- AutorOdp.
- 10 września 2008 at 10:50
On zawsze chce czegoż w zamian, wiadomo czego.. Ale macie jakież sposoby, żeby go „nauczyć” bezinteresownego masażu:)?? Dzielcie się, ale już:)
10 września 2008 at 12:35Nie chodzi mi o jakąż musztrę:) Mój facet jest raczej egoistą, jeżeli chodzi o te sprawy. Każdy ma wady, ale i tak go kocham:) Chodzi mi o sposób na oduczenie tego egoizmu. Wiem, że on niespecjalnie lubi masaż (ja uwielbiam) i zawsze zanim go do tego namówię to zaczynamy się kochać i jak jeszcze mamy siłę to dopiero zaczyna… Owszem, w grze wstępnej zdarza się masażyk.. Ale chodzi mi o znalezienie jakiegoż „żrodka”, żeby bez niczego, zaczął robić ten masaż…
10 września 2008 at 13:25To chyba rzeczywiżcie niezbyt się Tobą i Twoimi potrzebami przejmuje. 🙄
Nie mówiłaż mu, że czasem nie masz ochoty na seks, jesteż bardzo zmęczona i marzysz o masażu, po którym mogłabyż odprężona zasnąć…?10 września 2008 at 17:30Współczuję faceta.
Ja bym takiego egoiste od razu zostawiła,a nie jeszcze sie zastanawiała jakby tu go zmusic do działania.Sam powinien o Ciebie dbac!P*** nie facet.
10 września 2008 at 17:33Dajcie spokój! To że koleż nie przepada za masazem nie oznacza, ze ma go już rzucic! To, że n ie chce mu się robić dziewczynie masazu chyba nie skreżla go całkiem?! Każdy ma jakież wady! Moze poza tym jest cudownny, wspaniały i och ach?! Jejku, czy wy dziewczyny wszystkie trzymacie swoich facetow pod pantoflem? Ja bym się takim ideałem znudziła i wtedy odstawilabym go w kąt:D
10 września 2008 at 18:46ja to robie tak: klade sie na lozku i mowie „a teraz bedziesz mnie masowal”. moj facet wolalby, zebym to ja pomasowala jego, to jasne. zatem: szturcham go noga, szczypie, ciagne raz po raz za wlosy lub uszy, kuje w boki, rysuje mu po rekach, jecze…
i jesli np. w tym czasie oglada mecz, to nawet dosc szybko przystepuje do dziela. jesli nie to moze to trwac troche dluzej, ale zwykle dziala.
polecam te fantastyczna metode. jak facet nie chce pozymwac to tez tak robie.
😆 😆 😆 😆
11 września 2008 at 15:46Ja o nic mojego faceta prosic nie musze.Dla mnie zawsze ma czas i ochote.
11 września 2008 at 15:56Z tego co czytam Czersi to Twój facet, a raczej chłopak, jest niezłym pantofelkiem. Wszystko dla Ciebie, robi ciagle czułe słowka, czułe smski blablabla. Nie mowie, że to źle. Jeżli Tobie to odpowiada to super. Ale ja bym z takim nie wytrzymala. Czasem lubie sama sie postarać, lubie sama zapracowac sobie na miłożć, co za duzo to nie zdrowo. Znudzilabym się. 🙂
11 września 2008 at 15:58@Józia wrote:
Z tego co czytam Czersi to Twój facet, a raczej chłopak, jest niezłym pantofelkiem. Wszystko dla Ciebie, robi ciagle czułe słowka, czułe smski blablabla. Nie mowie, że to źle. Jeżli Tobie to odpowiada to super. Ale ja bym z takim nie wytrzymala. Czasem lubie sama sie postarać, lubie sama zapracowac sobie na miłożć, co za duzo to nie zdrowo. Znudzilabym się. 🙂
ja bym zmienila nr telefonu, gdybym dostawala 50 smsow dziennie.
11 września 2008 at 17:15Macie dziewczyny z jednej strony racje,czasem jest to dla mnie bardzo meczace.On nigdzie nie chce beze mnie isc,zawsze mnie pyta o zdanie i w ogóle dmucha na mnie i chucha.To wynika z roznych rzeczy-jest dobrym,aczkolwiek przewrazliwionym na moim punkcie,rozne rzeczy juz w zyciu przeszedł-malzenstwo jego rodziców rozpadło sie przez ciagle klotnie i zdrady jego ojca.Jak sam mówi przeszedł przez piekło i teraz chce w koncu miec spokoj.
Oczywiscie pracuje nad nim-kiedys w ogóle nie chciał mi mówic gdy np.zachowałam sie w sposob,ktory jemu sie nie podobał.Uwazał,ze to nie warte wzmianki i zamiast sie mnie czepiac powinien padac mi ciagle do nog i dziekowac za to,ze z nim jestem.Czesto z nim rozmawiam na temat jego przewrazliwienia i jest juz duzo lepiej niz rok temu.Wszystko idzie ku dobremu 🙂
25 września 2008 at 11:10Ja na szczężcie do masażu zachęcać nie muszę. Mój facet to uwielbia tak samo jak i ja :). Czasami naszym jedynym problemem jest to, że tak szybko olejki nam się kończą 🙂
14 grudnia 2008 at 17:11Najlepiej zrob jemu masaz i powiedz, ze milo by bylo jakbys Ty mogla rowniez tak sie odprezyc
16 grudnia 2008 at 11:51[usunięto_link] wrote:
Najlepiej zrob jemu masaz i powiedz, ze milo by bylo jakbys Ty mogla rowniez tak sie odprezyc
Spróbowałam, to działa 😀
17 grudnia 2008 at 17:16Ja tam robię dokładnie tak samo, jak parvati i działa znakomicie. 8) a co
17 grudnia 2008 at 17:45[usunięto_link].R wrote:
[usunięto_link] wrote:
Najlepiej zrob jemu masaz i powiedz, ze milo by bylo jakbys Ty mogla rowniez tak sie odprezyc
Spróbowałam, to działa 😀
ja tak zawsze robie ;]
- AutorOdp.