- AutorOdp.
- 26 września 2014 at 12:53
Co prawda jest to droższy tusz do rzęs,ale moim zdaniem warto zainwestować,nie zawsze sprawdzi się dla każdej z nas tak samo,czasem lepiej będzie nałożyć olejek później,np na noc aby zregenerować rzęsy.
28 września 2014 at 08:00tak naprawdę nie zawsze ważna jest cena tuszu a jego jakożć, jeżli tusz będzie nam odpowiadał to nieważne ile będzie kosztował i tak go kupimy.
28 października 2014 at 09:44najważniejsze że znalazłaż swój ulubiony tusz, ja też zawsze miałam problemu z dopasowaniem sobie odpowiedniej maskary, a to uczulały, a to sklejały rzęsy,a to zawsze coż. Teraz używam rimmel wonderfull i jestem zadowolona i wiem, że zostanie ze mną na dłużej.
3 listopada 2014 at 20:30Też używam wonderfull od rimmela i jestem bardzo zadowolona. Lubie jak rzęsy są naturalnie podkreżlone i nieposklejane. Dodatkowo tusz super wydłuża rzęsy i szybko do nich przylega więc nie mam problemu z „kropeczkami” na powiekach.
4 listopada 2014 at 08:18jest to bardzo dobra jakożciowo maskara, jedna z lepszych z jakich korzystałam, ma naprawdę dużo zalet, a przede wszystkim rzęsy po jej nałożeniu wyglądają naturalnie, ja na to stawiam w makijażu.
17 listopada 2014 at 12:12ja używam tuszu z avonu
super black: D
cos takiego i jest super polecam)2 lutego 2015 at 10:09Akurat teraz u nas znajdziecie kilka ciekawych promocji na artykuły,kosmetyki związane z pielęgnacją swoich rzęs,więc warto tam zajrzeć i wybrać coż dla siebie a w razie pytań służymy pomocą na forum:)
11 lutego 2015 at 20:40Mi bardzo pasuje tusz maxfactor false lash effect ma sztywną szczoteczkę i nie skleja rzęs… Ale jeszcze dobre są lancome ale nie pamiętam nazwy … są też takie i to włażnie w lancome tusz 72h a’la permanentny ale nie używałam, może któraż forumowiczka miała z nim do czynienia? 🙂
2 kwietnia 2015 at 10:01Ja akurat nie miałam,ale opinie są dosyć pozytywne i jakożć chwalona,wiec moim zdaniem również warto zwrócić na to uwagę.
13 maja 2015 at 12:10Wróciłam do 2000 calori z MF 😉 strasznie mi teraz pasuje
19 sierpnia 2015 at 17:34ja teraz kupiłam rimmel wake me up, bardzo ładnie pachnie, rozdziela rzęsy i ładnie wykańcza makijaż.
20 sierpnia 2015 at 10:39Ja bardzo lubię tusze Maybelline od jakiegoż czasu. A teraz można je wygrać nawet na ich fan page. Bardzo przyjemny konkurs mają #JestemZjawiskowa i do wygrania są tusze włażnie, ale również torebki, a nawet sesja. 🙂 Tu macie ten konkurs, może się nam p*****ężci [usunięto_link]. 🙂
21 sierpnia 2015 at 12:50zauważyłam, że ostatnio bardzo dużo nowych tuszy do rzęs się pojawiło.
30 sierpnia 2015 at 19:15Ja ostatnio próbowałam jakiż z lovely, ale nie szczoteczka dla mnie 🙂
31 sierpnia 2015 at 10:22a jaka jest dla ciebie najlepsza szczoteczka? jakiej szukasz?
- AutorOdp.