- AutorOdp.
- 17 marca 2008 at 19:13
rano, na czco, po załatwieniu wszelkich potrzeb związanych z łazienką ;)) i NAGOO 😛
18 marca 2008 at 09:01Ja zwazylam sie pare dni temu ok godizny 12. Teraz sie odchudzam wiec zwaze sie dopiero wtedy gdy bede pewna ze moze byc troche mniej 😛
Ostatnio zwazylam sie podczas okresu.Nie wiedzialam wtedy jeszcze ze nie powinno sie tego robic… waga pokazala 2 kg wiecej ! co ja wtedy przezylam 😛
dobrze wiedziec ze to tylko woda 😀21 marca 2008 at 13:37rano, na czczo, nago i nie wtedy, gdy mamy okres (bo pózniej strach jak u Malinki)
1 kwietnia 2008 at 13:47zdecydowanie rano, nie przed okresem, po toalecie porannej, w bieliźnie. 😉
1 kwietnia 2008 at 14:02Ja najczęsciej ważę się wieczorem, przed pojsciem spać. Moze nie jest to włażciwe ważenie (tj.o odpowiedniej porze), ale jakos inaczej mi się nie chce. Rzadko sie ważę.
13 kwietnia 2008 at 18:29ja waze sie wtedy gdy widze na oko ze schudlam , dodaje mi to wtedy checi do dalszego dzialania 🙂
21 kwietnia 2008 at 05:34[usunięto_link] wrote:
zdecydowanie trzeba wazyc sie rano, bo twoja waga wieczorna moze zalezec od tego jak duzy obiad zjadlas i ile akurat wody wypilas:) ostatnio kupilam sobie zreszta ladna wage w saturnie, stoi sobie w kacie pokoju i skutecznie odbiera ochote do jedzenia:)
moja waga też do mnie krzyczy z pod szafy…masakra:(
21 kwietnia 2008 at 21:37ja ze swojej musze skorzystac bo sa efekty
22 kwietnia 2008 at 18:58dobrze ze ja z moja waga zyje w zgodzie 🙂
24 kwietnia 2008 at 12:01Najlepiej się ważyć raz na tydzień i zapsiywać postępy! Nie ma co popadać w obłęd z ważeniem się kilka razy dziennie. Najlepiej ważyć się na czczo od rana. Pamiętajmy jednak, że nasza waga waha się w ciągu dnia może nawet wahać się między 0,5 a 1, 5 kg! To normalne, więc nie popadajcie w panikę. Powodzonka
27 kwietnia 2008 at 19:06[usunięto_link] wrote:
Najlepiej się ważyć raz na tydzień i zapsiywać postępy! Nie ma co popadać w obłęd z ważeniem się kilka razy dziennie. Najlepiej ważyć się na czczo od rana. Pamiętajmy jednak, że nasza waga waha się w ciągu dnia może nawet wahać się między 0,5 a 1, 5 kg! To normalne, więc nie popadajcie w panikę. Powodzonka
Na czcczo i nago:)
29 czerwca 2008 at 20:59Smieszny problem 🙂 ważymy się wtedy, kiedy sobie o tym przypomnimy, albo kiedy mamy na to ochotę. Czy te 1 -2 kg robią taką wielką różnicę? osoba inteligentna zważy się po posiłku i odliczy ten 1 kg 🙂
15 lipca 2008 at 14:32ja sie zawsze ważę rano:) zanim zjem:P
- AutorOdp.