Jakie komórki są na topie?

• Autor
    Odp.
  • zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Chce sobie kupić nową komórkę która będzie funkcjonalna i zarazem modna. Jakie komórki obecnie są na topie?

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

co tydzień inna.. 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mnie to malo obchodzi. zmieniam telefot wtedy, gdy zadzwonia do mnie z biura obslugi klienta i zawsze biore taki za zeta.

sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

po co ci tych duzo funkcji? co chcesz aparat w tel? dla mnie to jest kitowy. lepiej robic zdj cyfrówka. po co takze duza pamiec jak i tak nie bedziesz sobie sluchac dzwonkow raczej. kup taki w ktorym bateria bedzie dlugo trzymac oraz taki ktory bedzie ci wygodny. nie patrz na mode bo znam takie osoby ktore maja nowosci a wcale nie sa zadowolone

sylwia90
    Member
    • Stały bywalec

tez zawsze biore te za zeta

sylwia90
    Member
    • Stały bywalec

tel nie jest rzecza tak istotna w zyciu zeby pakowac w nia ogrom kasy

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

buahaha jakies kompleksy?
    jak ktos chce telefon z gadzetami, to niech sobie taki ma.

ja mam w swoim aparat, mp3…a kosztowal mnie zeta:)))

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie szpanuję komórką, mam taką, która wg mnie szybko się nie rozleci, bateria długo trzyma, aparat ma, ale nie jest mi on do niczego potrzebny. W komórce najważniejsze jest dla mnie to, że można z niej zadzwonić, wysłać smsa i że ma radio. 🙂

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja też zawszę biorę taki jak mi zaproponują za grosz albo złotówkę 😛 chociaż mój obecny za takową sumę nie jest o byłam w żrodku abonamentu a tamten zaczął mi się psuć więc musiałam kupić nowy 😛

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

To ja zmieniam jak mam potrzebę. Nie mam telefonu za złotówkę. Na ogół moje telefony są dopasowane do mojego gustu i potrzeb, aczkolwiek nie zmieniam ich bardzo często.

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Telefon zwykły prosty bez bajerów nie ma ani mp3 ani aparatu. wolę cyfrówkę i iPoda tel. ma mi służyć do dzwonienia i odbierania czy wysyłania smsów i tyle nie mam „modnego” tel. 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ciezko mi jest zrozumieć jak mozna kierowac się moda przy wyborze telefonu komórkowego…chodzi chyba o to,żeby był funkcjonalny,nieduży(do małej torebki 😉 ) i np prosty w obsłudze 🙂 bawi mnie kiedy ktoż ma telefon z bajerami a z połowy nie korzysta,bo…nie umie 😛
    Ja nie przywiązuje większej wagi do telefonu.Kupuję nowy wtedy,kiedy przedłużam umowę,może nie za złotówkę,ale nie wydaję na telefon więcej niż 100zł 🙂 fakt,że telefon musi mi sie podobać,ale jakoż nigdy mi nie przyszło do głowy,żeby zastanawiać się czy jest zgodny z najnowszymi trendami… 😉

pluszak
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja uważam że jeżeli ktoż chce mieć już nowy telefon to warto poszukać takiego który zarazaem będzie funkcjonalny i dobra a przy okazji coż co jest włażnie modne. To tak jak kupowanie butów. Przecież kupje się z obecnego sezonu a nie z zeszłego, bo inaczej to jest bez sensu:)
    Jeżeli szukasz czegoż co będzie spełniało Twoje wymagania i przy okazji będzie na „topie” to moim zdaniem powinnać popatrzeć na Motorole.
    Teraz jest pare fajnych, mieszczących się do każdej torebki no i przede wszystkim funkcjonalnych:)

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja też raczej biore za 1 zl
    ale ostatnio z G poszliżmy i kupiliżmy sobie telefony i mamie wezmę za 1 zl 🙂
    i kupiłam sobie Motorole Z3 🙂

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

telefon ;/ „modny” ochyda ;/
    telefon który widzisz co dziennie po kilkaset razy u innego człowieka
    nienawidzę tego
    jest to dla mnie oznaka braku gustu i przereklamowanego towaru
    zawsze wybieram telefon który mi odpowiada a nie który jest modny
    zawsze wybieram mało spotykany i nie z tysiącem beznadziejnych funkcji które do niczego mi sie nie przydadzą…
    telefon ma tylko jedno przeznaczenie jak dla mnie
    powinien dzwonić…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie komórki są na topie?"

Przewiń na górę