- AutorOdp.
- 26 września 2014 at 16:55
Japoński rock rządzi. Moim ulubionym wykonawcą jest Miyavi, który ma niepowtarzalny głos, gra na chyba każdym instrumencie. Dodatkowo dodam, że jest to artysta o ekstrawaganckim wyglądzie i dziwny podejżciu do życia, przez co jest tak wyjątkowy w swojej muzyce.
26 września 2014 at 16:57Bardzo lubię niemiecki zespół Revolverheld. Grupa pięciu wspaniałych artystów, która odnalazła się w muzyce rockowej. Wokalista, dzięki swojej charyzmatycznej osobowożci przekazuje słuchaczowi mnóstwo emocji.
26 września 2014 at 17:00Nie mam ulubionego gatunku muzycznego. Lubię wszystkiego po trochę, pewnie dlatego, że słucham dużo radia. Ostatnio wkręcił mi się Mrozu, ale to pewnie chwilowe 😉
26 września 2014 at 17:08Reggae to najlepszy styl muzyczny z jakim się spotkałam. Uwielbiam te charakterystyczne brzmienie jamajskie. Połączenie wyrazistej linii basu i beatu perkusyjnego sprawia, że człowiek unosi się w tej muzyce. Najlepsi artyżci: Bob Marley, Gentelmen i dodatkowo coż z polskiego rynku zespół Bethel.
27 września 2014 at 18:22Tez bardzo lubię reggae. Wspaniała muzyka, która łączy ludzi, przekazuje mnóstwo pozytywnych wibracji. Dodatkowo byłam na kilku koncertach reggae na żywo i od tego się wszystko zaczęło.
27 września 2014 at 21:14[usunięto_link] wrote:
Tez bardzo lubię reggae. Wspaniała muzyka, która łączy ludzi, przekazuje mnóstwo pozytywnych wibracji. Dodatkowo byłam na kilku koncertach reggae na żywo i od tego się wszystko zaczęło.
no to przytocz tu kurde pare szałowych kawałków 😯 dobaniak! :-
ps. cholernie jestem ciekaw… :wrrr:
29 września 2014 at 08:52Również lubię reggae i mogę przytoczyć kilku artystów, bo z kawałkami byłoby trudno, bo jest ich naprawdę dużo. Z zagranicznego reggae polecam takich wykonawców jak: Gentelmen, cała rodzina Marley’ów (Bob, Damian, Ziggy itd), Alpha Blondy i Peter Tosh. Jeżli chodzi o polskie reggae to polecam posłuchać Bas Tajpan, Mesajah, Bethel, świadomożć i Indios Bravos.
3 października 2014 at 11:52Rock, pop, brytyjski folk, poezja żpiewana.
3 października 2014 at 13:45Hard metal 😀 Nie no, żartuję. Lubię pop i hip hop 😛
najdokładniejsza [usunięto_link] na żwiecie17 października 2014 at 10:00Ostatnio raczej chill-out ale to co leci w radio tez może być
23 października 2014 at 22:55Tylko U2 <333
24 października 2014 at 02:01[usunięto_link] wrote:
Hard metal
pieżcisz mnie po pleckach, majuż 😆
[usunięto_link] wrote:
Nie no, żartuję. Lubię pop i hip hop
tak myżlałem, Kochanie… i wcale się na Ciebie nie wżciekam 😈
podaj linki, Słodziutka 😉
27 października 2014 at 16:42ostatnio alternatywny r&b <3
7 grudnia 2014 at 11:41Zdecydowanie Jazz i Blues 🙂
6 stycznia 2015 at 12:18Lubię wiele typów muzyki, jednak najbardziej latynoamerykańską. Jako dziecko chciałam wyjechać do Meksyku i zostać tam piosenkarką;P Na szczężcie nie wyjechałam 😀
- AutorOdp.