- AutorOdp.
- 28 lipca 2013 at 14:23
Witam,
planuję wymianę telefonu i nie wiem na jaki się zdecydować.
Chciałbym taki, w którym bateria trzyma co najmniej 5 dni. Aparat min 3,2 MP z lampą. Co polecacie?
Z góry dziękuję za pomoc 🙂24 września 2013 at 18:16Mam fajnego smartfona ale z dual simem żmiało go mogę polecić, tyle że ja z niego dużo korzystam i bateria mi trzyma max dwa dni (zresztą nie słyszałam, żeby tego typu tel trzymał dłużej). Mam Kruger&Matz Live – aparat ma dobry, aplikacje i gry działają bez zarzutów, bateria tak jak pisałam.A cenę ma super.
25 września 2013 at 11:49ja mam teraz smartfona HTC wildfire i jestem zadowolona 🙂
4 października 2013 at 08:21możesz zawsze wybrać jakiż „ekstremalny” telefon, który wytrzyma i miesiąc bez ładowania.
16 października 2013 at 21:01Coż a’la staria nokia? 😆
19 października 2013 at 10:23ja mam nokię c1 i aż się boję na myżl, że będę musiała ją wymienić na jakiegoż smartfona ;p
24 października 2013 at 14:49Mój pierwszy telefon to była Nokia 🙂 co do funkcji to mimo ,że mam dobry aparat w telefonie w życiu nie robiłam nim żadnego zdjęcia.
22 listopada 2013 at 15:20[usunięto_link] wrote:
Coż a’la staria nokia? 😆
One trzymały:) mój telefon muszę ładować co 2-3 dni
17 grudnia 2013 at 14:45Ja mam z aparatem a nigdy tej funkcji nie używałam.
27 grudnia 2013 at 12:34Ja w końcu zainwestowałam w smartfona i faktycznie tak jak tutaj piszecie żywotnożć baterii jest słaba ale nie wyobrażam sobie wrócić teraz do telefonów starego typu. Do wszystkiego można się przyzwyczaić, ja podłączam zawsze telefon do ładowania na noc więc nie boję się że mi się rozładuje w ciągu dnia. 😉
1 stycznia 2014 at 18:53Ja też w nocy ładuję.
2 stycznia 2014 at 07:46[usunięto_link] wrote:
żywotnożć baterii jest słaba ale nie wyobrażam sobie wrócić teraz do telefonów starego typu. Do wszystkiego można się przyzwyczaić, ja podłączam zawsze telefon do ładowania na noc więc nie boję się że mi się rozładuje w ciągu dnia. 😉
Żywotnożć jest kiepska bo pewnie masz dużą liczbę aplikacji i każda z nich aktualizuje się automatycznie. ja wyłączyłam ostatnio automtyczne aktualizacje w aplikacjach i dzięki temu wydłużył mi się okres czasu pomiędzy ładowaniami 🙂
20 lutego 2014 at 17:56a widziałyżcie tego nowego LG Flexa?? Głożno ostatnio o nim, wiem, że w playu mają te telefony, najbardziej mnie ciekawi jak to jest z tą obudową co się sama naprawia, mi się często rysuje telefon kluczami :/
24 lutego 2014 at 10:08nie lubie tych nowych telefonow i smartfonow;)korzystam tylko ze starszych modeli, gdzie bateria dlugo trzyma, nie trzeba sie meczyc z dotykowymi aplikacjami itp. Jak kiedys biore telefon meza, wlasnie taki nowy smartfon, to szlag mnie trafia;0
26 lutego 2014 at 11:09Włażnie wczoraj czytałam recenzję nowego nexusa 7, recenzje w sumie 3 w różnych branżowych gazetach i wszędzie wypowiadali się bardzo, bardzo dobrze na jego temat! Szczególnie wydajnożć, brak lagów, płynnożć, ulepszony aparat w stosunku do wersji porzedniej i co najważniejsze cena! tylko 1800 zł, gdzie od appla macie ceny od 2,5. A to jest pierwszy telfon an rynku, który dorównuje włażnie sprzętom od nagryzionegło jabłuszka.
- AutorOdp.