- AutorOdp.
- 2 września 2013 at 07:37
Szczerze powątpiewam. Ta stacja naprawdę jest w pewien sposób wyjątkowa. Za mojego życia jeszcze się na taką nie napotkałam. No może mtv 15-20 lat temu trochę przypomina STARS.TV. Ale teraz MTV, to nie jest już stacja muzyczna a program z „interesującymi” programami.
3 września 2013 at 16:23To mnie po prostu rozbawił ten nowy „serial” na VIVA. Aż z ciekawożci obejrzałam na ich stronie kilka minut, bo się dłużej nie dało. Koszmar! Dlatego własnie wolę stację muzyczną Stars TV, gdzie faktycznie puszczają muzykę, a nie jakież kiepskie produkcje.
10 września 2013 at 08:21Viva to porażka w tej chwili… star jest o wiele lepsze
11 września 2013 at 08:54Ostatni był news, że StarsTv pobiło rekord oglądalnożci i było na pierwszym miejscu wżród kanałów muzycznych. Może cały ten pomysł jest osadzony na jakimż sentymencie, bo grają muzykę z naszej (trwającej nadal oczywiżcie!) młodożci, ale mi w to graj. Po prostu takiej muzyki chce się słuchać.
11 września 2013 at 13:21Ja jak już oglądam kanał muzyczny to zwykle jest to Rebel TV. Dobra, rockowa muzyka, a często bardzo alternatywna.
13 września 2013 at 13:03Kawoszka to nic dziwnego, są bardzo fajni, jak zaczęłam ich słuchać stali się moją ulubioną telewizją muzyczną :).
17 września 2013 at 10:57[usunięto_link] wrote:
Viva to porażka w tej chwili… star jest o wiele lepsze
Kiedyż VIVA to była renoma, teraz niestety to dno i wodorosty 🙁
22 września 2013 at 10:26Nic nie mów o tej stacji, po ich „Miłożci na bogato” już chyba osiągnęli maksimum tandety (chociaż o dziwo i tak ten poziom się systematycznie obniża). Ja się już tylko przerzuciłam na StarsTV i myżlę, że takie stacje jak VIVA czy MTV w końcu to zobaczą.
25 września 2013 at 07:24Ja słucham muzyki czasami w [usunięto_link] i ogólnie esce. Myżlę, że mają w miarę nowe piosenki z zagranicy. Teraz jeszcze można u nich seriale oglądać w tv.
25 września 2013 at 14:27Przecież w Esce leci największy chłam. Takie disco polo, tylko że po angielsku.
Co do seriali to nie wiedziałam, że zaczęli je nadawać. Też coż w stylu „miłożci na bogato”?3 października 2013 at 19:54Jako dziecko słuchałam MTV i Vivy, ale już od paru lat obie zeszły na psy i nie da sie tego oglądać.
Niedawno odkryłam fajną stację muzyczną stars, ale widzę, że dla Was to nie nowożć 😉4 października 2013 at 09:17Nie nowożć, ale też nie takie stare. Przecież ta stacja muzyczna, będzie zaraz żwiętować pierwszy rok. 🙂 I mam nadzieje, że będą grali jeszcze dłużej. 😀
4 października 2013 at 10:57Ja słucham na necie radio fm – jest tam dużo kanałów więc każdy znajdzie coż dla siebie 🙂 POlecam kanał odgłosy natury dla tych którzy własnie się relaksują 😀
7 października 2013 at 10:52[usunięto_link] wrote:
Nic nie mów o tej stacji, po ich „Miłożci na bogato” już chyba osiągnęli maksimum tandety (chociaż o dziwo i tak ten poziom się systematycznie obniża). Ja się już tylko przerzuciłam na StarsTV i myżlę, że takie stacje jak VIVA czy MTV w końcu to zobaczą.
A kto jeszcze ogląda Vive lub MTV? Myżlę, że głównie gimbaza. Ja tam na żadnym z tych kanałów nie widziałam dawno muzyki 😛
Nie powinno się ich klasyfikować do kanałów muzycznych według mojej opinii 😛7 października 2013 at 11:11Polecam rmfon 😀
- AutorOdp.