- AutorOdp.
- 14 stycznia 2011 at 15:09
Ja uwielbiam kabaret Ani Mru Mru:). Ale bardzo też lubię chodzić na Wieczór Komedii Improwizowanej, który organizują co jakiż czas w krakowskiej Rotundzie. Ciekawy pomysł:)
16 stycznia 2011 at 11:44lubię Limo, ani mru mru, neonówka. ogólnie polecam kabarety na żywo. zupełnie inne wrażenia. to co dają w telewizorze to 1/3 tego co zazwyczaj się dzieje na scenie.
7 lutego 2011 at 09:33kiedys ten Kabaret nazywał sie 'POTEM’ a dzisiaj czężć byłych członków sformowała 'HRABI’ – pozdrawiam
4 października 2011 at 13:32A wiecie, był kiedyż taki Kabaret Starszych Panów. Jak ktoż go widział to wstyd już mu oglądać te współczesne.
4 października 2011 at 22:02Kabaret Moralnego Niepokoju 😀 the best!
16 listopada 2011 at 05:14Uwielbiam Ani Mru Mru i Kabaret Hrabi. Widzielieliscie urywek skeczu zatytułowany 'Dzień Męzczyzny’? rewelacja! 😀
11 grudnia 2011 at 21:44– Neonówka,
– Ani Mru Mru
– Grupa MoCarta
– Kabaret Moralnego Niepokoju – chociaż Ci stracili w moich oczach wyrzucając Pakosińską…17 grudnia 2011 at 20:02Neonówka, mają konkretne dialogi, są znakomici
3 stycznia 2012 at 15:18Ja jestem maniakiem kabaretowym i oglądam wszystko, co tylko znajdę, czy to polskie czy zagraniczne. Jeżeli chodzi o polskie to najbardziej lubię Neonówkę, Kabaret Młodych Panów, no i oczywiżcie KMN. Jeżeli chodzi o zagranicznych, to przeważnie lubię słuchać stand-uperów takich jak Eddie Izzard czy Gabriel Iglesias.
23 lipca 2012 at 20:34Ja bardzo lubię się pożmiać i kabareciarze naprawdę potrafią mnie rozżmieszyć. Jestem fanką „Spadkobierców”. Nie mogę tylko pojąć, co ludzie lubią w Halamie :/. Mnie kompletnie nie żmieszy…
25 kwietnia 2013 at 09:40[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Zdecydowanie Kabaret Moralnego Niepokoju ze żmiechem Kasi:)
Jedyny kabaret którego nie lubię, włażnie przez żmiech kasi, który wcale nie jest taki fajny, tylko wkurzający.
Podzielam zdanie 😛 Na początku jej żmiech mnie żmieszył ale teraz tylko irytuje i wkurza ;/
27 kwietnia 2013 at 18:09[usunięto_link] wrote:
kiedys ten Kabaret nazywał sie 'POTEM’ a dzisiaj czężć byłych członków sformowała 'HRABI’ – pozdrawiam
Kabaret POTEM miał rewelacyjne skecze. Pamiętam Jasia i Małgosię w ich wykonaniu. Kamys i Kołaczkowska 🙂
27 kwietnia 2013 at 18:50Potem oraz Ani mru mru moi faworyci, ale teraz to już nie to… Fajny jest Aberald Giza.
26 czerwca 2013 at 12:01Z klasyków oczywiżcie najlepszy jest Monty Python, a współczeżnie u nas ciężko chyba komukolwiek przebić Moralny Niepokój i Abelarda Gizę, racja 🙂
24 października 2013 at 22:25Kabaret Moralnego Niepokoju niezawodny czy z Kasią czy z Magdą, Neonówka z Wandzią, Limo z Abelardem 😀
- AutorOdp.