• Ten temat ma 34 odpowiedzi, 15 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat temu przez Panienka2.
Wyświetlanie 5 wpisów - od 31 do 35 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    magdamiko1991
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ten o aspirynie w nocy absolutnie najlepszy:D Dawno się tak nie użmiałam 😀

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Małgosia do Jasia. – Idziemy do lasu? – …Idziemy…. – A będziesz grzeczny?…Będę… A,to nie idziemy.

Małgosia z Jasiem bawi się w chowanego. – Jak mnie znajdziesz dostaniesz buziaka. – A jak ciebie nie znajdę? – pyta Jasiu…. – To będę w szafie….

Jasiu do Małgosi…Jak mi dasz buzi,dam ci batonika…Małgosia mu daje buzi,on jej batonika.I tak przez kilka dni. Wreszcie Małgosia mówi..Wiesz co Jasiu, wypchaj się tymi batonami,albo działasz,albo odwal się,bo przez Twoje batoniki dostanę wreszcie cukrzycy..

-Córeczko chcesz mieć siostrzyczkę,albo braciszka?…Tak tatusiu…- To żpij!.

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Małgosia do Jasia. – Idziemy do lasu? – …Idziemy…. – A będziesz grzeczny?…Będę… A,to nie idziemy.

Małgosia z Jasiem bawi się w chowanego. – Jak mnie znajdziesz dostaniesz buziaka. – A jak ciebie nie znajdę? – pyta Jasiu…. – To będę w szafie….

Jasiu do Małgosi…Jak mi dasz buzi,dam ci batonika…Małgosia mu daje buzi,on jej batonika.I tak przez kilka dni. Wreszcie Małgosia mówi..Wiesz co Jasiu, wypchaj się tymi batonami,albo działasz,albo odwal się,bo przez Twoje batoniki dostanę wreszcie cukrzycy..

-Córeczko chcesz mieć siostrzyczkę,albo braciszka?…Tak tatusiu…- To żpij!.

karolcia22
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

dobre,dobre! 😀 😀

karolcia22
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

dobre,dobre! 😀 😀

Wyświetlanie 5 wpisów - od 31 do 35 (z 35 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę