- AutorOdp.
- 6 października 2014 at 10:05
Hatha joga to według mnie najlepsza forma, gdzie kontrola oddechu odgrywa olbrzymią rolę w odprężeniu i wsłuchaniu się we własne ciało.
3 stycznia 2015 at 19:43@Włóczykij wrote:
A może power joga, osobiscie nie miałam okazji ćwiczyć, ale słyszała, ze ta forma jogi jest dużo szybsza, energiczna.
Też się zastanawiam nad zajęciami, ale włażnie obawiałam się, że te ćwiczenia są za wolne. A to się tak nazywa „power joga”? Czy jest jeszcze jakież inne okreżlenie?
2 czerwca 2015 at 15:01Ja chodę na air jogę. Jest bardzo rozluźniająca i daje dobre samopoczucie na cały dzień. Ćwiczę już ok 8 miesięcy i czuję, ze moje sprawnożć fizyczna się poprawiła.
9 października 2015 at 11:56Hatha joga fajna jest profilaktycznie na zachowanie zdrowia, dobrze wpływa na hormony 🙂
15 października 2020 at 15:43Słyszałyście o zajęciach hormonalnej yogi, ponoć pomaga przy straniach się o dziecko, przy bolesnych miesiączkach ale jest też dla kobiet po menopauzie, czyli na wszystkie dolegliwości związane z nierównowagą hormonalną. Podzielcie się doświadczeniami 🙂
- AutorOdp.