- AutorOdp.
- 15 października 2007 at 10:54
Szykam dobrego peelingu do twarzy przeznaczonego do skóry po 25 roku życia. Zadecydowałabym się na zakup takiego, który przynosi efekty zauważalne po pierwszym użyciu….skóra wyraźnie wygładzona, rozżwietlona itd. Obecnie moja twarz jest szara, mam cienie pod oczami i opuchnięcia. Znacie jakież dobre kosmetyki godne polecenia?
19 października 2007 at 12:23Może wypróbuj kosmetyki Avon z linii Solutions. Są rozżwietlająco – rewalitazujacy (jakoż tak). Są dożć skuteczne ale żeby po pierwszym razie widac to chyba żadne nie są takie. Czuć możesz żwieżożć np. ale efektu po pierwszym użyciu chyba to nie możliwe.
21 października 2007 at 20:39ja piling do twarzy robie sobie z naturalnych skladnikow, w domu. uwazam ze to lepszy sposob niz wszelkie kupowane specyfiki:)
22 października 2007 at 11:17Polecam Loreal
26 października 2007 at 09:25Ja używam Clean&Clear peelingujący krem na wągry czy coż w tym stylu, nie zamienię go na żaden inny a używałam też peelingu z loreal i nie ma porównania. Po cleam&clear skóra mojej twarzy jest miękka i gładka jak pupa niemowlaka, używam go codziennie!
31 października 2007 at 11:04ja bede sie opowiadała za łagodnym scrubem w emulsji Zeptera.jest według mnie lepszy niz peeling.
10 listopada 2007 at 19:36Jeżeli chodzi o peeling to zdaniem moim i moich znajomych nie ma lepszego, niż ten zawierający KOLAGEN. (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx). Jest to peeling o działaniu złuszczjącym, pobudza mikrokrążenie skóry i procesy regeneracji, przygotowuje skórę do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych. Zawiera m.in. mielony koralowiec, olej z ogórecznika, aloes, d-panthenol. Wyrównuje koloryt skóry oraz korzystnie wpływa na jej jędrnożć i gładkożć.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
PS
Jestem zadowolonym klientem i zarazem zaczynam zajmować sie dystrybucją produktów z NATURALNEGO POLSKIEGO KOLAGENUForum to nie miejsce na rozpowszechnianie produktów, których został Pan dystrybutorem.
I.30 czerwca 2008 at 17:13ja stosuję coż najnaturalniejszego 🙂 zwykłą ostrą, naturalną gąbkę. Nie taką syntetyczną, plastikową, ale naturalną, poławianą.. 🙂 i działa i jest niedrogo, bo gąbka się nie kończy 🙂
27 lipca 2008 at 10:26stosowałam już mnóstwo pillingów, bo moja cera tego wyjątkowo wymaga i muszę przyznać, że najlepszy jaki miałam jest firmy St. Ives, głęboko oczyszczający morelowy. Jest naprawdę genialny. Gruboziarnisty, więc bardzo dokładnie oczyszcza skórę.
27 lipca 2008 at 11:21Zdążyłam przetestować sporo peelingów.
Najlepsze dla mnie: drobnoziarnisty peeling Dax Cosmetics (link: [usunięto_link]) oraz peeling ze zmielonej kawy (mieszamy kawę z ulubionym żelem pod prysznic).28 listopada 2008 at 20:44Diamond Peel – to jest najlepszy peeling 🙂 [/i]
2 lutego 2009 at 11:04Najlepszy peeling do twarzy, jakiego nie kupisz w żadnym sklepie – delikatny a jednoczeżnie bardzo dokładny do peeling ze sody oczyszczonej. Koszt – niemalże zerowy, przygotownie błyskawiczne a efekty – znacznie lepsze niż po peelingach drogeryjnych! wrzucam linka [usunięto_link] Peeling ten dodaję czasem do mleczka kosmetycznego. Naprawdę nie ma sensu wydawać kasy!
7 maja 2009 at 17:38Również polecam ten z serii Perfecta.
Przy doborze peelingu musisz jeszcze zwrócić uwagę na to jaką masz cerę.
Jeżli masz problemy trądzikowe zmiany skórne itp. najlepszy w tym wypadku jest peeling enzymatyczny, który nie zawiera drobinek a specjalne enzymy, które robią to samo co drobinki tyle że same 😛
po prostu nakładasz i czekasz 🙂jeżli takowy problem nie występuje wówczas oczywiżcie wszelkiego rodzaju peelingi ziarniste 🙂
22 maja 2009 at 10:16Własciwie jest bardzo wiele peelingów- na twarz polecam te powierzchniowe (drobnoziarniste)i enzymatyczne, które bezpiecznie mozna stosować w domu. Peelingi głębokie, mechaniczne i chemiczne, które przynoszą najlepsze działanie oczyszczające zdecydowanie lepiej jest wykonać w gabinecie kosmetycznym. Teraz jednak radzę zachować umiar. Na zewnątrz jest coraz cieplej, a promieniowanie słoneczne staje się coraz bardziej intensywne. Dlatwgo po wykonaniu p[eelingu ( nawet drobnoziarnistego) pamiętajmy o nałożeniu kremu z filtrem. W przeciwnym wypadku ryzykujemy powstaniem przebarwień słonecznych, co na pewno nie będzie miłą niespodzianką.
22 maja 2009 at 14:15podobno najlepszy peeling to peeling własnej roboty.ja robie sobie sama -płatki owsiane +żmietana+miód = gęsta papka .zmywam ciepłą wodą i nakładam odżywkę parafinową nanobase.(z apteki)żwietne nawilżenie ,wygładzona delikatna twarz za niewielkie pieniądze.polecam
- AutorOdp.