- AutorOdp.
- 10 lutego 2008 at 20:28
[usunięto_link] wrote:
No wiec tak od juta zaczynam odchudzanie 🙂
moja dieta bedzie polegac na : jedzenie do 18,30 brak slodyczy, bede jesc wiecej warzyw, i wiecej nabiału
2x w tygodniu basen 😉 +6 weidera i hula hop 🙂mam nadzieje ze zgubie te okropne boczki i wystajacy brzuszek 🙂 i nie bede wygladac tak jakbym polknela kolo ratunkowe 🙂
pozdrawiam!:]Powodzenia, sam robie podobne ćwiczenia. Mozesz jeszcze sprobowac wciagania brzucha. Regularne cwiczenie tego pozwoli ci zgubic kilka cm w pasie 😛
10 lutego 2008 at 22:02na boczki najlepsze jest hula hop serio serio:)
11 lutego 2008 at 15:07nie wiem jaka jestes.
to moze tez byc tak, ze ile ich wykonywałaż i jak..
11 lutego 2008 at 15:48Kajcia powodzenia w walce z boczkami – dasz rade !!! ja teraz zima wspomagam swoja diete warzywnymi mrozonkami, moje ulubione to te z frosty – maja dobre mieszanki i duzy wybor – ja lubie te z kalafiorem i marchewką. od czasu do czasu jem tez szpinak – posiada witamine PP !!! I pamietaj o tym zeby nie jesc na wieczor owocow szczegolnie jabłek, bo zawierają dużo cukrów – owoce raczej z rana.
jeszcze raz powodzenia i wytrwałożci.11 lutego 2008 at 21:34ojej, poważnie, jabłka na noc nie są takie dobre 🙂 ups, codziennie wcinam kilka … Czas zmienić porę, dzięki za info majka26 !
11 lutego 2008 at 22:10jablka to cukier niestety w innej porzez sa dobra wieczor odpada…niestety…
20 lutego 2008 at 12:37[usunięto_link] wrote:
No wiec tak od juta zaczynam odchudzanie 🙂
moja dieta bedzie polegac na : jedzenie do 18,30 brak slodyczy, bede jesc wiecej warzyw, i wiecej nabiału
2x w tygodniu basen 😉 +6 weidera i hula hop 🙂mam nadzieje ze zgubie te okropne boczki i wystajacy brzuszek 🙂 i nie bede wygladac tak jakbym polknela kolo ratunkowe 🙂
pozdrawiam!:]Hula hop jak najbardziej, ale ta 6 weidera to chylę czoła. dla mnie nie do przejscia. z tym nabialem to uwazaj. co za duzo to nie zdrowo.
20 lutego 2008 at 15:19zuza Ty prowadzisz jakis blog?
Bańka- owszem jabłka to cukier ale prosty i naturalny. Na wieczór może być. Wszelkie owoce są ok pod warunkiem ze jedzone z umiarem22 lutego 2008 at 15:41[usunięto_link] wrote:
zuza Ty prowadzisz jakis blog?
Bańka- owszem jabłka to cukier ale prosty i naturalny. Na wieczór może być. Wszelkie owoce są ok pod warunkiem ze jedzone z umiaremWspółprowadzę:) Razem z Marysią i Krzysztofem. Fajna zabawa, dużo się nauczyłam, nie tylko o odchudzaniu:) Zapraszam bardzo serdecznie.
24 lutego 2008 at 15:59A ile czasu nalezy pożwięcić na te ćwiczenia?
25 lutego 2008 at 10:13[usunięto_link]
zobacz sobvie te ćwiczonka :]
ja robiłam je w zeszłe wakacje i naprawdę są skuteczne,pod warunkiem oczywiżcie,że jesteż konsekwentna,systematyczna ,trzymasz dodatkowo diete i dbasz o siebie :>28 lutego 2008 at 13:40[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
zobacz sobvie te ćwiczonka :]
ja robiłam je w zeszłe wakacje i naprawdę są skuteczne,pod warunkiem oczywiżcie,że jesteż konsekwentna,systematyczna ,trzymasz dodatkowo diete i dbasz o siebie :>a jak to wszytsko robisz, to czujesz sie jak młody bóg, polecamy:) ćwiczenia i poczucie 😈
1 marca 2008 at 15:32tez kiedys mialam takie okropne boczki, wygladaly jak jakies dwa wielkie walce:D
walczylam dlugo no i w koncu kolezanka mi polecila ….taniec:D
no i poskutkowalo, zapisalam sie na tance nowoczesne, do teraz trenuje i bez stosowania jakis glupich diet waga szybko spadla…a po boczkach pozostalo wspomnienie:P
tak wiec moje drogie boczki, na parkiet marsz, gubic faldki:P5 marca 2008 at 20:11Witam!
Jak uzyskać idealną figurę a przy tym zdrowie, formę i piękny wygląd- Zapraszam do poczytania na stronie xxxxxxxxxxxxxxxxNa co dzień w mojej pracy zajmuję się poprawianiem zdrowia,urody,samopoczucia. Chętnie udzielę wielu wskazówek.
🙂10 marca 2008 at 22:14hula hop kachane najlepsze na boczki i ugniatanie.no i sklony:P
- AutorOdp.