Jak zgubic te okropne boczki ?? :(

• Autor
    Odp.
  • Kajcia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Hej!
    To mój pierwszy post i zarazem prosba!
    Czy jest ktos tutaj kto tez mial problem z boczkami, ktore okropnie wystaja… i odnzczaja sie w kazdej bluzce? nie mówie tu o małych boczka… Mam 175cm i waze 66 waga jest akurat ale mam te nieszczesne boczki i wystajacy brzuszek,w sumie to wyglada razem jak oponka niektorzy sie smieja ze polknelam kolo ratunkowe
    chce zgubic pare kg i pozbyc sie defektow, ma ktos pomysl na cwiczenia, silownia czy aerobik? kupilam CLA z zielona herbta ktora wspomaga spalanie tluszczu, zaczne to dopiero brac gdy zaczne cwiczyc…

moim pomyslem bylo jedynie aerobik, zrezygnowanie ze slodyczy, jedzenie tylko do 18 i wiecej gotowanych warzyw…

mam nadzieje ze dostane jakies rady
    z góry dziękuje!!;]

Trofik
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Jedzenie do 18 i rezygnacja ze slodyczy to napewno. Aerobik tez powinien byc dobry. Plywanie/jazda na rowerze/bieganie. No i jakies cwiczenia na miesnie brzucha, bo one rzeczywiscie ladnie rzezbia. Sam mialem problem z wystajacym brzuszkiem ale teraz juz coraz mniej. Nie wiem tylko, czy dasz rade robic Aerobiczna szóstke Weidera..W kazdym razie polecam 🙂

Kajcia
    Member
    • Początkujący

robilam 6 weidera no i gorne miesnie brzuszka mam ladne jak i talie ale na dolne partie nie pomogły… mam taka brzydka oponke i nie wiem jak sie jej pozbyc 🙁 mam chude rece i nogi przez co wygladam jak pilka na patyczkach …

kissandgo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

a zabawe z hula hop probowałas :)?

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

A brzuszki?

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

obstawiam hula hop. fajna zabawa i koncentruje się akurat na tych partiach co trzeba. do tego jakież skręty tułowia na przykład. brzuszki (te klasyczne) nie pozbawią tłuszczu. one odpowiadają za inne miężnie.

Kajcia
    Member
    • Początkujący

dziekuje wam za rady 🙂 mam nadzieje ze jeszcze nie jedna od was dostane :*

jeszcze raz dziekuje;]
    hula hop mam juz w domu 🙂 od poniedzialku zaczynam odchudzanie!!;]

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja tez mam te okropne boczki i nigdy nie moglam ich zgubic. Byl okres,ze codziennie chodzilam na silownie,robilam cwiczenia na nie..do tego chodzilam na basen i squasha i schdlam..ale te wstretne boczki zostaly 😡 Nienawidze ich!

kissandgo
    Member
    • Stały bywalec

skręto – skłony są też dobre 🙂

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

skręto – skłony są też dobre 🙂

Probowalam…niestety,chyba mam taka budowe ciala 🙁

kissandgo
    Member
    • Stały bywalec

ale ile? bo wiesz po tygodniu to nic nie daje 😛

belzebub
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Mi pomogły dopiero nia na pupę…Dziwne, ale tak było. Spróbuj w pozycji na czworakach podnosic powoli zgęta w kolanie noge do gory, albo klęcząc na kolanach rób kręcenie biodrami- odchylaj sie maksymalnie do tyłu. Powodzenia

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ale ile? bo wiesz po tygodniu to nic nie daje 😛

Nie jestem idiotka,wiem ze po tygodniu cwiczen nie widac rezultatow..ale przez dwa miechy chyba juz powinno..no nie?? Jak juz pisalam wczesniej,owszem schudlam i moje cialo bylo ladniejsze..umiesnione..ale boczki niestety zostaly:( Trudno.

majka26
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Wyprobuj skrety bioder i hula hop – polecam też diete warzywną. ja stosuje od 3 miesiecy i widac rezyltaty. Od czasu do czasu mozesz tez zawitac na basen tak dla rozluxnienia calego ciala

Kajcia
    Member
    • Początkujący

No wiec tak od juta zaczynam odchudzanie 🙂
    moja dieta bedzie polegac na : jedzenie do 18,30 brak slodyczy, bede jesc wiecej warzyw, i wiecej nabiału
    2x w tygodniu basen 😉 +6 weidera i hula hop 🙂

mam nadzieje ze zgubie te okropne boczki i wystajacy brzuszek 🙂 i nie bede wygladac tak jakbym polknela kolo ratunkowe 🙂
    pozdrawiam!:]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak zgubic te okropne boczki ?? :("

Przewiń na górę