Kanały muzyczne

• Autor
    Odp.
  • Marokanka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Czeżć, nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki. Znacie jakież fajne kanały muzyczne? MTV jest strasznie… straszne 😮 Co oglądacie? Można gdzież jeszcze znaleźć muzykę taką z lat 70-tych, 80-tych? I żeby nie było za dużo reklam, bo ich nie znoszę

Margerita80
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Z taką muzyką to będzie Tobie chyba dożć trudno. Czasami na rebel coż puszczą, ale to bardziej pomieszane z aktualnymi W StarsTV lubią puszczać włażnie starsze kawałki, więc tam możesz zajrzeć.

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Ja ogólnie nie za bardzo lubię stacje muzyczne. Więcej w nich programów czy reklam niż samej muzyki. Chociaż faktycznie, już chyba się tylko StarsTV da słuchać. Lubię tam szczególnie Best Dance.

Marokanka
    Member
    • Bywalec

Dzieki za odzew. A to fajnie, nie słyszałam wczeżniej o Stars.tv To jest nowy kanał? Okazuje się że mam go w kablówce i nawet nie wiem, he he.

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

U Ciebie moze być nowy 😉 Niedawno Inea i Mutlimedia dodaly go do oferty 😉 Sam kanał działa co najmniej od roku. Przyznam, że StarsTV to jedyny kanał muzyczny jakiego słucham/oglądam…
    Reszta to :// sorry, ale na mtv dawno nie widziałam muzyki.

Marokanka
    Member
    • Bywalec

A widzisz, ja mam włażnie multimedia. Od roku mówisz, no nieźle, nawet nie wiedziałam, ile mnie omija. 😀 Bardzo trafili w mój gust, nawet teraz w tle sobie słucham, włażnie leci best party i eric prydz z call me. Normalnie chyba pójdę jutro na fitness jupi

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

U mnie Best Party w sobotnie wieczory też króluje 🙂 Chociaż też lubię spokojniejsze utwory z tamtych czasów. Szkoda, że nie ma takiego pasma na StarsTV. Da się na szczężcie ich posłuchać w Best Music.

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

lubuszanka, masz rację – pasmo chilloutowe byłoby też fajne 🙂

paultim
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Więcej w nich programów czy reklam niż samej muzyki. Chociaż faktycznie, już chyba się tylko StarsTV da słuchać.

ulaula1
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja ciągle słucham radiostacji.pl

galadriela
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Też ostatnio przestawiłam się na Stars TV, przypomniałam sobie dzięki temu wiele fantastycznych teledysków.

lopi04
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A ja polecam słuchać radio:) W trójce można usłyszeć dużo różnożci 😀

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Słucham różnych kanałów muzycznych, ale chyba najczężciej przełączam na STARSTV bo tam jest najmniej reklam. A mnie to niesamowicie irytuje + te programy i przemowy prezenterów. średnio mi się to podoba.

Margerita80
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Słucham różnych kanałów muzycznych, ale chyba najczężciej przełączam na STARSTV bo tam jest najmniej reklam. A mnie to niesamowicie irytuje + te programy i przemowy prezenterów. średnio mi się to podoba.

Zgadza się, na StarsTV jest chyba najmniej zbędnego paplania, bo tak naprawdę mało mnie interesuje co prezenter myżli o danym utworze. Reklamy są, ale dobrze, że jest ten zegar z informacją ile jeszcze czasu reklamy będą leciały.

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

A jeszcze większożc tych prezenterów jest taka, że pożal się boże… Smarkate pseudogwiazdy 😕
    Mam nadzieję, że w tym względie StarsTV sie nie zmieni. Niech tylko dokładają nowe kawałki i będzie git 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kanały muzyczne"

Przewiń na górę