- AutorOdp.
- 30 października 2010 at 18:26
Dietetyk jest dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy mają czas i pieniądze na wizyty. Poza tym w internecie jest dosyć dużo sprawdzonych i odpowiedzialnych porad dietetycznych, że mi to wystarczy. Zarejestrowałam się niedawno na portalu [usunięto_link] i mam nadzieję, że wzmocni to moją motywację do odchudzania. Wyznaczyłam sobie cel, że będę codziennie się ćwiczyła. Mam nadzieję, że się uda:)
16 listopada 2010 at 11:07i jak? udało się ?
17 listopada 2010 at 18:41Moze po prostu trzeba zorganizowac sie jakoż w grupie.Jak wiadomo wspolnie jest łatwiej nawet sie motywowac.Ja teraz tak niesmiało jeszcze zagladam tutaj [usunięto_link]
a powiem Wam ,ze bardziej zaczełam sie przygladac na diete dukana.Co Wy na to?17 listopada 2010 at 18:44Dieta Duncana nie jest zdrowa.
19 listopada 2010 at 15:28Witam. Jeżli nie masz motywacji i czasu na przygotowywanie dietetycznych posiłków zapraszam do odwiedzenia strony: [usunięto_link]
21 listopada 2010 at 20:22[usunięto_link] wrote:
i jak? udało się ?
I to bardzo!!!! Już widzę pierwsze efekty 🙂 A motywacja ani trochę nie spadła 🙂
23 listopada 2010 at 14:12Najlepiej jak nie będziesz stosować od początku rygorystycznych diet,
tylko po prostu trzymać się rzetelnie okreżlonych zasad:– 5posiłków dziennie w tym 2 przekąski owocowe,
– absolutny zakaz słodyczy,
– jemy żniadanko z pełnoziarnistym chlebem,
– nie jemy smażonego,
jeżeli używasz tłuszczów to tylko rożlinnych np olej lniany
i to tylko łyżka dziennie do sałatki na zimno,
– jesz dużo owoców i warzyw które zawierają dużo wody
i dodatkowo pijesz jej jeszcze 2 litry dziennie, ale nie podczas posiłków,
– codzienny godzinny spacer z jakąż muzyczką żeby się nie nudziło,
dobrze by też zrobiło 10 min w tym bieguTak najlepiej utrzymać motywacje, jeżć smacznie zdrowo,
ale z umiarem i dodać do tego odrobinę ruchu w przyjemnej formie.Tak na pewno wytrzymasz długo, a na pewno ci się to
spodoba i co najważniejsze poskutkuje systematycznym
zdrowym chudnięciem bez efektu jo jo.23 listopada 2010 at 16:31Dobrze,że dajesz cenne rady,ale twój podpis to spam do innej strony…
24 listopada 2010 at 14:42Pogadaj z mamą i wyjażnij że chcesz schudnąć i żeby już nie kupowała słodyczy i cię nie kusiła
24 listopada 2010 at 14:48Mój podpis to coż do czego mam prawo, spam byłby wtedy gdybym link umie4szczała w komentarzu i to w każdym i to gdybym na tej stronie coż sprzedawała(ja niczego nie sprzedaję -schudłam ii chcę pomóc innym bo mi też ktoż kiedyż pomógł). Po za tym na tym forum widziałam już wiele spamów np np z herbaline – oni sprzedają swoje herbatki i koktaile i to jest skuteczne tylko kiedy tego używasz (i to minimalnie skuteczne) – a co jeżli przestajesz wydawać kasę na ich herbatki – zaczynasz znowu tyć i masz już gotowy efekt jo jo
24 listopada 2010 at 15:16Poczytaj regulamin 😉
4 kwietnia 2011 at 11:31Najlepiej to wykupić sobie wczasy w ciepłym kraju… dla mnie najlepsza mobilizacja , wiadomo, trzeba odkryć się na plaży 😆
27 kwietnia 2011 at 21:18Ja tam nic nie przytyłem przez okres żwiąteczny 😀
30 kwietnia 2011 at 18:39Ja niestety przytyłam przez żwięta. Wszystko dlatego, ze nie przestrzegałam MŻ 😛
26 maja 2011 at 08:44Jesli chodzi o motywację to dużo w tej kwestii może zdziałać mąż / chłopak, warto zacząć się wspierać w tym elemencie. Zreszta to chyba przyjemne – biegnąc z rana we dwoje 😀
- AutorOdp.