- AutorOdp.
- 23 września 2010 at 10:19
Dziewczyny, zastanawiam się nad zakupem pierwszego kremu pod oczy, bo zauważyłam ostatnio, że mam małe zmarszczki w okolicach zewnętrznych kącików oczu, polecicie mi coż? 🙂
27 września 2010 at 09:36Nivea są dożć dobre kremy.
5 października 2010 at 18:33Jeżli chodzi o kremy pod oczy to raczej na nich nie oszczędzam i kupuję dosyć drogie. Skóra pod oczami jest bardzo delikatna i najszybciej włażnie w tych okolicach pojawiają się zmarszczki. Polecam więc jak najwczeżniej zacząć nawilżać i odżywiać skórę pod oczami dobrymi kremami.
Kremy zazwyczaj kupuję w Sephorze lub podobnych sklepach w galeriach handlowych. Warto zapytać o radę panie, które tam pracują. Ja zazwyczaj jak kupuję tam perfumy to proszę o próbki kremów pod oczu, ponieważ nie wszystkie mi pasują. Po niektórych pieką mnie oczy, więc dlatego je wczeżniej testuję, zanim wydam na krem kilkaset złotych.
Jak już zdecyduję się na jakiż nowy krem, to czasami kupuję go w sklepach wolnocłowych na lotniskach w czasie zagranicznych wyjazdów, ewentualnie proszę o to znajomych, ponieważ tam są one tańsze.6 października 2010 at 11:54Viera, w takim razie może polecisz mi jakiż konkretny krem:)?
6 października 2010 at 15:13Na pewno musi być bardzo lekki.Nivea jest trochę „ciężki”.Ja ostatnio używałam płatków z kolagenem.świetne.
6 października 2010 at 16:53Szkoda,że sam kolagen przez skórę się nie wchłonie 😉
7 października 2010 at 12:31Ale czy krem z kolagenem nie będzie za mocny? Biorąc pod uwagę, że to mój pierwszy…
8 października 2010 at 06:42Kowal czyli z tym kolagenem to żciema?
8 października 2010 at 09:21Krem La Roche Possay zakupiony:) Zobaczymy jak efekty:)
27 maja 2011 at 20:48A robiłyżcie sobie moze jakiż zabieg taki profesjonalny na skóre w okolicach oczu ?
Wiecie,czasami kremy nie działaja tak jak byżmy chciały…10 września 2011 at 13:53Oglądałam program i tamże wyraźnie pan spec mówił, że kremy z kolagenem nie mają sensu. ściema by nam z kieszeni wyciągać pieniążki. Ja mało pamiętam o skórze wokół oczu a przecież ona najcieńsza i wymaga specjalnej troski. U mnie głównie to zwykła mażć z witaminą A i krem, który stosuję do twarzy. A wy macie specjalne kremy tylko pod oczy? Czyli powiększa mi się zestaw bo: krem do twarzy, pod oczy i dobrze byłoby jeszcze do pielęgnacji szyi. Sporo tego.
19 grudnia 2011 at 14:10używam nivei na dzień 25+ chyba i jest gut.
10 stycznia 2012 at 12:46jesli o krem chodzi to nie używam ale mogę z czystym sercem polecić płatki botoksujące syis pod oczy. są extra. polecam
20 stycznia 2012 at 15:17[usunięto_link] wrote:
jesli o krem chodzi to nie używam ale mogę z czystym sercem polecić płatki botoksujące syis pod oczy. są extra. polecam
A co to dokładnie i gdzie je można dostać ????
20 stycznia 2012 at 16:13Dziewczyny najlepsze kremy czy to pod oczy czy do twarzy są z koziego mleka. To działa, przykład moja mama. 🙂
- AutorOdp.