- AutorOdp.
- 16 marca 2010 at 20:35
pamietam! hehe kupowalo sie te oranzadki hurtowo ;D
w sumie ten espumisan easy to dobrzejest zabrac na jakas impreze jak juz sie ma ten „przykry” problem ;D17 marca 2010 at 20:39no pod tym wzgl臋dem jest fajny, zawsze i wsz臋dzie bez problemu mo偶na go po艂kn膮膰, nie trzeba popija膰 馃檪
ja szczeg贸lnie mam problemy z 艂ykaniem tabletek, bo zawsze mi jakim偶 cudem utkn膮 w gardle, wiec te granulki s膮 swietnym wyj偶ciem 馃榾17 marca 2010 at 20:51Szczerze to ja tez nie lubie tabletek…nie wiem moze jakis uraz z dziecinstwa:P Gdyby wczesniej wymyslili takie granulki to swiat bylby lepszy:p Bynajmniej dla mnie ;D
24 maja 2010 at 09:38ja tez stosowa艂am ju偶 espumisan w saszetkach i szczerze wg mnie dzia艂a szybciej ni偶 ten w kapsu艂kach, zapewne dlatego ze w tej postaci dociera szybciej do 藕r贸d艂a jakim s膮 p臋cherzyki gazu;) ale to tylko moje wra偶enie, nie wiem, specjalisto nie jestem:P
8 czerwca 2010 at 08:39mo偶e faktycznie… w ko艅cu nie musi si臋 rozpuszcza膰 w brzuchu, tylko od razu zacz膮膰 dzia艂anie 馃檪
8 czerwca 2010 at 09:23No chyba na odwr贸t ,kapsu艂ki szybciej si臋 dostaj膮. Mo偶e s膮 powlekane,
8 czerwca 2010 at 14:23ja tam biore w granulkach bo poprostu nie lubie tabletek ;D
- AutorOdp.