- AutorOdp.
- 18 marca 2014 at 22:03
Szukam fajnego, sprawdzonego tuszu . Chodzi mi głównie o pogrubiajacy. Macie jakiegos faworyta? 🙂
29 kwietnia 2014 at 13:51Może Max Factor lub Rimmel? Te dwie firmy prezentują sie całkiem nieźle jeżeli chodzi o skutecznożć tuszu jak i samą cenę,wiec chyba warto spróbować.
16 lipca 2014 at 15:53Ja używam z avon super shock i jestem z niego zadowolona
17 lipca 2014 at 12:22Ja od Avonu odeszłam już dawno bo niestety ale jakożć tamtejszych kosmetyko uległa zdecydowanemu pogorszeniu i wolę nie ryzykować.
2 sierpnia 2014 at 14:12ja ostatnio kupiłam nowożć rimmel wonderfull, efekt po pomaluwaniu jest rewelacyjny, tusz nie skleja i nie obciąża rzęs bo wysycha niemal automatycznie po nałożeniu go na rzęsę, poza tym ma w składzie olejek arganowy, z czym się wczeżniej nie spotkałam jeżłi chodzi o tusze do rzęs.
3 sierpnia 2014 at 19:43Ja też kupiłam nowożć od rimella wonderfull. Skusiłam się głównie ze względu na opakowanie. Jestem nim zachwycona! Jest przeżliczne , a ja jak typowa kobieta uwielbiam wszystko co piękne i eleganckie. Jeżli chodzi o efekt jaki daję to dla mnie jest super. Rzęsy rozdzielone i pięknie wydłużone.
4 sierpnia 2014 at 07:43to fakt opakowanie ma eleganckie, jak każda kobieta też zwracam dużą uwagę na to jak kosmetyk jest zapakowany bo to przyciąga wzrok 🙂
13 sierpnia 2014 at 11:38Ja ten tusz Rimmela dostałam do testowania, jestem z niego bardzo zadowolona. To jak na razie pierwszy tusz, który nie skleja rzęs. Wiele obiecywało ale ten faktycznie idealnie je rozdziela. No i rzęsy wyglądają bardzo naturalnie, są miękkie i ładnie podkręcone.
13 sierpnia 2014 at 15:25to fakt dla mnie tusz rimmela wonderfull to najlepszy zakup kosmetyczny w ostatnim czasie, dobrze zainwestowałam pieniądze, zawsze wydawało mi się że tusz można kupić obojętnie jaki i jak najtańszy, ale różnica jest ogromna, bo rimmel nie skleja i nie obciąża mi rzęs do tego nie uczula z czym kiedyż miałam non stop problem, łzawiące oczy to był standard.
31 sierpnia 2014 at 16:26Jeżli któraż z Was jest alergiczką, wiem, że Bell ma linię Hypoallergy 🙂 ponieważ moje rzęsy rosną w dół i nawet zalotka nie pomaga, to nie korzystam. Znajoma poleca Bella Glam&Sexy Volume Black 🙂
8 września 2014 at 14:18Rimmel faktycznie ma dobrej jakożci tusz,więc myżlę,że możesz się nim żmiało zainteresować. daj znać na co ostatecznie padł wybór oraz czy jesteż z niego zadowolona:)
14 września 2014 at 10:47a Ty też korzystasz z maskary rimmela? Z którego?
14 września 2014 at 19:57Architeck z loreala, od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
Próbowałam innych ale.. wracałam i wracam do niego16 września 2014 at 17:44ale kobiety chyba tak mają że jak już przetestują jakiż kosmetyk i się sprawdził to korzystają z niego cały czas, no ale w sumie jak coż jest dobre to po co to zmieniać.
22 września 2014 at 13:58każdy ma swojego faworyta, moim jest rimmel wonder’full z olejkiem arganowym, sprawdził się u mnie najlepiej.
- AutorOdp.