• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Też to zauważyłam u wielu dziewczyn, takie rzucanie słów na wiatr! Strasznie mnie to irytuje bo nigdy nie wiadomo czy mówi serio czy już w głowie jej się zmieniło…:?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Plotkowanie!
    Bez dwóch zdań-wole przyjaźnić się z mężczyznami 😉 Mam dwie przyjaciółki,kilka naprawdę dobrych koleżanek… ale nic mnie tak bardzo nie irytuje jak plotkowanie,obgadywanie 'nieobecnych’ i przeżywanie każdego zdarzenia z życia innych.A niestety kobiety mają do tego skłonnożci.Nie wszystkie,ale bardziej niż męzczyzni niestety 😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

rozkładanie na czynniki pierwsze sytuacji, wypowiedzi.. doszukiwanie sie drugiego dna w czymż oczywistym..

samk
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

to moze tak: wadą jest kobiecosc bo to cos nieprzychylnego dla meskosci, a dokladnie nieakceptują sexualnosci mezczyzn, to oznacza ze jak kobieta chce sexu to nie ma problemu mezczyzna jest czlowiekiem i jej da tą przyjemnosc a jak plec meska chce to plec kobieca mowi nie 🙂
    a jak popadniesz w nerwice sexualna bo wszedzie widzisz zdjecia prawie porozbieranych kobiet chocby powyzej i napotykasz na takie hasla jak pierdolmy sie dowoli albo zyjemy w 21wieku jesli chcesz spelnic swoje fantazje to nie ma problemu to dostajesz nerwicy sexualnej a wtedy juz jestes dla kobiet skonczony. i to jest ta najwieksza wada bo kobieta jesli chce miec przyjemnosc to ją dostanie i moze zyc na luzie a mezczyzna wie ze jesli chce to niedostanie i musi zyc w stresie.

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Samk,

Po serii wyżmienitych postów napisałeż kolejną prawdę życiową, ale to chyba wszyscy wiedzą. 😉 Kobietom jest łatwiej… Przyjdzie, pokręci d****ą i dostanie to co chce. Facet będzie myżlał, że dostał wielką nagrodę, a tak na dobrą sprawę to został po prostu 'wydymany’. 😉
    Kiedyż mi to nie przeszkadzało, do póki nie stałem się ofiarą takich kobiecych manipulacji. Teraz mówię NIE, kiedyż nie odmawiałem… Tłumaczyłem sobie, że jestem facetem, a facet ma przelecieć tyle lasek, ile się da zanim popełni przestępstwo żlubu i trafi do końca życia w kajdany małżeństwa. 😉

samk
    Member
    • Zapaleniec

dokladnie, robia nas jak chca pod kazdym wzgledem a na koniec oskarzaja o wykorzystanie, maja przerozne do nas wymagania a jak widza ze przesadzaja to wtedy mowia sprytnie ze wazne jest dla nich tylko aby byl mily i czuly a my jesli sobie wymyslimy jakies tam wymaganie to wtedy one sa oburzone i pisza takie teksty „Nie zaduze masz wymagania?” choc wymaganie bylo typu, zeby niemiala dzieci

aska1980
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Kobiety potrafią być bardzo męczące robiąc z igły widły, rozkładając problemy na czynniki pierwsze, no ale wydaje mi się że lepiej jest obgadać problem niż go przemilczeć, tak jak często faceci to robią.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Ja jeszcze dodam-znając problem z autopsji-że niektóre kobiety same nie wiedzą czego chcą,o! 😉

samk
    Member
    • Zapaleniec

ten moj ostatni komentarz co tu napisalem nie jest taki jaki bym chcial, jakby kobiety niemialy wad niemusialbym pisac wgl zadnych komentarzy i nie mialbym problemu z przekazaniem mysli, ale dzieki ich grze, niewiedzeniu czego chca i calego ich zametu pelnego sprzecznosci z ktorych same sie smieja ku oslupieniu mezczyzn w ktorym im sie dobrze zyje niewiem czy kiedys bede mogl napisac co mysle

samk
    Member
    • Zapaleniec

kobieta jest najwiekszym wrogiem mezczyzny zerujacym na jego sexualnosci

WarnGirl
    Member
    • Guru

Gdyby tak było,to mężczyźni nie łączyli by się w pary z kobietami,tylko z mężczyznami 😉

Kobiety wcale nie są takie okropne jak sądzisz… 😉 😉

samk
    Member
    • Zapaleniec

to tak samo jak kazdy powie ze lepiej jak sa kobiety niz bysmy mieli zostac sami

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Tylko skąd on może to wiedzieć? Trzeba czegoż „zakosztować” zanim się pozna, czy jest dobre 😆 😆

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

A jak go jakaż (albo lepiej: jakież) skrzywdziła i już naprawdę nie może uwierzyć w kobiety?

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Tylko skąd on może to wiedzieć? Trzeba czegoż „zakosztować” zanim się pozna, czy jest dobre 😆 😆

No tak… nie wzięłam tego pod uwagę 😉
    Ale najłatwiej mówić,że coż jest złe,jeżli się tego nigdy nie próbowało 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobiet wady wrodzone!"

Przewiń na górę