• Autor
    Odp.
  • foczkaaa16
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 17
    • Bywalec

biore tabletki antykoncepcyjne juz pare paczek :(( ostatnio pare razy wzielam godzine puzniej i dzis sroda a ja juz 3 dni nie biore tabletek i nie mam okresu najwiecej spuznial mis ie do srody ale do rana :(( moze przesunely mi sie dni moze bede miec mniej dni okresu ale to raczej chyba glupie ocmowie ? mozliwe ze jestemw ciazy ?

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Godzina roznicy przy braniu tabletek wiele nie zmienia 🙂 jesli nie dostaniesz okresu przed dniem w ktorym masz wziasc tabletke koniecznie zrob test ciazowy zeby wykluczyc ciaze zanim zaczniesz znow brac 🙂

Roxana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Malinka ma rację parę godzin nawet nic nie zmienia.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

jesli ta ciaza jest nieplanowana i sie martwisz , caly czas o tym myslisz to sie denerujesz a stres robi swoje.

do 12 godzin jesli przyjmiesz tabletke to wszystko jest ok. ja czasami bralam nawet 10 g pozniej 🙂 az maz kupil mi nowy tel z przypomnieniem 🙂

wszystko bedzie dobrze. napisz jak cie „zaleje”

foczkaaa16
    Member
    • Bywalec

powiem szczerze ze wczoraj boaol mnie brzych ze myslam ze bede miec okres a tu lipa:(( i si ebardzo martwie:(( teraz mnie od czasu do czasu tak pobolewa ale okresu niema sama nie wiem o co chodzi:((

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tez się kiedys denerwowałam,żę jestem w ciązy.Miałam taki stres,że okres spóźnił mi sie 5 dni(zwykle mam dokładnie co 28 ).Może to własnie przez te nerwy?Więc odpręż się i nie zamartwiaj na zapas.

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Jeżli Cię pobolewa brzuch to dobry znak 😀 Ja taki stres też przeżywałam już kilka razy.Okres spóźniał mi się 2 dni a ja już panikowałam. Ale zawsze jak mnie brzuch pobolewał to był znak, że okres przyjdzie jutro 🙂 Mam nadzieje, że z Tobą będzie tak samo 😆

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

foczkaaa16
    i co? masz ten okres?

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

….

foczkaaa16
    Member
    • Bywalec

MAM OKRES 😀 😀 😀 wczoraj w nocy poszlam sie wysiusiac i odkrylam to niesamowite zdarzenie ktre wreszcie sie stalo !!!! :))) bo myslalam ze umre … wczoraj mnie brzuch tak bolal ze myslam ze nie wytrzymam … DZIEKUJE O TROSKE 😉 😉 😉 😉 😀

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

no to pilnuj sie teraz, bo jeszcze wiele stresow przed toba

Princessa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

O ile ludzie byliby szczężliwsi, gdyby potrafili czytać ulotki 🙄

kasik
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

mi kiedys spoznil sie okres 8 dni – ze stresu 🙂

Natka23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Mi kiedyż sie spóźnił o… 3 miesiące. Do dziż nie wiem czy to ze stresu, czy z tego powodu, że przez stres prawie nie jadłam. Włażciwie to i tak na ten stres wychodzi 😉

vega
    Member
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

Mnie sie spóżnił najwięcej o 6 dni i już panikowalam. Stres też robił swoje. Ale w 7 dniu nad ranem poczułam, ze okres wreszcie przyszedł. Nie zapomnę tego szczęscia, jakie wtedy poczułam 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jestem w CIAZY!!!!"

Przewiń na górę