Jakie piosenki Was dołują?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    efkaufo
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Jakich piosenek słuchacie, gdy macie zły dzień, chłopak/dziewczyna zostawił/a, nie chce sie Wam żyć itd itp
    Ja ja mam doła przez chłopaka to zawsze słucham takiej piosenki disco polo „Za oknem deszcz”(tak beznadziejna ze szok)
    Na co dzień słucham zupełnie czegoż innego, a tak to słucham tego g*wna i siedzę i płacze

A wy czym sie dołujecie??

mia1980
    Członek
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

muzyka to raczej mi słuzy zeby wyjżć z doła, słucham wtedy czegos szybkego i tanecznego. Ale kiedy słucham HIM i piosenek które kojarza mi sie z dana osoba no wtedy łape dołachoc wcale tego nie chce 🙁 ]

Czerwona
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja po klotni z moim Miskiem zawsze slucham piosenek o milosci, placze, przemyslam sprawe a potem pisze mu slodkiego smsa, bo chce sie pogodzic.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja w razie przypływu melancholii słucha jakis smętów… np „Piosenka ksiezycowa” kiedyż w razie zdołowania słuchałam „Tal vez” Rickiego Martina 🙂

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

jak mam doła to od razu puszczam sobie „jezu to znowu sie stalo”-rh+. wtedy to już łzy same płyną mi do oczu 😥

beata79
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

@abi wrote:

jak mam doła to od razu puszczam sobie „jezu to znowu sie stalo”-rh+. wtedy to już łzy same płyną mi do oczu 😥

skoro jesteżmy prz R. martinie to ja polecam ten utwór: Fuego De Noche, Nieve De Dia piękna:)))))))))))))))))))

Malinka
    Członek
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Piosenkami staram sie nie dolowac bo potem kazde jej sluchanie przypomina mi zle chwile.
    Ale jest jedna piosenka przy ktorej zawsze sie wzruszam 😛
    Savage Garden „Two beds and coffee machine” sciagnijcie sobie, jest przepiekna 🙂

beehive
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Moja najsmutniejsza lista (bo kiedy mam doła, to zamiast poprawić sobie humor zazwyczaj dobijam się jeszcze bardziej muzyką) to:
    Anathema (w zasadzie wszystko)
    A perfect circle (to mnie wprowadza prawie w psychozę)
    Aina (to jest przeżliczne, ale przy „Serendipity” zazwyczaj mam już żwieczki w oczach)
    Porcupine tree (może umiarkowanie smutne, ale tak lekko dołuje)

plus kilka konkretnych piosenek, które się zmieniają w zależnożci od sezonu, ostatnio często: Within Temptation „Our Farewell”, Simon&Garfunkel „Old friends” i „Bookends theme”, Snow Patrol „Chasing Cars” i oczywiżcie Damien Rice (cokolwiek).

julianna
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja slyszalam kiedys taka piosenke jakiegos polskiego zespolu bedaca pastiszem utworow discopolowych w ktorej glownym motywem byl dol podmiotu lirycznego. nie pamietam zespolu ani tytulu ale moze ktos kojarzy. jesli tak to prosze oprzypomnienie bo chetnie bym sobie przypomniala.

Niebo86
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

@Czerwona wrote:

Ja po klotni z moim Miskiem zawsze slucham piosenek o milosci, placze, przemyslam sprawe a potem pisze mu slodkiego smsa, bo chce sie pogodzic.

zawsze jak łapię dołka (czyt. pokłócę się z chłopakiem) dołuję się jeszcze bardziej..zamiast zapodać sobię jakaż wesoła muzę włączam smętne kawałki o miłożci,które doprowadzają mnie do łez..siedzę wtedy ryczę i myżlę jak bardzo mi źle..
    najczężciej słucham polskich kawałków min.piosenki Varius Manx,Perfekt itp..poza tym „Bez Cenzury-Do d***” ( którą zawsze włączał mi mój M…taki sentument)

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Niebo86 wrote:

@Czerwona wrote:

zawsze jak łapię dołka (czyt. pokłócę się z chłopakiem) dołuję się jeszcze bardziej..zamiast zapodać sobię jakaż wesoła muzę włączam smętne kawałki o miłożci,które doprowadzają mnie do łez..siedzę wtedy ryczę i myżlę jak bardzo mi źle..
    najczężciej słucham polskich kawałków min.piosenki Varius Manx,Perfekt itp..poza tym „Bez Cenzury-Do d***” ( którą zawsze włączał mi mój M…taki sentument)

Ja mam podobnie w czasach chandry:)

imported_pomarancza
    Członek
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Myslovitz, z jednej strony mają piękne piosenki, z drugiej tchną jakimż dziwnym smutkiem, melancholią… Przy Good day my angel całkowicie się rozklejam. Albo przy piosence Who will love me now PJ Harvey.

Witam, to mój pierwszy post na forum 🙂

Lily_Priscilla
    Członek
    • Odp.: 11
    • Bywalec

My Immortal – Evanescence
    I’ll Be Over You – TOTO
    Słońce Moje – Kostek Yoriadis
    i
    The Unforgiven – Metallica ze względu na konkretne wydarzenie związane z tym kawałkiem 🙁

Heroina
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Alice in Chains….
    nic mnie bardziej nie dołuje 😐

katia
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

jest jedna taka:
    Dżem – list do M

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę