- AutorOdp.
- 17 stycznia 2008 at 00:02
[usunięto_link] wrote:
jest jedna taka:
Dżem – list do M+
Modlitwa
Do kołyski
Tylko Ty i ja
Skazany na blusea
Ostatnie widzenieKocham te piosenki, kocham Dżem…są dobre na każdą okazję. Zzarówno żeby podnieżć na duchu jak i wyciszyć…zdołować.
Z zagranicznych to jak dla mnie są tylko dwa wyjżcia…Delerium(np.Fallen) i Enigma(np.Gravity of love).
30 stycznia 2008 at 13:28ja jak mam doła to staram się wlączać coż mocnego i pozytywnego. po co sie dolowac jeszcze bardziej?:P
smęty przechodzą u mnie tylko wtedy kiedy mam dobry humor, bo wtedy doceniam dobre brzmienie, melodie, a nie zwracam uwagi na dolujące slowa1 kwietnia 2008 at 13:17jak mam doła to dobijam się 'Bleeding love’ – Leony Levis i 'goodbye my lover’ Jamesa Blunta.
1 kwietnia 2008 at 18:29Niestety kiedy jest mi źle to puszczam sobie jakież smęty:( wtedy dobijam się jeszcze bardziej. Chyba, że jest tak, że gorzej już być nie moża a były takie chwile w moim życiu… to wtedy wolę jednak położyć się spać i o niczym nie myżleć… A jeżli chodzi o te piosenki to:
Within Temptation – Our Farewell
Within Temptation – Forgiven
Leona Lewis – Bleeding love
Leona Lewis – A moment like this
Urszula – Dziż już wiem
Klaus Shulze – Dziękuje
Dido – Here with me
Lamb – Gabriel
Edyta Bartosiewicz – Pomyżl o mnie1 kwietnia 2008 at 18:36Pih – Nigdy juz nie wroci
[usunięto_link]
mistrzostwo swiata 😉 nie zrazcie sie tylko posluchac do konca ;p22 lipca 2008 at 10:12Lady In Red zdecydowanie, źle mi się kojarzy i mnie dołuje..
20 grudnia 2008 at 21:48polskie piosenki mnie przytlaczaja ,poprostu nie cierpie feelow , DOdy itp. itd 😉
21 grudnia 2008 at 11:22[usunięto_link] wrote:
polskie piosenki mnie przytlaczaja ,poprostu nie cierpie feelow , DOdy itp. itd 😉
To mało wiesz o polskiej muzyce…
21 grudnia 2008 at 12:42Olgus kazdy lubi co innego 😉 Nie pwood odrazu cytowac i dawac wiazanke typu „to malo wiesz o polskiej muzyce” . .. Wyluzuj 😉
21 grudnia 2008 at 20:08Mnie ostatnio doluje Morandi-Crazy world
7 stycznia 2009 at 10:52kilka piosenek Dżemu, piosenki Antoniny Krzysztoń, piosenki z Upiora z opery,
7 stycznia 2009 at 15:03[usunięto_link] wrote:
Olgus kazdy lubi co innego 😉 Nie pwood odrazu cytowac i dawac wiazanke typu „to malo wiesz o polskiej muzyce” . .. Wyluzuj 😉
Tigerko, takie stwierdzenie nazywasz „wiązanką”? 🙄
Twierdzę po prostu, że jeżli polska muzyka kojarzy Ci się z zespołem Feel i Dodą to naprawdę mało o niej wiesz.
Bo najwidoczniej znasz to, co można usłyszeć w każdym radiu i na MTV na ten przykład. A nie oszukujmy się- poziom muzyki dla mas jest bardzo niski, a większożć Polaków ma fatalny gust muzyczny. (w innym razie- Feel i Doda nie byłby najbardziej znanymi i cenionymi (o zgrozo!) polskimi … („artystami” nie przejdzie mi przez klawiaturę ;))5 lutego 2009 at 18:10„kiedy sen stanie się jawą ” :(:(
9 lutego 2009 at 12:50A mnie najbardziej dołuje muzyka, której nie rozumiem, jak jazz współczesny, najostrzejszy heavy metal, disco polo. A najgorszy ze wszystkiego jest fałsz i dysonanse- wtedy chce się wyć i umierać…
26 lutego 2009 at 10:17Chyba jest to „Dziewczyna o perłowych włosach”… 🙄
- AutorOdp.