- AutorOdp.
- 17 marca 2008 at 19:03
Pluszak czy masz jakąż konkretną motorolę na myżli? Pytam bo czytałam
że jest teraz jakaż nowa z klapką tylko nie pamiętam jak się nazywa:P
A co do mody to ja zdania nie zmienie, nie chce mieć telefonu który był fajny 5 lat temu tylko dlatego że kosztuje złotówkę 😀17 marca 2008 at 20:20że tak zapytam do mnie pijesz???
ja akurat mam taki co go nikt nie ma, u nikogo go nie widziałam a nie jak motorola V3 🙂18 marca 2008 at 11:04Tak, mam na myżli Motorolę V8. Zresztą jak widać to chce ją wygrać w konkursie motoroli 🙂
Bardzo mi się podoba ten telefon i fajnie by było go wygrać. Obejrzyj go na stronce, może Tobie też się spodoba. 🙂19 marca 2008 at 15:24No to nieźle że jest konkurs motki, fajny ten komunikat napisałaż. Ja to nie mam pomysłu ale się zastanowię i spróbuję coż napisać na [usunięto_link] a nóż widelec coż wygram:P
14 maja 2008 at 19:58a taki telefonik ?
[usunięto_link]😛 😛 😛
14 maja 2008 at 20:00[usunięto_link] wrote:
a taki telefonik ?
[usunięto_link]😛 😛 😛
mój tata rozważa kupno tego telefonu.. mi się nie specjalnie podoba 😛
15 maja 2008 at 14:55design ma faktycznie nieciekawy, ale taki ma własnie chyba być. To telefon biznesowy, więc nie może wyglądać jak różowa v3.
Kosztuje chyba ok 1000zł
Już w germanosie widziałam.15 maja 2008 at 15:20Dla mnie w tel najważniejsze jest żeby był ładny, zgrabny, żeby były duże przyciski ( bo nie lubie wciskać dwóch klawiszy na raz) i żebym mogła z niego dzwonić i pisać sms. Idealny jest V3. Jest bardzo ładny, cienki, wygodny, nie ma za dużo bajerów, które nie sa mi potrzebne. Mam go już 1,5 roku i jest żwietny. A co to za nowa motorolka Z3? Zaciekawiła mnie? Gdzie ją kupiłaż skoro nigdzie takiej nie widzialaż Eta? I jak jest droga?
19 maja 2008 at 21:41Ja mam spore zastrzeżenia co do jakożci Motorolii, dla mnie to takie plastikowe telefony… ale każdy może mieć własne zdanie,
Bardzo skłaniam sie ku Samsungom, bo wiem, że nigdy nie zawiodły mojego narzeczonego (a miał juz ich kilka) i wyżwietlacze mają najlepsze.20 maja 2008 at 09:49[usunięto_link] wrote:
Ja mam spore zastrzeżenia co do jakożci Motorolii, dla mnie to takie plastikowe telefony..
😆 plastikowe tzn jakie? Dodam, że motorola V3 ( te cieńsze nowsze pewnie też) uchodza za słabiutkie delikatne telefoniki. A moja motorolka spadła mi juz tyle razy, na izemie a nic jej sie n idy nie stalo. Nawet sięnie rozlatuje, bateria jejnie wypada. Tylko tyle,ze jest trochep orysyowana.
21 maja 2008 at 15:43no własnie… moja tez była totalnym czołgiem, o żciany nią rzucałam… ale po 2 meisiacach (zwykłęgo! :P) uzytkowania wyglądała jak grat!
- AutorOdp.