• Autor
    Odp.
  • krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

rano, na czco, po załatwieniu wszelkich potrzeb związanych z łazienką ;)) i NAGOO 😛

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Ja zwazylam sie pare dni temu ok godizny 12. Teraz sie odchudzam wiec zwaze sie dopiero wtedy gdy bede pewna ze moze byc troche mniej 😛

Ostatnio zwazylam sie podczas okresu.Nie wiedzialam wtedy jeszcze ze nie powinno sie tego robic… waga pokazala 2 kg wiecej ! co ja wtedy przezylam 😛
    dobrze wiedziec ze to tylko woda 😀

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

rano, na czczo, nago i nie wtedy, gdy mamy okres (bo pózniej strach jak u Malinki)

Wild_Angel
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

zdecydowanie rano, nie przed okresem, po toalecie porannej, w bieliźnie. 😉

mirabelka82
    Member
    • Odp.: 48
    • Bywalec

Ja najczęsciej ważę się wieczorem, przed pojsciem spać. Moze nie jest to włażciwe ważenie (tj.o odpowiedniej porze), ale jakos inaczej mi się nie chce. Rzadko sie ważę.

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja waze sie wtedy gdy widze na oko ze schudlam , dodaje mi to wtedy checi do dalszego dzialania 🙂

Nadiia21
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

zdecydowanie trzeba wazyc sie rano, bo twoja waga wieczorna moze zalezec od tego jak duzy obiad zjadlas i ile akurat wody wypilas:) ostatnio kupilam sobie zreszta ladna wage w saturnie, stoi sobie w kacie pokoju i skutecznie odbiera ochote do jedzenia:)

moja waga też do mnie krzyczy z pod szafy…masakra:(

punia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja ze swojej musze skorzystac bo sa efekty

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

dobrze ze ja z moja waga zyje w zgodzie 🙂

Twoja_Figura
    Member
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Najlepiej się ważyć raz na tydzień i zapsiywać postępy! Nie ma co popadać w obłęd z ważeniem się kilka razy dziennie. Najlepiej ważyć się na czczo od rana. Pamiętajmy jednak, że nasza waga waha się w ciągu dnia może nawet wahać się między 0,5 a 1, 5 kg! To normalne, więc nie popadajcie w panikę. Powodzonka

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Najlepiej się ważyć raz na tydzień i zapsiywać postępy! Nie ma co popadać w obłęd z ważeniem się kilka razy dziennie. Najlepiej ważyć się na czczo od rana. Pamiętajmy jednak, że nasza waga waha się w ciągu dnia może nawet wahać się między 0,5 a 1, 5 kg! To normalne, więc nie popadajcie w panikę. Powodzonka

Na czcczo i nago:)

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Smieszny problem 🙂 ważymy się wtedy, kiedy sobie o tym przypomnimy, albo kiedy mamy na to ochotę. Czy te 1 -2 kg robią taką wielką różnicę? osoba inteligentna zważy się po posiłku i odliczy ten 1 kg 🙂

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

ja sie zawsze ważę rano:) zanim zjem:P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kiedy się ważyć"

Przewiń na górę