- AutorOdp.
- 26 grudnia 2012 at 23:26
uważam że bezwzględnie powinien być 😯
lecz chętnie bym pocałował Pannę Młodą z… lekko drżącymi ustami :}}
11 lutego 2013 at 10:17Wszystko zależy od dożwiadczenia, makijaż żlubny powinien być delikatny, dobrany do sukni żlubnej do urody panny młodej, powinien być trwały (wytrzymać całą noc) dodatkowo powinien dobrze prezentować się w realu i na zdjęciach (fotografie czy film) wiele osób o tym po prostu nie wie. Przed zamówieniem usługi warto sprawdzić portfolio wizażystki przykład: [usunięto_link] , dożwiadczenie to podstawa udanego profesjonalnego makijażu.
12 lutego 2013 at 10:11Ja również postawiłabym na wizytę u specjalisty w tym dniu. Wystarczy powiedzieć jakie są nasze oczekiwania, jak chcemy wyglądać, jakie mamy dodatki i wizażystka powinna dobrać odpowiedni makijaż. Taki makijaż wykonany profesjonalnie na pewno będzie trwalszy niż ten zrobiony samej w domu.
12 lutego 2013 at 11:05Ja bym oddała się w ręce kosmetyczki 🙂 Być może ładnie zagrałby u Ciebie diolet, żliwka – wyraźny makijaż nie musi od razu zonaczać wampira.
25 lutego 2013 at 11:32ja polecam smokey, wyglada pueknie na zdjeciach. Czerwona szminka i kreski eyelinerem tez fajne ale wiadomo ze w tym dniu duzo sie caluje wiec to malo praktyczne. Smokey najlepszy
16 kwietnia 2013 at 09:18Moim zdaniem makijaż na żlub powinien być delikatny. Najlepiej udać się do makijażystki, która dobierze odpowiednie odzienie do naszej karnacji. Taki makijaż na pewno utrzyma się dłużej od robionego samemu.
23 kwietnia 2013 at 09:29[usunięto_link] wrote:
ja polecam smokey, wyglada pueknie na zdjeciach. Czerwona szminka i kreski eyelinerem tez fajne ale wiadomo ze w tym dniu duzo sie caluje wiec to malo praktyczne. Smokey najlepszy
Smokey eye i czerwona szminka jakoż żrednio pasuje mi do białej sukni… Jeżli już, to albo mocne oczy, albo mocne usta.
2 lipca 2013 at 12:59Jesli chodzi o rzesy to ja na taki wazny dzień polecałabym Nouveau Scare. To tusz permanenty- daje efekt na 3tygodnie. I co wazne rzesy sa piekne i naprawde dobrze wyglądaja. Efek jest naprawde żwietny.
11 sierpnia 2013 at 10:57Nie ryzykowałabym samodzielnego wykonania makijażu na tak ważną uroczystożć jaką jest żlub. Najlepiej udać się do kosmetyczki, a jak czas goni ,to zamówić mobilną kosmetyczkę, która zrobi to samo w domu, ale tak samo dobrze. Źle dobrany makijaż może popsuć wrażenie, a w tym dniu powinnyżmy wyglądać idealnie.
16 października 2013 at 10:57To prawda. tutaj w 100% po prostu trzeba zaufać profesjonalistce. I jak na rzęski to iżc do dobrego salonu.
22 października 2013 at 10:56Mi się najbardziej podoba takie delikatne smoky eyes w kolorach brązowych i beżowych. Wydaje mi się, że taki makijaż jest uniwersalny i pasuje niemal do każdego typu urody.
28 listopada 2013 at 22:44A ja jednak polecam dobra stylistkę rzęs, która tak naprawde wykona ten zabieg profesjonalnie a my bedziemy zadowolone z efektów. DLatego polecam Panią Kamilę Żbikowską. Ja jezdze do niej na Wole i naprawde jestem bardzo zadowolona z efektów.
12 grudnia 2013 at 16:21Moim zdaniem delikatny i pasujący do sylwetki
14 grudnia 2013 at 20:28Ale na pewno musi też być taki zeby utrzymywał sie naprawde przez długi czas. DLatego własnie przedłużenie rzęs jest wskazane.
17 grudnia 2013 at 14:30Ja na pewno pójdę do wizażystki, wiele moich koleżanek się tym zajmuje, więc raczej nie będzie problemu. 🙂
No i myżlę, że dobrze jest dobrać makijaż do reszty, czyli sukni, dodatków, itp. A oprócz to wiadomo, że też do typu urody. - AutorOdp.