- AutorOdp.
- 31 października 2010 at 22:35
@eva.biedrona87 wrote:
od czasu do czasu też profilaktycznie można wziać kilka sztuk urinalu…
Od czasu do czasu to chyba zbytnio nie pomoże- przy profilaktyce to należy byc systematycznym…
22 grudnia 2010 at 15:57a moim zdaniem najskuteczniej z tych wszystkich suplementów działa ProUro, a wierzcie mi, że wypróbowałam już sporo tych specyfików. ProUro ma najwięcej PAC (proantocyjanów) ze wszystkich żurawinowych suplementów diety na drogi moczowe – może dlatego działa najszybciej i najskuteczniej.
31 grudnia 2010 at 18:25prouro jest faktycznie dobre – u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają problem z układem moczowym – taka już nasza uroda i mamy to dziedziczne. no i wszystkie, jak jeden mąż łykamy te kapsułki i pomagają 🙂 wczeżniej też wypróbowałyżmy chyba pół apteki i nic nie pomagało na dłuższą metę, także lepiej nie eksperymentować, tylko od razu wybrać coż skutecznego i szybko działającego.
25 grudnia 2011 at 21:28Co też farmaceuci nie wymyżlą. Działa tak samo i możemy leczyć się nim same?
11 grudnia 2013 at 15:33Furagine najlepiej brac tylko cztery dni, bardzo wyplukuje witamine b poczym są skurcze nóg.
13 grudnia 2013 at 11:41Na problemy z pęcherzem podobno bardzo dobrze działa żurawina w każdej postaci – choćby jako herbatka 🙂 Mniam!
6 stycznia 2014 at 16:45dzieki za onfo
8 stycznia 2014 at 14:08Euro – furagina jest bez recepty.
- AutorOdp.