- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 00:15
uwielbiam te chytre gry kobiece w skąpych majteczkach…
a włażciwie prawie bez nich – co to niby nic nie widać – a widać wszystko 😆7 sierpnia 2017 at 15:45One są od Merg – merg.pl/product-pol-61516-ADIDAS-ZX-FLUX-J.html
Wydaje mi się, że powalają nawet samym kolorem, bo są typowo kobiece.
Ale czy ten styl jest dla was? Same oceńcie 😉11 sierpnia 2017 at 15:21Chyba dużo zależy od faceta i samej kobiety..
Dla niektórych będzie to skąpa bielizna, dla innych ubrana od stóp do głów ale,,, np z rozporkiem..
Ja osobiście lubię sie ubrać kobieco, spódnica, szpilki czasem dekold23 stycznia 2018 at 14:39ja myślę że kobieta która dobrze czuje sie we własnej skórze jest najbardziej seksowna
9 lutego 2018 at 09:22Kolor czerwony bardzo pociąga mężczyzn :*
22 stycznia 2019 at 17:35Wielu mężczyzn pociąga kuszenie szpilkami, uwodzenie kolorowymi podeszwami, mowa ciała i kokieteria, wtedy ubiór jest mniej istotny
12 lipca 2019 at 15:06Nie lubię:
–ostrego makijażu
– wyzywającego stroju – w sypialni kocham
– rozowych kolorow – czasem sukienki
– chamskich kozaczkow
– blyszczacych torebek – zależy
– ‚dżecików’
– ust malowanych na czerowno, a także czerwonych paznokci – KOCHAM
– tipsów – nie przeszkadzają mi, jeśli są łądne
– kabaretek – w sypialni mega
– włosów ulizanych do tyłu – u mojego faceta tak
– stylizacji na młódkę czyt ‚ pieski, myszki, baranki i jakies elementy w stylu dzidzia – pierdziel’
– i jeszcze na pewno wiele podobnych w tym klimacieTe przekreślone, to odpowiedzi męża, bo zainteresował się co tam piszę przy kompie i przylazł na kontrolę;)
16 lipca 2019 at 15:41czasami dla faceta seksowne są szpilki, a czasami conversy…
ważne, żebyś Ty dobrze czuła się ze sobą w tym stroju.
z osobistych obserwacji zauważyłam, że facetów kręcą czarne rajstopy.
21 sierpnia 2019 at 15:53Kobieta ubrana z gustem i klasą. Nie wyzywająco, lecz skromnie. Przy czym strój nie powinien zasłaniać, lecz odkrywać ,,prawdziwe ja”. Ubiór dobrze dopasowany do figury kobiety, z lekkimi akcentami ,,pozwalającymi wyróżnić się z tłumu” . Sposób poruszenia i mimika są równie ważne jak strój. Dodatkowo delikatne perfumy, dobry nastrój i można ruszać w świat 😉
22 maja 2020 at 08:14Wiadomo – obcisłe, seksowne sukienki robią największe wrażenie, ale raczej to nie wszystko. Patrzcie jeszcze na to – merg.pl/product-pol-78221-Zwiewna-sukienka-kopertowa-malina-KENDRA.html?rec=102855202 Piękna kobieta powinna budzić pożądanie właśnie w takich sukienkach, które nie podkreślają jej figury. W ilu przypadkach tak się stanie?
7 września 2020 at 08:00Np. w to – merg.pl/product-pol-86244-Sabrina-ekskluzywna-sukienka-z-koronkowym-dekoltem-CHABROWA.html?rec=102855203 Przyznajcie – wygląda genialnie. Jest estetyczna, klimatyczna, ma w sobie to coś. Czy Waszym zdaniem czegokolwiek jej brakuje? Tylko wiadomo – wymaga ona odpowiedniej figury.
21 listopada 2022 at 20:08odkryte ramiona … i zakolanówki to jest najbardziej sexowne i dodaje kobiecie pazura ja kupiłam ostanio fajną czerwoną hiszpankę i sexowne zakolanówki na crazychic pl i wszyscy jak w to ubranie wskocze wodzą za mną wzrokiem ….
- AutorOdp.