• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja jednak wolę coż słabszego, po co się upijać 😉 szczególnie w takich upałach, masakra, lepiej się fajnie orzeźwić niż odwodnić, bo wiecie, ze alkohol odwadnia 😉 Ja zostaję przy Radlerze, a na upalny weekend to chyba zrobię sobie zapas w lodówce 😆

okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

chłodne piwko na upały to jest to, ale ktoż pisął wyżej o 2kc, polecacie? ja nigdy nie stosowałam?

pauulek21
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

chłodne piwko na upały to jest to, ale ktoż pisął wyżej o 2kc, polecacie? ja nigdy nie stosowałam?

Tak, ja wzięłam ostatnio i musze przyznać, że pomogło 🙂 Następnego dnia po imprezie byłam zmęczona, wiadomo, ale po zjedzeniu dobrej jajeczniczki na żniadanie i 2KC wczesniej czułam się super 🙂
    Co do pytania w temacie – piweczko przede wszystkim 🙂 i do tego karkóweczka – mniam :):)

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

hahahahah mnie się w ogóle jajecznica kojarzy z dniem po piciu, bo zawsze ją wtedy jem, jak mi ją zrobi mój ukochany;D tak to nie jadam, tylko po piciu, autentycznie;) Co do 2kc, równiez polecam, ja biorę jak się szykuje grubsza imprezka, a grill czasem jest grubsza imprezką hahahah Do grilla nic innego sobie nie wyobrażam oprócz piwka;)

pauulek21
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Wiecie co? Przez cała te rozmowe mam ochotę na grilla 🙂 A że dzisiaj piątek, to chyba trzeba coż zorganizować 🙂 Tak więc wieczorkiem biegnę do sklepu po zapasy mięska, piwa, no i 2kc zeby w sobotę być do życia 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

znajomy ostatnio podlewał colą, że niby cukier się fajnie skarmelizuje na powierzchni grillowanej potrawy i lepszy smak zostanie w żrodku, piwem często podlewałam, ale skoro można tez słodkimi napojami to myżlę, że i radler się nada 🙂 daj potem znac jak smakowało 🙂

lauren
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Zdecydowanie Radler i to bez zastanowienia. Idealnie się nadaje, ale musi być też dobrze schłodzony. Broń boże nie dla ciepłego Radlera, tak samo nie dla ciepłej wódki, nie dla ciepłego piwa. 🙂

merkantyla
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

moim zdaniem żwietnie się sprawdzą drinki na bazie żubrówki – z ogórkiem, albo z sokiem jabłkowym, dobre orzeźwienie 🙂

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Drink to wieczorem. Nie zapomnij o mięcie. Co do radlera i innych smakowych piw, chyba żartujecie z podlewaniem nimi mięsa?

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Drink to wieczorem.

ognista tequilla, moja Droga :- wow! 😉

[usunięto_link] wrote:

Nie zapomnij o mięcie.

o mięcie?… dobra, może być z brzoskwińką? plus parę kropelek czegoż mocniejszego…
    Kochanie 😀

[usunięto_link] wrote:

Co do radlera i innych smakowych piw

moja Kobieta uwielbia… nie odciągnę ją chyba od tego żwiństwa… jest Kochana :haha:

[usunięto_link] wrote:

chyba żartujecie z podlewaniem nimi mięsa?

tabli, sorry, znaczy… mięso dobrze podlać jakimż winkiem… białym 😉

akerowa
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Do grila to najlepiej pasuje zimne piwko i nie ma nic lepszego!

Patti
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Piwo,najlepiej jakież słabsze, bo tego sporo przy grillu idzie 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie trunki do grilla?"

Przewiń na górę