- AutorOdp.
- 6 sierpnia 2013 at 16:54
Czeżć, nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki. Znacie jakież fajne kanały muzyczne? MTV jest strasznie… straszne 😮 Co oglądacie? Można gdzież jeszcze znaleźć muzykę taką z lat 70-tych, 80-tych? I żeby nie było za dużo reklam, bo ich nie znoszę
6 sierpnia 2013 at 18:25Z taką muzyką to będzie Tobie chyba dożć trudno. Czasami na rebel coż puszczą, ale to bardziej pomieszane z aktualnymi W StarsTV lubią puszczać włażnie starsze kawałki, więc tam możesz zajrzeć.
7 sierpnia 2013 at 17:51Ja ogólnie nie za bardzo lubię stacje muzyczne. Więcej w nich programów czy reklam niż samej muzyki. Chociaż faktycznie, już chyba się tylko StarsTV da słuchać. Lubię tam szczególnie Best Dance.
8 sierpnia 2013 at 11:53Dzieki za odzew. A to fajnie, nie słyszałam wczeżniej o Stars.tv To jest nowy kanał? Okazuje się że mam go w kablówce i nawet nie wiem, he he.
8 sierpnia 2013 at 12:53U Ciebie moze być nowy 😉 Niedawno Inea i Mutlimedia dodaly go do oferty 😉 Sam kanał działa co najmniej od roku. Przyznam, że StarsTV to jedyny kanał muzyczny jakiego słucham/oglądam…
Reszta to :// sorry, ale na mtv dawno nie widziałam muzyki.10 sierpnia 2013 at 21:40A widzisz, ja mam włażnie multimedia. Od roku mówisz, no nieźle, nawet nie wiedziałam, ile mnie omija. 😀 Bardzo trafili w mój gust, nawet teraz w tle sobie słucham, włażnie leci best party i eric prydz z call me. Normalnie chyba pójdę jutro na fitness jupi
11 sierpnia 2013 at 12:39U mnie Best Party w sobotnie wieczory też króluje 🙂 Chociaż też lubię spokojniejsze utwory z tamtych czasów. Szkoda, że nie ma takiego pasma na StarsTV. Da się na szczężcie ich posłuchać w Best Music.
12 sierpnia 2013 at 07:26lubuszanka, masz rację – pasmo chilloutowe byłoby też fajne 🙂
19 sierpnia 2013 at 05:30Więcej w nich programów czy reklam niż samej muzyki. Chociaż faktycznie, już chyba się tylko StarsTV da słuchać.
21 sierpnia 2013 at 09:31Ja ciągle słucham radiostacji.pl
23 sierpnia 2013 at 12:09Też ostatnio przestawiłam się na Stars TV, przypomniałam sobie dzięki temu wiele fantastycznych teledysków.
23 sierpnia 2013 at 20:14A ja polecam słuchać radio:) W trójce można usłyszeć dużo różnożci 😀
27 sierpnia 2013 at 12:20Słucham różnych kanałów muzycznych, ale chyba najczężciej przełączam na STARSTV bo tam jest najmniej reklam. A mnie to niesamowicie irytuje + te programy i przemowy prezenterów. średnio mi się to podoba.
27 sierpnia 2013 at 17:49[usunięto_link] wrote:
Słucham różnych kanałów muzycznych, ale chyba najczężciej przełączam na STARSTV bo tam jest najmniej reklam. A mnie to niesamowicie irytuje + te programy i przemowy prezenterów. średnio mi się to podoba.
Zgadza się, na StarsTV jest chyba najmniej zbędnego paplania, bo tak naprawdę mało mnie interesuje co prezenter myżli o danym utworze. Reklamy są, ale dobrze, że jest ten zegar z informacją ile jeszcze czasu reklamy będą leciały.
29 sierpnia 2013 at 14:13A jeszcze większożc tych prezenterów jest taka, że pożal się boże… Smarkate pseudogwiazdy 😕
Mam nadzieję, że w tym względie StarsTV sie nie zmieni. Niech tylko dokładają nowe kawałki i będzie git 🙂 - AutorOdp.