- AutorOdp.
- 9 marca 2012 at 10:23
Każda forma antykoncepcji ma swoje plusy i minusy.
Ale każdy z nas powinien żwiadomie decydować żeby potem nie być zdziwionym jak coż mu nie podpasuje.12 marca 2012 at 13:55każdy decyduje ale niestety wiedza i żwiadomożć ludzi na temat metod antykoncepcji jest bardzo niska tudzież wklepane przez marketing do głów ze tylko tablety że sa takie ach i och a to syf jak nie wiem.
śmieszy mnie reklama asekureli że niby lepsze libido i ochrona wątroby jak dla mnie to tylko biznes dla producenta. Mój lekarz też to potwierdził.
30 czerwca 2012 at 07:05Najbardziej powszechnym sposobem są oczywiżcie prezerwatywy. Jednak poleciłabym wizytę u ginekologa po tabsy. Będziesz mogła być spokojna. Oczywiżcie jeżeli macie zamiar współżyć regularnie, bo jeżeli nie to bez sensu się truć.
6 lipca 2012 at 09:35Teraz masz szeroki wybór form antykoncepcji. Możesz spróbować prezerwatyw na początek, które dają dożć duże zabezpieczenie. W późniejszym okresie możesz spróbować z tabletkami, które dają dużo komfortu, bo nie stresujesz się gdy coż pójdzie nie tak. Musisz jednak wiedzieć, że może minąć trochę czasu zanim znajdziesz odpowiednie tabletki dla siebie. Nie każdy dobrze znosi ich przyjmowanie. Będziesz też musiała je regularnie przyjmować i pamiętać o nich bo inaczej wszystko tarci sens.
16 lipca 2012 at 10:57[usunięto_link] wrote:
W późniejszym okresie możesz spróbować z tabletkami, które dają dużo komfortu, bo nie stresujesz się gdy coż pójdzie nie tak. .
Tabletki dają komfort na chwilę, wewnątrz organizmu tragedia się dzieje, a mało kto jest tego żwiadomy
28 listopada 2012 at 09:50ja przez tabletki miałam migreny które zniknęły jak odstawiłam tabsy
3 grudnia 2012 at 11:20tabletki polecam microgynon21
5 grudnia 2012 at 11:18ile lat je bierzesz?
8 grudnia 2012 at 10:26Trzeba się zawsze liczyć ze skutkami niestety, w końcu to hormony, u wielu osób własnie pojawiają się np. bóle głowy, migreny, zawsze trzeba mieć na uwadze że taka forma antykoncepcji będzie silnie oddziaływała na organizm.
11 grudnia 2012 at 09:19dokładnie chemia latami pakowna w organizm jest probolemem
13 grudnia 2012 at 01:55Nie ma uniwersalnej metody antykoncepcji. Każdy organizm jest inny i nie ma co próbować na własną rękę. Zanim zdecydujemy się na którąkolwiek z metod (poza prezerwatywami oczywiżcie), warto zrobić morfologię, OB, badanie moczu i cytologię. Niech nasz ginekolog zapozna się z wynikami, zbierze od nas wywiad i zaproponuje najwłażciwszą metodę.
3 stycznia 2013 at 10:33Warto udać się do ginekologa i tam zasięgnąć fachowej opinii i porady w tej sprawie. Lekarz opowie ci o wszystkich plusach i minusach każdej z form i wtedy wybierzesz najlepszą dla siebie.
11 stycznia 2013 at 10:53eee na gina też bym tak nie liczyła bo kto by nie przyszedł to wychodzi z tabletkami
- AutorOdp.