- AutorOdp.
- 13 października 2009 at 21:20
Też to zauważyłam u wielu dziewczyn, takie rzucanie słów na wiatr! Strasznie mnie to irytuje bo nigdy nie wiadomo czy mówi serio czy już w głowie jej się zmieniło…:?
14 października 2009 at 14:32Plotkowanie!
Bez dwóch zdań-wole przyjaźnić się z mężczyznami 😉 Mam dwie przyjaciółki,kilka naprawdę dobrych koleżanek… ale nic mnie tak bardzo nie irytuje jak plotkowanie,obgadywanie 'nieobecnych’ i przeżywanie każdego zdarzenia z życia innych.A niestety kobiety mają do tego skłonnożci.Nie wszystkie,ale bardziej niż męzczyzni niestety 😉14 października 2009 at 20:46rozkładanie na czynniki pierwsze sytuacji, wypowiedzi.. doszukiwanie sie drugiego dna w czymż oczywistym..
15 października 2009 at 00:54to moze tak: wadą jest kobiecosc bo to cos nieprzychylnego dla meskosci, a dokladnie nieakceptują sexualnosci mezczyzn, to oznacza ze jak kobieta chce sexu to nie ma problemu mezczyzna jest czlowiekiem i jej da tą przyjemnosc a jak plec meska chce to plec kobieca mowi nie 🙂
a jak popadniesz w nerwice sexualna bo wszedzie widzisz zdjecia prawie porozbieranych kobiet chocby powyzej i napotykasz na takie hasla jak pierdolmy sie dowoli albo zyjemy w 21wieku jesli chcesz spelnic swoje fantazje to nie ma problemu to dostajesz nerwicy sexualnej a wtedy juz jestes dla kobiet skonczony. i to jest ta najwieksza wada bo kobieta jesli chce miec przyjemnosc to ją dostanie i moze zyc na luzie a mezczyzna wie ze jesli chce to niedostanie i musi zyc w stresie.15 października 2009 at 10:28Samk,
Po serii wyżmienitych postów napisałeż kolejną prawdę życiową, ale to chyba wszyscy wiedzą. 😉 Kobietom jest łatwiej… Przyjdzie, pokręci d****ą i dostanie to co chce. Facet będzie myżlał, że dostał wielką nagrodę, a tak na dobrą sprawę to został po prostu 'wydymany’. 😉
Kiedyż mi to nie przeszkadzało, do póki nie stałem się ofiarą takich kobiecych manipulacji. Teraz mówię NIE, kiedyż nie odmawiałem… Tłumaczyłem sobie, że jestem facetem, a facet ma przelecieć tyle lasek, ile się da zanim popełni przestępstwo żlubu i trafi do końca życia w kajdany małżeństwa. 😉23 października 2009 at 22:32dokladnie, robia nas jak chca pod kazdym wzgledem a na koniec oskarzaja o wykorzystanie, maja przerozne do nas wymagania a jak widza ze przesadzaja to wtedy mowia sprytnie ze wazne jest dla nich tylko aby byl mily i czuly a my jesli sobie wymyslimy jakies tam wymaganie to wtedy one sa oburzone i pisza takie teksty „Nie zaduze masz wymagania?” choc wymaganie bylo typu, zeby niemiala dzieci
4 listopada 2009 at 12:01Kobiety potrafią być bardzo męczące robiąc z igły widły, rozkładając problemy na czynniki pierwsze, no ale wydaje mi się że lepiej jest obgadać problem niż go przemilczeć, tak jak często faceci to robią.
4 listopada 2009 at 23:34Ja jeszcze dodam-znając problem z autopsji-że niektóre kobiety same nie wiedzą czego chcą,o! 😉
5 listopada 2009 at 17:08ten moj ostatni komentarz co tu napisalem nie jest taki jaki bym chcial, jakby kobiety niemialy wad niemusialbym pisac wgl zadnych komentarzy i nie mialbym problemu z przekazaniem mysli, ale dzieki ich grze, niewiedzeniu czego chca i calego ich zametu pelnego sprzecznosci z ktorych same sie smieja ku oslupieniu mezczyzn w ktorym im sie dobrze zyje niewiem czy kiedys bede mogl napisac co mysle
8 listopada 2009 at 23:29kobieta jest najwiekszym wrogiem mezczyzny zerujacym na jego sexualnosci
9 listopada 2009 at 17:21Gdyby tak było,to mężczyźni nie łączyli by się w pary z kobietami,tylko z mężczyznami 😉
Kobiety wcale nie są takie okropne jak sądzisz… 😉 😉
9 listopada 2009 at 17:37to tak samo jak kazdy powie ze lepiej jak sa kobiety niz bysmy mieli zostac sami
9 listopada 2009 at 19:28[usunięto_link] wrote:
Tylko skąd on może to wiedzieć? Trzeba czegoż „zakosztować” zanim się pozna, czy jest dobre 😆 😆
9 listopada 2009 at 19:48Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
A jak go jakaż (albo lepiej: jakież) skrzywdziła i już naprawdę nie może uwierzyć w kobiety?
9 listopada 2009 at 21:03[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Tylko skąd on może to wiedzieć? Trzeba czegoż „zakosztować” zanim się pozna, czy jest dobre 😆 😆
No tak… nie wzięłam tego pod uwagę 😉
Ale najłatwiej mówić,że coż jest złe,jeżli się tego nigdy nie próbowało 😉 - AutorOdp.