- AutorOdp.
- 15 listopada 2011 at 11:53
z tego co ja słyszałam to odkurzacze bezworkowe nie są szkodliwe dla alergików. Moi znajomi mają dziecko z uczuleniem na dywany i kurz i ostatnio kupili włażnie taki odkurzacz i jak na razie cisza z alergią..
18 maja 2012 at 06:45ja bym chciała robojeta, sam sprząta, jeździ sobie i odkurza. nie mam w domu dywanów, więc u mnie byłby luzik… teraz tylko potrzebuję 600 zł na to cudo…
19 maja 2012 at 15:14Robot odkurzacz? Gdzież widziałam jakiż wątek na ten temat 🙂 jeżli daje radę to plusem jest na pewno odciążenie pani domu i fakt, że odkurza regularnie więc mniej się tego zbiera. Pytanie jak faktycznie jest ze skutecznożcią bo to najważniejsze 🙂
22 maja 2012 at 06:42Rencia ja tak sobie myżlę, że nawet, jeżli gdzież tam nie dociągnie, to trudno, ten raz w tygodniu mogę się przelecieć z normalnym odkurzaczem, ale u mnie w mieszkaniu kurzy się tak, że włażciwie powinnam odkurzać codziennie i taka pomoc w tym byłaby bezcenna…
25 maja 2012 at 05:33a co myżlicie o odkurzaczach, które same odkurzają? jak z jakożcią ich pray? słyszy się różne opinie. ja myżlę, że jak sam odkurza, to ma prawo trochę niedociągać jakożciowo, ale komfort tego, że nie muszę sama biegać z odkurzaczem przewyższa niejakie braki jakożciowe 😉
25 maja 2012 at 11:16No zgadzam sie jak najbardziej – samemu trzeba będzie też sprzątać, ale taki odkurzacz by trochę na co dzień ogarniał to co osiada na podłodze.
1 sierpnia 2012 at 13:50Na pewno jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Jednak ja teraz jestem na etapie zachwytu nad odkurzaczem wodnym, a dokładnie MPM Bora. Jest na pewno dokładniejszych od workowych odkurzaczy, a do tego po prostu żwietny dla alergików. Muszę powiedzieć, że to jak na razie najlepszy odkurzacz z jakim miałam do czynienia.
19 listopada 2012 at 11:46Ja miałam wodny i jakoż tak żrednio z niego korzystałam, denerwowała mnie jego wielkożć, ale to był stary odkurzacz, te nowe są znacznie mniejsze 🙂
9 stycznia 2013 at 11:27Jak dla mnie bardzo dobrą firmą jest Electrolux. Mam taki od lat.
[usunięto_link]
- AutorOdp.