- AutorOdp.
- 7 kwietnia 2010 at 13:16
A lubicie kabaret? Jeżli tak to jaki
7 kwietnia 2010 at 15:06Zdecydowanie Kabaret Moralnego Niepokoju ze żmiechem Kasi:)
24 maja 2010 at 12:30[usunięto_link] wrote:
Zdecydowanie Kabaret Moralnego Niepokoju ze żmiechem Kasi:)
Jedyny kabaret którego nie lubię, włażnie przez żmiech kasi, który wcale nie jest taki fajny, tylko wkurzający.
24 maja 2010 at 12:31Zdecydowanie rządzi Neonówka 🙂
29 czerwca 2010 at 17:27Jak dla mnie to Ani mru mru, Kabaret moralnego niepokoju, kabaret koń polski 😆
ważne żeby się dobrze bawić niezależnie od wykonawcy 😀 istotne są zagadnienia jakie są poruszane.1 lipca 2010 at 13:57[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Zdecydowanie Kabaret Moralnego Niepokoju ze żmiechem Kasi:)
Jedyny kabaret którego nie lubię, włażnie przez żmiech kasi, który wcale nie jest taki fajny, tylko wkurzający.
O to mamy inny gust:)tak bywa
Pozdr15 sierpnia 2010 at 17:11Łowcy.B !!!!!!!!!!!!!
Maryjusz wariat!!19 sierpnia 2010 at 16:53Kabaret Moralnego Niepokoju.
Ani Mru Mru.
Kabaret Mumio.31 sierpnia 2010 at 20:20Teraz nie ma takich dobrych kabaretow jak byly niegdys…Takie slawy jak Tey, Laskowik nie maja swoich odpowiednikow w dzisiejszych czasach. Z nieco pozniejszych to dobry byl kabaret Elita, kabaret Potem – bardzo go lubilam, na prawde do dzisiaj smieje sie z ich skeczy, ktore ogladalam po tysiac razy. Teraz moge polecic jedynie grupe Mozarta i przezabawnego Irka Krosnego. Czasami tez potrafi zaskoczyc kabaert neonowka z ich niesmiertelnym skeczem Niebo. Polecam 🙂
—
*********************31 sierpnia 2010 at 20:39Ja uważam ,że są dobre kabarety ;p
31 sierpnia 2010 at 21:15„no co ty gadasz………..” ja uwielbiam kabarety…wszystkie lacznie ztymi starymi gdzie wystepowal Smolen i inni… no i wspolczesne rozniez para nienormalni z ich niesmiertelna Mariolka
5 września 2010 at 10:11Nie no, prosze cie..Stawiasz paranienormalnych i kabaret skeczow meczacych ponad grupe Rafala Kmity??? Ok, o gustach sie nie dyskutuje, ale Grupa Rafala Kmity to przede wszystkim wspaniali Aktorzy. Ich humor jest na pewnym poziomie, nie staraja sie nikomu rozmieszac za wszelka cene. W przeciwienstwie do tych paranienormnalnych i ksm. Co o nich moge powiedziec? Tragedia…
—
[usunięto_link]8 września 2010 at 11:40No tak, masz racje, byloby nudno. Ja mam jednak nadzieje, ze poziom poczucia humoru jakos sie podwyzszy kiedys. Moze wroca te stare dobre kabarety tylko pod inna postacia..? Chcialabym, zeby tak bylo…
—
********************13 września 2010 at 13:03[usunięto_link] wrote:
No tak, masz racje, byloby nudno. Ja mam jednak nadzieje, ze poziom poczucia humoru jakos sie podwyzszy kiedys. Moze wroca te stare dobre kabarety tylko pod inna postacia..? Chcialabym, zeby tak bylo…
[usunięto_link]
17 grudnia 2010 at 10:22ja uwielbiam. Lowcy. B. i kabaret Hrabii- skecz- ’ Dzien mezczyzny ’ normalnie mnie rozbraja 😆
- AutorOdp.