- AutorOdp.
- 24 czerwca 2007 at 13:49
Mam problem. Na nogach rosną mi grube, ciemne włoski. Nieraz z jednego mieszka wyrastają po dwa, po trzy. Wynika to zapewne z tego, iż jestem brunetką (nie brać pod uwagę mojego przekornego nicku :wink:). Jak na razie używam zwykłej golarki z paskiem nawilżającym lub pianki do golenia, ale to jest bardzo bolesne, a rezultat mało zadowalający, bo następnego poranka muszę powtarzać wszystko od nowa.
Jaki depilator byłby najlepszy w mojej sytuacji?
Pozdrawiam.24 czerwca 2007 at 17:14Też jestem bardzo ciekawa jakiego depilatoru używacie bo mam w planie kupić sobie tylko że nie jestem w temacie za bardzo bo używałam do tej pory wyłącznie maszynek i kremó. Mam podobny problem ponieważ dla dobrego efektu nogi muszę golić praktycznie codziennie 🙁
Proszę poradzcie coż. pozdro!!25 czerwca 2007 at 05:48brunetka, wlosow pelno 🙂
zawsze depilowalam sie jednorazowka. ale czas na spodniczke i postanowilam kazdy wlosek z nodgi wyrwac pesetka. trwalo to dwa dni. moj maz nie wytrzymal tego i za swoja nagrode kupil mi depilator.
BRAUN 2270 juz po depilacji nog jestem. efekt fajowy ale musze dojksc do wprawy. myslalam ze bol bedzie wiekszy – dalo sie przezyc.
nie mam doswiadczenia z innymi depilatorami – to moj pierwszy.
ale wiele czytalam bo depilator chcialam. wyczytalam z opinii pan po zakupie ze:
braun lepszy od philipsa
nasadka mrozaca jest do d***28 lipca 2007 at 18:35he he ja tez kilka dni temu wyrywalam pinseta i dajcie spokoj nie dosc ze nameczylam sie troche to teraz mi wloski wrastaja i mam czerwone kropeczki.no i co teraz mam zrobic?poradzcie cos?
2 października 2007 at 16:15ja mam philipsa satinelle ice z tą nakładka co niby zmiejsza ból. Wg. mnie to sciema, nic nie daje. depilator najbardziej sprawdza mi sie do golenia pach bo naprawde długo mam gładkie, na nogach troche szybciej rosna. Ból jest zupełne do zniesienia, pierwszy, piąty potem dziesiąty raz i z zamknietymi oczami można sie depilować 😀
[/b]26 października 2007 at 09:41Ból… do zniesienia?…. o czym wy piszecie ja myżlałam, że się po prostu zesr.. z tego bólu 😯 za każdym podejżciem do depilowania nóg wymiękam a jak sobie tylko wyobrażę depilowanie sie TAM to mi się robi słabo. Mam philipsa i nie wiem czy jest dobry bo nie mam porównania ale i tak go nienawidzę!!!
26 października 2007 at 11:07Ja mam Brown Silk a pill. Mam wrażliwą skóre i też nie mogłam się depilować bo…. chyba nie musze pisać. Teraz mam krem na znieczulenie miejscowe i moge się depilować wszedzie 😀
26 października 2007 at 11:11no to pisz kochana cóż to za krem !!!
26 października 2007 at 11:18chodzi mi o nazwę lub jakież namiary na ten krem
4 listopada 2007 at 17:42Ja używam depilatora Braun silk-epil, zanim zaczęłam depilować się dużo czytałam na ten temat i strasznie bałam się pierwszej depilacji. Przed depilacją najlepiej wziąć gorącą kąpiel i zrobić pilling wtedy depilator będzie chwytał więcej włosków. Tak naprawdę spodziewałam się większego bólu, teraz nogi depiluje jakbym goliła się zwykłą maszynką:)
5 listopada 2007 at 10:55[usunięto_link] wrote:
chodzi mi o nazwę lub jakież namiary na ten krem
Moja mama jest lekarką i ja to dostałam w takim słoiczku bez nazwy, zapytam się o nazwe i gdzie to mozna dostać
5 listopada 2007 at 11:01byłabym ci wdzięczna 🙂 może w końcu przeproszę się z moim depilatorkiem 🙄
6 listopada 2007 at 10:21Ja mam depilator Braun silk-epil
niestety u mnie problemem są wrastające włoski po depilacji macie na to jakiż skuteczny sposób :rol:
Ból do przeżycia na początku mocno potem daję radę a pachy depiluje woskiem depilatora tam nie przeżyję 🙄 🙁14 listopada 2007 at 13:22Włażnie zastanawiam się jaki depilator sobie kupić… Proszę doradźcie mi! Philipsa czy Brauna ? Który lepszy ? osobiżcie jak czytałam to pisali, że z brauna jest o wiele lepszy niż z philipsa ale czy to prawda ?
14 listopada 2007 at 13:22Włażnie zastanawiam się jaki depilator sobie kupić… Proszę doradźcie mi! Philipsa czy Brauna ? Który lepszy ? osobiżcie jak czytałam to pisali, że z brauna jest o wiele lepszy niż z philipsa ale czy to prawda ?
- AutorOdp.