• Autor
    Odp.
  • ukajana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Japoński rock rządzi. Moim ulubionym wykonawcą jest Miyavi, który ma niepowtarzalny głos, gra na chyba każdym instrumencie. Dodatkowo dodam, że jest to artysta o ekstrawaganckim wyglądzie i dziwny podejżciu do życia, przez co jest tak wyjątkowy w swojej muzyce.

inkol
    Member
    • Początkujący

Bardzo lubię niemiecki zespół Revolverheld. Grupa pięciu wspaniałych artystów, która odnalazła się w muzyce rockowej. Wokalista, dzięki swojej charyzmatycznej osobowożci przekazuje słuchaczowi mnóstwo emocji.

miscz
    Member
    • Początkujący

Nie mam ulubionego gatunku muzycznego. Lubię wszystkiego po trochę, pewnie dlatego, że słucham dużo radia. Ostatnio wkręcił mi się Mrozu, ale to pewnie chwilowe 😉

alantena
    Member
    • Początkujący

Reggae to najlepszy styl muzyczny z jakim się spotkałam. Uwielbiam te charakterystyczne brzmienie jamajskie. Połączenie wyrazistej linii basu i beatu perkusyjnego sprawia, że człowiek unosi się w tej muzyce. Najlepsi artyżci: Bob Marley, Gentelmen i dodatkowo coż z polskiego rynku zespół Bethel.

dobaniak
    Member
    • Początkujący

Tez bardzo lubię reggae. Wspaniała muzyka, która łączy ludzi, przekazuje mnóstwo pozytywnych wibracji. Dodatkowo byłam na kilku koncertach reggae na żywo i od tego się wszystko zaczęło.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Tez bardzo lubię reggae. Wspaniała muzyka, która łączy ludzi, przekazuje mnóstwo pozytywnych wibracji. Dodatkowo byłam na kilku koncertach reggae na żywo i od tego się wszystko zaczęło.

no to przytocz tu kurde pare szałowych kawałków 😯 dobaniak! :-

ps. cholernie jestem ciekaw… :wrrr:

mijami
    Member
    • Początkujący

Również lubię reggae i mogę przytoczyć kilku artystów, bo z kawałkami byłoby trudno, bo jest ich naprawdę dużo. Z zagranicznego reggae polecam takich wykonawców jak: Gentelmen, cała rodzina Marley’ów (Bob, Damian, Ziggy itd), Alpha Blondy i Peter Tosh. Jeżli chodzi o polskie reggae to polecam posłuchać Bas Tajpan, Mesajah, Bethel, świadomożć i Indios Bravos.

aidena
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Rock, pop, brytyjski folk, poezja żpiewana.

majagorzka
    Member
    • Początkujący

Hard metal 😀 Nie no, żartuję. Lubię pop i hip hop 😛

najdokładniejsza [usunięto_link] na żwiecie

koralowa
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ostatnio raczej chill-out ale to co leci w radio tez może być

SandBoxer
    Member
    • Początkujący

Tylko U2 <333

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Hard metal

pieżcisz mnie po pleckach, majuż 😆

[usunięto_link] wrote:

Nie no, żartuję. Lubię pop i hip hop

tak myżlałem, Kochanie… i wcale się na Ciebie nie wżciekam 😈

podaj linki, Słodziutka 😉

dominika98
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ostatnio alternatywny r&b <3

wobiektywie5
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zdecydowanie Jazz i Blues 🙂

zabka25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Lubię wiele typów muzyki, jednak najbardziej latynoamerykańską. Jako dziecko chciałam wyjechać do Meksyku i zostać tam piosenkarką;P Na szczężcie nie wyjechałam 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki jest Wasz ulubiony typ muzyki?"

Przewiń na górę