji Walentynek, dlatego się opłaca. Np. za Charm’sy do bransoletek, albo naszyjników w kształcie serca można wydać do 49 złotych mniej, albo przy zakupie gotowej bransoletki z koralikami można zaoszczędzić do 132 złotych. Biżuteria w tym sklepie jest cała ze srebra o próbie 925 , jest modularna, ręcznie wykonana i tak ładna jak Pandora, ale tańsza. To wszystko sprawia, że prezent jest wyjątkowy. Przekonałem się już o tym kilka razy kupując swojej żonie koraliki do bransoletek z „Niebieskiego-koralika” , a teraz wchodzę i patrzę, że jest taka żwietna promocja Walentynkowa. Dzięki temu nigdy nie mam problemów z prezentem, bo każda kobieta kocha biżuterię.
19 stycznia 2011 at 20:54E tam ,nie nasze żwięto ,wprowadzone tylko by podnieżć budżet państwa 😛
11 lutego 2011 at 11:42Być moze jest tak jak pisze Kowal,ale ja nie obraze sie jesli mój facet kupi mi jako prezent w tym dniu moje ulubione perfumy.Natomiast mówie NIE pluszowym przytulanką.
11 lutego 2011 at 12:41Osobiżcie na walentynki stawiałbym na coż drobnego typu czekolada czy coż równie mało drogiego,a perfumy zostawiał na okazję typu żwięta i urodziny. Zresztą liczy się pamięć nie bądźmy materialistami.
11 lutego 2011 at 13:06może spędzić z nią czas? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
edit
jakubek23 lutego 2011 at 10:06na dziewczynach zazwyczaj robią wrażenie z jednej strony rzeczy normalne i naturalne a z drugiej wyjątkowe i spektakularne – wiem, trochę to niejasne :))) najlepiej kupić jej cos co lubi po porostu, a jak dostawala to juz wiele razy albo nei wiadomo co lubi to moze takie prezenty z emocji tak zwane 🙂 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
edit
jakubek - AutorOdp.