- AutorOdp.
- 2 stycznia 2012 at 13:02
Ja też wszystkie powyżej, oraz lubie też poezje żpiewaną i muzyke poważną 🙂
2 lutego 2012 at 11:20A ja nie wiem tzn to bardziej skomplikowane. Nie lubię metalu a kilka kapel metalowych i tak mam z kilkoma gatunkami. Moge powiedzieć tylko że nie lubie rapu i hip hopu, reagge od a do zet. No i disco polo rzecz jasna też nie trawię:) W tym gronie znalazłoby się również techno i muzyka elektroniczna ale jest parę rzeczy które bardzo lubię np royksopf (czy jak to się pisze)
15 lutego 2012 at 17:53Szeroko pojęty rock, indie rock, rock’n’roll, noise rock… Trochę metalu progresywnego mi się zdarza (np. Pain of Salvation, Amorphis), trochę elektroniki (np. Pleq, UNKLE czy Parov Stelar). Także u mnie to różnie. Ale króluje rock 🙂
19 lutego 2012 at 10:37Rock,pop,reagge i inne prócz Metalu.Nie wiem,ale jak Adama Darskiego lubię,tak tego co on niby gra,nie da się wogóle słuchać.Muzyka powinna być melodyjna i szybko wpadać w ucho.Zreszta jak wspominałam poważnej też lubię posłuchać,jeżli chcę uspokoić rozdygotane nerwy. Narka.Pa.
23 lutego 2012 at 09:21A początki Amorphis? Unkle b. lubię.
25 lutego 2012 at 11:44Wczoraj dostałam od znajomego przegrane utwory zespoły King Crimson. Naprawdę dobry stary rok, trochę psychodeliczny.Nie wiem czy znacie, bo ten zespól grał chyba 30 lat temu.
1 marca 2012 at 14:04ja słucham wszystkiego po trochu, trochę pop, elektro, rok, metaliki, a też lubię rege a nawet disco polo 😀
12 marca 2012 at 12:18A u mnie to sie zmienia z wiekiem, ale zawsze wracam do aerosmith â¥
20 marca 2012 at 10:30Klasyczna też jest spoko,a tak ogólnie muzyka powinna być łatwa, melodyjna i przyjemna.Hej. 😀
26 marca 2012 at 13:49W sumie słucham wszytskiego po troszku, zależy od humorku 😀 8)
26 marca 2012 at 16:53Ja lubię Rock, rock alternatywny oraz muzykę filmową ostatnio wsłuchuje się w działa Edward’a Shearmur’a
27 marca 2012 at 18:45Lubię wiele rodzajów muzyki, ale najbardziej reagge, rock, klasyczna. Szczególnie połączenia rocka i klasyki.
27 maja 2012 at 08:57Ja uwielbiam hip-hop , jakoż strasznie mnie relaksuje, uwielbiam się wsłuchać w słowa 🙄
25 listopada 2012 at 21:07Czeżć. Ja kocham jazz i pop. Uwielbiam Richarda Bone ( Kameruński basista), Chrissa Bottiego (trębacz), Stinga i Turnaua. Tego słucham na okrągło, ostatnio wpadło mi w ucho coż w stylu umcy -umcy i mam trochę kaca z tego powodu
[usunięto_link]Czy ktoż wie co to za nuta
5 grudnia 2013 at 11:10Ja tez lubią różny typ musyki począwszy od rocka skonczywyszy na disco polo.
- AutorOdp.