- AutorOdp.
- 11 czerwca 2014 at 10:53
rock, poezja żpiewana akurat tak wakacyjnie słucham sobie SDM’u 🙂
26 czerwca 2014 at 12:18Sweet Coffee – mam już płytę w domu. 🙂 Jednak najlepiej to mi się słucha kawałków Nirvany w jej wersji, a że są aż trzy to jeszcze lepiej. Bosko jej też wyszły Alice in Chains – inne kawałki też, chociaż się przyzna, że np. pierwszy raz słyszę o takim zespole jak Audioslave, a tam się znalazł ich kawałek. 🙂
27 czerwca 2014 at 14:40[usunięto_link] wrote:
Sweet Coffee – mam już płytę w domu. 🙂 Jednak najlepiej to mi się słucha kawałków Nirvany w jej wersji, a że są aż trzy to jeszcze lepiej. Bosko jej też wyszły Alice in Chains – inne kawałki też, chociaż się przyzna, że np. pierwszy raz słyszę o takim zespole jak Audioslave, a tam się znalazł ich kawałek. 🙂
audioslave jest zespołem, w którym występuje też wokalista Soundgarden. Rywalskiej chyba mocno podpasował specyficzny wokal Chrisa Cornella 🙂 a nasłuchałem się dużo słabych coverów tego zespołu więc naprawdę fajnie patrzeć jak płeć piękna super sobie radzi z takim materiałem!
28 czerwca 2014 at 15:30A dubstep ktoż tu lubi 🙂 ? Ewentualnie chillstep 😉 ?
4 lipca 2014 at 12:07To ja muszę przyznać, że ostatnio coraz bardziej skłaniam się ku polskiej folkowej muzyce. Oczywiżcie tej w nowej aranżacji i raczej nie pokroju „My Słowianie” 🙂 Czekam teraz na nową płynę zespołu Miejscovi, która włażnie gra tego typu muzykę.
11 lipca 2014 at 13:48[usunięto_link] wrote:
To ja muszę przyznać, że ostatnio coraz bardziej skłaniam się ku polskiej folkowej muzyce. Oczywiżcie tej w nowej aranżacji i raczej nie pokroju „My Słowianie” 🙂 Czekam teraz na nową płynę zespołu Miejscovi, która włażnie gra tego typu muzykę.
O brzmi fajnie, powiedz coż więcej na ich temat, to jakiż nowy zespół, nagrali już coż?
13 lipca 2014 at 06:19malygłód – dzięki za informację. Na pewno ich wyszukam na youtube 🙂
Patti – to jest stary-nowy zespół, bo ten duet już nagrywał wczeżniej, ale w zespole The Boogie Towna (może kojarzysz ich Emily), a teraz wzięli się włażnie za coż z folkową nutą 🙂 Na dniach ma wyjżć włażnie ich nowy album, ale coż się czeka i czeka i się nie pojawia 🙁
13 lipca 2014 at 16:53Ja uwielbiam rock
6 sierpnia 2014 at 12:51[usunięto_link] wrote:
Patti – to jest stary-nowy zespół, bo ten duet już nagrywał wczeżniej, ale w zespole The Boogie Towna (może kojarzysz ich Emily), a teraz wzięli się włażnie za coż z folkową nutą 🙂 Na dniach ma wyjżć włażnie ich nowy album, ale coż się czeka i czeka i się nie pojawia 🙁
No tak, głos mi się wydawał znajomy i teraz już kojarzę, idąc tym tropem poszukałam sama i już jest muza – cała piosenka tutaj: [usunięto_link]
12 sierpnia 2014 at 17:12No dokładnie, o to mi chodziło 🙂 Swoją drogą Cuki żwietnie tutaj tańczy, chociaż ja czekam akurat na oficjalny teledysk.
27 sierpnia 2014 at 10:37Uwielbiam klasycznego rocka, a dla kontrastu rozpływam się także przy dźwięku skrzypiec 🙂
12 września 2014 at 14:44[usunięto_link] wrote:
No dokładnie, o to mi chodziło 🙂 Swoją drogą Cuki żwietnie tutaj tańczy, chociaż ja czekam akurat na oficjalny teledysk.
Ja też czekam i z tego co wiem to Miejscovi kręcą pełna parą, niedługo ma być 😉
17 września 2014 at 07:00Rock i punk
Czsem metal, reggae, ska26 września 2014 at 16:49Uwielbiam francuski rap. To chyba ze względu na ten język, który idealnie nadaje się do tego typu muzyki. Dla zainteresowanych podrzucam kilku artystów: Al K Pote, Keny Arkana, Alibi Montana 😉
26 września 2014 at 16:54Odkąd urodziła się moja kochana córeczka w moich głożnikach słychać najpiękniejsze piosenki Disney’a. Osobiżcie jeżli mam chwilę dla siebie lubię posłuchać polskich piosenek. Głównie słucham Perfect, Lady Punk i Manaam.
- AutorOdp.