• Autor
    Odp.
  • Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

braun silk epil jest moim zdaniem żwietny 🙂

Monisia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja mam depilator Braun silk-epil
    niestety u mnie problemem są wrastające włoski po depilacji macie na to jakiż skuteczny sposób :rol:
    Ból do przeżycia na początku mocno potem daję radę a pachy depiluje woskiem depilatora tam nie przeżyję 🙄 🙁

na wrastające włoski znam tylko od koleżanek:) jest to rękawica do celulitu z taką fajna szorstką stroną naprawde pomaga.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja mam depilator Remington EP5000. Niby jest ok ale wkurza mnie to, że często zdarza mu się urwać włosa zamiast wyrwać, wiec po dwóch dniach muszę robić poprawkę. A co do bólu to jak dla mnie jest znożny. Golę się nawet pod pachami. Miejsc intymnych jeszcze nie próbowałam golić ale może spróbuje:) A włosek raz mi tylko wrósł jeden.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

Skóra każdej kobiety jest inna i potrzebuje innego typu pielęgnacji – wynika z tego, że nie wszystkie możemy używać takich samych depilatorów (przynajmniej ja tak uważam).
    Posłuchaj rady koleżanki wyżej – ludzie z tej stronki powinni pomóc – w końcu po to są 🙂

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja swój pierwszy depilator kupiłam na stronce electro.pl.
    Mają bardzo duży wybór.
    Sama na początku nie wiedziałam jaki depilator będzie dla mnie najlepszy. Udzielili mi fachowej pomocy oraz zaproponowali nawet małą promocję 🙂 Do tej pory mi służy i polecam tą stronkę innym 🙂

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Moim zdaniem w sklepach internetowych takie włażnie urządzenia można kupić o wiele taniej. Ja widziałam mnóstwo dobrych depilatorów, znanych i sprawdzonych marek na magicznej planecie. Jakby ktoż chciał, to może sobie zerknąć. Co do samego depilatora, to uważam, że jest to jednak niezastąpione urządzenie – maszynka czy woski nie mają szans.

4mala_s
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja mam philips z masażem i jestem zadowolona ale jaki model to nie pamiętam.

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Tego philipsa nie mam, ale inny model. Kupiłam jakiż czas temu w electro. Niebo a ziemia golenie nóg a ich depilowanie.
    Nie trzeba się martwić codziennie rano, że nam włoski na nogach przez noc odrosły. Depilator to naprawdę komfort.
    A wracajac do twojego depilatora… On ma ciekawa nasadkę chłodząca. Przydaje się.

chilli
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ten philips na medialuxie na niesamowitej przecenie ;o Aż ciężko uwierzyć. Lato się skończyło, miałam kupić depilator, jak zwykle cały czas mi z głowy to wylatywało i teraz do następnego sezonu pewnie będę czekać.

SklepKokosowy
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Ważne aby był skuteczny,to chyba najbardziej istotna funkcja jaką powinien posiadać depilator. Podaj jaki budżet chcesz przeznaczyć na jego zakup i postaram się pomóc.

sylka
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

witam mam pytanie;) posiadam depilator silk epil 7 brauna (jeszcze nie używany) czy sprawdza się że to iż nie trzeba się golić przez 4 tyg czy to tylko żciema 🙂

Pamaluk.Sklep_pl
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja kiedyż używałam depilatora,natomiast bardzo mnie podrażniał,więc teraz wybieram depilację laserową w dobrym studiu kosmetycznym,jestem już po 2 zabiegach i mam nadzieję na całkowite pozbycie się owłosienia:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki depilator jest najlepszy?"

Przewiń na górę