• Autor
    Odp.
  • beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ja lubię nosić dżinsy, szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie bez nich życia. Ale jestem dosyć nudna, jeżli chodzi o dobieranie odcieni — wszystkie moje pary są ciemnogranatowe, nie cierpię jasnych dżinsów, ani takich jakby przecieranych na zielono (fuu, dobrze, że już takich praktycznie nie widać nawet na bazarkach, ale kiedyż był wysyp lasek w takowych portkach… i szczerze mówiąc kojarzyło mi się to niezmiennie z gnojówką i innymi pracami na wiosce).

Teraz królują w mojej szafie rurki i zwykłe, proste dżinsy. Dzwony, owszem, nosiłam, ale wieki temu, jeszcze w szkole (i to do drewnianych koralików itp.). Fajny był szał, miło wspominam czasy, ale chyba już z tego wyrosłam. Poza tym dzwony, czy w ogóle bardzo rozszerzane spodnie nieszczególnie nadają się na taką jesienno-zimową ciapę, bo jednak nie wszyscy potrafią chodzić i później się ogląda laski ze spodniami mokrymi przynajmniej do kolan, cóż.

buszajka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

jakie lubicie jeansy??? obcisłe czy luźne? jakie są wasze ulubione firmy? (czy może kupujecie na bazarze?) jakie lubicie kroje? wolicie biodrówki czy głębokie? xD dzwony czy rurki? ile wam wytrzymują przeciętne jeansy?

teraz raczej modne sa rurki i takie spodnie bardzo lubię, bo sa dopasowane do ciała.
    Nie kupuje na bazarze, bo spodnie musze zawsze zamierzyć na spokojnie. Więc kupuje w centrach handlowych, gdzie sa sklepy z markowymi jeansami. A moimi ulubionymi jeansami są Big Stary, bo noszę nie które modele od lat, teraz zakupiłam sobie też jeansy z nowej kolekcji Berlin. Polecam zajrzeć do sklepów Big Stara, bo kolekcja jest super.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jeansy"

Przewiń na górę