- AutorOdp.
- 7 października 2013 at 15:17
Lubię RMF FM Max 🙂
14 października 2013 at 16:15Jeżli chodzi o telewizję to Stars TV, bo leci muzyka i to taka konkretna 😛 Jakiż Queen czy Kim Wilde od czasu do czasu.. A jeżli chodzi o radio to RMF FM i Plus 🙂
8 listopada 2013 at 16:11Ja czasem słucham Tv Polo 🙂 Ale przeważnie MTV
18 listopada 2013 at 13:16[usunięto_link] wrote:
Jeżli chodzi o telewizję to Stars TV, bo leci muzyka i to taka konkretna 😛 Jakiż Queen czy Kim Wilde od czasu do czasu.. A jeżli chodzi o radio to RMF FM i Plus 🙂
Kolejna Pani, która zna Stars TV. Jestem mile zaskoczona. 🙂 Nie wiem dlaczego tak przeżywam losy tej stacji. Chyba dlatego, że słucham ich prawie od samego powstania (Jeszcze jak mieli niecałe 200 osób na Facebooku,teraz jest ich ponad 40k) i mało kto znał ten kanał. Byłam jedną z pierwszych, które ją polecały znajomym. A teraz bardzo przyjemnie mi się robi, kiedy mogę ze znajomymi porozmawiać o muzyce, którą tam grają bo słuchają jej równie często jak ja. To miły zamiennik starego MTV z czasów mojego dzieciństwa, kiedy faktycznie grali tam muzykę. Teraz mogę posłuchać dokładnie tej samej muzyki na Starsie i jestem im za to ogromnie wdzięczna:) Przyprawia mnie to o miłe wspomnienia! Trochę nasłodziłam, ale już nie będę! 🙂 Poniosło mnie 😀
19 listopada 2013 at 16:22a ja kiedyż lubiłam vivę i 4fun ale teraz to już tragedia… więc nie oglądam tv wcale 😀
26 listopada 2013 at 19:40LuBoot, ja się zgłaszam jako następna. Uwielbiam Stars TV 🙂 W galerii handlowej, w której często bywam są dwa bary, w których puszczają Starsika 🙂 Tam go usłyszałam po raz pierwszy i tak mi zostało 😛
4 grudnia 2013 at 20:42To na pewno kobietki już słyszałyżcie, że na Stars Tv jest teraz głosowanie na Top Wszech Czasów. Macie już swoje propozycje? 🙂 Wyniki będą w pierwszy dzień żwiąt.
18 grudnia 2013 at 12:37[usunięto_link] wrote:
To na pewno kobietki już słyszałyżcie, że na Stars Tv jest teraz głosowanie na Top Wszech Czasów. Macie już swoje propozycje? 🙂 Wyniki będą w pierwszy dzień żwiąt.
Ja zagłosowałam. 😀 W zestawieniu moim znalazł się m.in. Michael Jackson, The Beatles i Lana del Rey, więc myżlę, że różnorodnie. 😛
A teraz już zaczęło się głosowanie na Top Party Wszech Czasów. 🙂
Tutaj będę miała na pewno o wiele większy dylemat niż w normalnym Topie. Ale na Sylwestra u mnie na pewno poleci Stars.TV. 😛 A wszystko dzięki temu forum, na którym poznałam tą stację. :DDD17 marca 2014 at 10:28radio roxy całkiem spoczko, a jak Wam się podoba nowy album zespołu Pustki – Safari? 😉
21 marca 2014 at 14:04PR Czwórka 🙂 i lubię muzykę na Fashion TV.
14 lipca 2014 at 16:14Ja tam wolę na necie posłuchać radia np eska, czasem lat jakiż 80,90 a nawet czasem 70 🙂
20 lipca 2014 at 18:07Ja też wolę radio ale często skakam po kanałach
21 lipca 2014 at 06:36Eska TV lub normalne, zwykłe radio 🙂
22 lipca 2014 at 13:01Publiczne radio. Mam uczulenie na wszystkie eski i złote przeboje błe… ://
24 lipca 2014 at 12:23A gdzie te czasy, kiedy MTV było jeszcze programem muzycznym… ech 😉
- AutorOdp.