Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 45 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Moja kosmetyczka tez pracuje na tych kosmetykach Nantes. I naprawde jak jak pytałam, to bardzo mi je polecala. Wiec chyba się skusze.

SklepKokosowy
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Jeżeli mowa o peelingu do twarzy,to ja nie odważyłabym się robić go zupełnie sama bez obecnożci kogoż kto się na tym zna,czyli np kosmetyczki. Wtedy mam pewnożć że zabieg będzie skuteczny,a już szczególnie ostrożni muszą być ci,którzy mają wrażliwą skórę.

Agito.pl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Nasze klientki chętnie wybierają peelingi marki Pat&Rub – są naturalne i bardzo wydajne 🙂

kosmo79
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

JA tez zdecydowanie wole jednak polegać na tym co zaproponuje mi moja kosmetyczka niż znana twarz czy reklama. Po co mi takie kosmetyki które nie działaja… ?

Anna_N
    Członek
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

A co powiecie na peelingi z Joanny? Cudnie pachną i wygładzają skórę.

Sputnik
    Członek
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja używam pilnigu enzymatycznego z Ziaji.

mefka
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja uwielbiam ten z avonu do skóry trądzikowej – super złuszcza

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Moje ostatnie odkrycie:

Kupiłam w promocji, okazał się całkiem niezły. Nie podrażnił skóry, nie wysuszył, za taką cenę jest super 🙂

GoldClinic_pl
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Ktoż powyżej pytał o peeling z Joanny i muszę przyznać,że to bardzo ciekawa propozycja i w tym przypadku także nie droga,a opinie na wielu forach są bardzo pozytywne.

korta
    Uczestnik
    • Tematów: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

THALASSO PEELING od Hildegard Braukmann, naturalny, z wyciągiem z alg morskich. U mnie zmiana zdecydowana. Skóra ujędrniona, deliklatna, gładka, w znacznie lepszej kondycji. W zasadzie już po pierwszym razie było widać mocną przemianę – nic nie dzieje się przecież natychmiast.

korta
    Uczestnik
    • Tematów: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

Peeling Thalasso od HB – naturalny, solidny, porządny, robiący różnicę.

Sama doskonale wiem, jakie efekty dzięki temu uzyskałam. Przynajmniej aktualnie mam zdecydowanie święty spokój. A jak to wyglądało u was?

maliwia
    Uczestnik
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mam suchą cerę, więc muszę szukać kosmetyków głęboko nawilżających. Peeling bardzo lubię z Bielendy właśnie nawilżająco-kojący z mango, jaśminem i śliwką kakadu w składzie. Dla mnie bomba, i do tego to naturalna linia Eco Nature

Kottee
    Uczestnik
    • Tematów: 17
    • Odp.: 3
    • Bywalec

Ja chodzę po prostu na zabiegi do sprawdzonego salonu kosmetycznego (beauty expert, jeśli ktoś jest z okolic Bierutowia) – peeling kawitacyjny połączony od razu z ultradźwiękami – jasne, że jest to droższe, niż zwykły peeling zrobiony w domu, ale uważam, że efekty są zdecydowanie lepsze i warto rzadziej chodzić na tego typu rzeczy, niż wydawać mnóstwo kasy na kolejne kosmetyki, które nie robią zbyt dużej różnicy.

alinka9389303
    Uczestnik
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Słyszałam, że peeling jabłkowy MIZON od skin 79 sprawdza się bardzo dobrze

millu
    Uczestnik
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Polecam wypróbować jak nie znacie peelingu wygładzającego z pyłem księzycowym od Bielendy Professional, linia Moonlight Wellness, świetnie oczyszcza skórę, super jest

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 45 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę