• Autor
    Odp.
  • samk
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

najłatwiej mówić,że coż jest złe,jeżli się tego nigdy nie próbowało 😉

najlatwiej jest pisac co popadnie aby bylo z zartem

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

nooo,straszny żartowniż ze mnie… 🙄

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

A może próbował i nic mu to nie dało? Ja też coraz mniej kobietami się interesuje, bo to jak interesować się drogą do zostania gwiazdorem piłki nożnej skoro nigdy nim nie będę. Po co marzyć o kobietach skoro np. żadna nigdy mnie nie zechce? 🙄

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Po co uczyć się pisać, skoro i tak nigdy nie zostanę sławnym pisarzem? 😛

samk
    Member
    • Zapaleniec

albo jest slawnym pisarzem albo jest przecietny i znajda sie zawsze lepsi ktorzy zdobeda uznanie kobiet, a pisac i wszystko co potrzeba kazdy umie

moze powiedzmy sobie jasno że ze stada plemników wygrywa tylko kilka i oni sie moga rajcowac (slyszymy o tych co zaliczaja po kilkadziesiat kobiet w przeciagu kilku miesiecy)

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

moze powiedzmy sobie jasno że ze stada plemników wygrywa tylko kilka

a dokładniej to JEDEN

samk
    Member
    • Zapaleniec

tez myslalem ze jeden, no bo wkoncu jeden najsliniejszy tylko moze pozostac w walce, ale jednak nie jest tak, komorke kobiety adoruje wiele plemnikow i ją dopieszcza, tak jak w zyciu
    nieraz kobiety same nie wiedzą, kto jest ojcem ich dzieci, bo w ciągu jednego tygodnia współżyją regularnie z kilkoma mężczyznami. A gdy są w ciąży, to nie mają pojęcia z kim, wybierają sobie, mowią ze to ten JEDEN.
    (Kobiety mają tendencję do zaniżania liczby swoich partnerów, natomiast mężczyźni niejednokrotnie tę liczbę zawyżają)

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

pomijając biednego Samka, myżlę, że kobiety jednak mają wady wrodzone… 😯

nie doceniają mianowicie własnego samca – za bardzo go upokarzają… 😛

cooo? mylę się!? 😈 a kyż! budzę sięę 👿

PS. Daj kochanie wargi miękkie, a przed Tobą ukleknę 😉

samk
    Member
    • Zapaleniec

upokorzenie mezczyzny/mezczyzn to istota wznioslosci i tryjumfu kobiecego nad meskoscia

ale czy to wada, napewno przykra sprawa ktora doswiadczaja mezczyznji od kobiet, wada jest ze kobiety oczekuja i wymagaja wiele abysmy mieli sile zyc, myc sie (nie mozna umyc zestresowanego ciala), usmiechac, byc spontaniczni, zyc na luzie. zyjac w zgnebieniu

Kapelino
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Samk,

Kobietom jest łatwiej… Przyjdzie, pokręci d****ą i dostanie to co chce.

Mamy monopol na segz jak to ujął mój Przyjaciel ^^

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Temat troszkę stary, ale skoro Kapelino odkopała to się dołączę. Od razu podkreżlam że to co poniżej wypisałem to „wyciąg” z kilku kobiet które znam i oczywiżcie jestem żwiadom że nie wszystkie kobiety uosabiają te cechy, no i że jest cąła masa rzeczy które w was drogie panie kochmay, uwielbiamy i adorujemy (niektóre z nich występują nawet parami 😛 ).

Rzeczy które mnie strasznie denerwują (wykorzystam kila wczeżniejszych wypowiedzi bo są trafne):

-plotkowanie
    -hipokryzja
    -obgadywanie 'nieobecnych’ i przeżywanie każdego zdarzenia z życia innych
    -nie wiedzą czego chcą, a jak wiedza to nie mówią tego wprost tylko „dają sygnały” które dla nas nie są ta oczywiste
    -tego że ich nie rozumiem i że wcale nie ułatwiają ich zrozumienia
    -wmawiają że są poważne, że kochają, nie zwracają uwagi na innych, a jak przyjdzie co do czego to zachowują się jak małolaty i dają się zauroczyć pierwszemu lepszemu który im się podoba, co wiąże się z kolejnym punktem
    -nie myżlą przyszłożciowo, nie przewidują negatywnych skutków swojego postępowania

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

na oficjalne zapytanie w temacie: TO, że mogą być strasznie niewierne i…
    mżciwe! 😈

elm303
    Member
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

sa egoistkami, plec meska dla nich to faceci, niedostrzegaja czegos takiego jak chlopak, plec meska sluzy im tylko do wielbienia ich, zabieraja mozliwosc wlasnego zycia plci meskiej, ich marzen, pragnienia bycia ladnym supermenem ktory niechcialby myslec o sexie, nazwa go egoista bez wnetrza ktory mysli o swoim wygladzie, wysmieja ze nieumie zabierac sie do kobiet, z kazdego zrobia samca ktoremu pozostaje umiec zdobwywac kobiety, jak powiedza wprost 'Ma umiec myslec penisem’ lub zabic sie, nie przeszkadza im byc wrednymi ani sprawiac aby plec meska je nienawidzila bo liczy sie dla nich odczuwanie pragnienia sexualnego ze strony plci meskiej

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link]
    Jesteż gejem? 😈

elm303
    Member
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

oj niewiem czy jakby ci sie trafil taki co niechcialby cie zaciagnac do lozka to chcialabys byc z nim dluzej jak 5dni

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobiet wady wrodzone!"

Przewiń na górę