• Autor
    Odp.
  • Kajcia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

minal juzm iesiac moje diety i sa efekty!! 🙂 mam 4kg mniej i 3cm w obwodzie mniej 🙂 najwiecej daje basen 🙂
    slodyczy praktycznienie jm chociaz czasem zdarzy podjesc mi sie jakiegos herbatnika… 😛
    ale jeszcze mam sporo do zgubienia wiec biore sie dalej i nie poddaje dzieki wszystkim za rady :*

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

No wiec tak od juta zaczynam odchudzanie 🙂
    moja dieta bedzie polegac na : jedzenie do 18,30 brak slodyczy, bede jesc wiecej warzyw, i wiecej nabiału
    2x w tygodniu basen 😉 +6 weidera i hula hop 🙂

mam nadzieje ze zgubie te okropne boczki i wystajacy brzuszek 🙂 i nie bede wygladac tak jakbym polknela kolo ratunkowe 🙂
    pozdrawiam!:]

a może mniej mącznych produktów też? tak jakoż pasuje do ogólnych założen. wiecej pełnoziarnistych

Ineczka
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Nie wiem, na ile temat jest jeszcze aktualny, ale na boczki najprawdopodobniej pomagają również ćwiczenia na twisterze. Można taki kupić na Allegro za około 20 złotych. Fajny jest z takimi specjalnymi rączkami na gumie, bo łatwiej złapać równowagę.

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

a ja podaję link do nowo powstałego profesjonalnego bloga na temat jednej książki na ten temat. to blog mojego znajomego, więc nie piszcie do mnie tylko tam na blogu.
    [usunięto_link]

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Ćwiczenia. ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia, polecała bym też aerobik w wodzie, nie tylko pomaga na brzuszek ale na wiele partii ciała, udka, tyłeczek i biodra. Ja ostatnio znalazłam ciekawy i przjrzysty portak z poradzami jak schudnąć, z dietami i tabelami kalorycznożci, mają też tam fajny inicjatywę wspólnego odchudzania tzn. jeżeli się odchudzasz to możesz poprosić o wsparcir Twoje przyjacióki, które Cie zmotywują i będą wspierać w odchudzaniu!

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja pozbyłam sie soli z kuchni, dało to całkiem dobre efekty, wystarczy soli w tym co kupuje… 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak zgubic te okropne boczki ?? :("

Przewiń na górę