- AutorOdp.
- 27 stycznia 2012 at 14:09
Ten o aspirynie w nocy absolutnie najlepszy:D Dawno się tak nie użmiałam 😀
17 maja 2012 at 11:39Małgosia do Jasia. – Idziemy do lasu? – …Idziemy…. – A będziesz grzeczny?…Będę… A,to nie idziemy.
Małgosia z Jasiem bawi się w chowanego. – Jak mnie znajdziesz dostaniesz buziaka. – A jak ciebie nie znajdę? – pyta Jasiu…. – To będę w szafie….
Jasiu do Małgosi…Jak mi dasz buzi,dam ci batonika…Małgosia mu daje buzi,on jej batonika.I tak przez kilka dni. Wreszcie Małgosia mówi..Wiesz co Jasiu, wypchaj się tymi batonami,albo działasz,albo odwal się,bo przez Twoje batoniki dostanę wreszcie cukrzycy..
-Córeczko chcesz mieć siostrzyczkę,albo braciszka?…Tak tatusiu…- To żpij!.17 maja 2012 at 11:39Małgosia do Jasia. – Idziemy do lasu? – …Idziemy…. – A będziesz grzeczny?…Będę… A,to nie idziemy.
Małgosia z Jasiem bawi się w chowanego. – Jak mnie znajdziesz dostaniesz buziaka. – A jak ciebie nie znajdę? – pyta Jasiu…. – To będę w szafie….
Jasiu do Małgosi…Jak mi dasz buzi,dam ci batonika…Małgosia mu daje buzi,on jej batonika.I tak przez kilka dni. Wreszcie Małgosia mówi..Wiesz co Jasiu, wypchaj się tymi batonami,albo działasz,albo odwal się,bo przez Twoje batoniki dostanę wreszcie cukrzycy..
-Córeczko chcesz mieć siostrzyczkę,albo braciszka?…Tak tatusiu…- To żpij!.25 maja 2012 at 15:34dobre,dobre! 😀 😀
25 maja 2012 at 15:34dobre,dobre! 😀 😀
- AutorOdp.