- AutorOdp.
- 7 grudnia 2006 at 09:50
WITAM WAS JA MYSLE ZE TO FAJNE FACET W RAJSTOPACH A WIECIE CZEMU ZAWSZE SIE FACET UBIERALW KALESONY A TO NIE WYGODNE JA TAM UWIELBIAM RAJSTOPY BOS FAJNIE ROBIONE I MILE W DOTYKU SAMA NAZWA MOWI „RAJ STOPY” WIEC NIE MOZEMY ZABRANIAC CHLOPCA RAJSTOP NIECH SPRUBJA TAKIEGO MILEGO UCZUCIA JAK RAJSTOPY 😀
13 grudnia 2006 at 17:49Facet w rajstopach??? 😆 Czegos takiego nie chciałabym zobaczyc nigdy w zyciu!Rajstopy sa dla kobiet,tak jak bokserki dla facetów.Zresztą ja sama nie preferuje rajstop,wole ponczochy,bo są wygodne i…sexi 😉
23 września 2007 at 09:45Witam.
Czy kobiety tylko umią wyżmiewać facetów,a co kobiety potrafią robić to nie widzą.Ja jestem po żlubie już 25 lat i noszę rajstopy,powiedziałem zonie przed żlubem ze noszę rajstopy i jak chce to może wyjżć za mnie.
Do dzisiaj noszę i moja męskożć nie ucierpiała bo mam 3 córki i 1 syna,jeżeli chodzi o łóżko to chyba nie jest żle skoro jestem ze swoją małżonką tyle lat.Tylko dzikie i nie wykształcone polskie kobiety potrafią się żmiać z kogoż a same nic nie są warte,potrzebują faceta co ma dużo kasy samochód i spełniał ich potrzeby na życzenie w łóżku.A same nic nie warte mjłode dziewczyny,jeżeli chcą wyżmiewać drugiego to niech najpierw na swją posturę obejżą.Nigdy bym nie dopużcił do tego aby kobieta mnie ubierała i kazała założyć co ona chce,myżlę że każdy facet porządny i inteligentny nie założy kaleson.Myżlę że polskim kobietom jeszcze dużo brak predyspozycji aby były nazywane KOBIETAMI.Jęzeli one same pokażą szcunek i kulturę to napewno mężczyżni to też potafią.Pozdrawiam iżyczę polskim kobietom rozumu i szcunku.
Wacław.23 września 2007 at 09:53Ja się szczerze mówiąc poprostu nie spotkałam z mężczyznami w rajstopach. Może w dzieciństwie jak koledzy nosili, ale to tylko tyle. Uważam, że to kwestia osoby i relacji partnerskich 🙂 Pozdrawiam również 🙂
23 września 2007 at 09:55ale to mowa o takich cienkich rajstopkach… bo jesli tak to dziwnie by t wygladało jesli facetowi na stopach bylo widac taka rajstopke. No ale jesli o jakies grubsze takie typowo na zime zamiast kaleson to czemu nie. Nie jestem facetem ale mysle ze takie typowe kalesony są niezbyt wygodne, sa szerokie co sprawia że czasem nieładnie sie ukladaja spodnie no i pewnie nogawki sie podwijają przy zakładaniu spodni. Ja bym stawiała tez na takie obcisłe getry… co mi tam co nosi facet pod portkami byle to było czyste i niedziurawe a jemu zeby było wygodnie i ciepło
23 września 2007 at 10:06Witam.
Mnie chodzi o zimowe od 60Den do 100Den,tym bardziej że teraz nosić można już męskie.czasem jak nie ma to można i damskie pod spodnie,ale myżlę że teraz jest dostęp do męskich jeżeli ktoż chce.
Pozdrawiam25 października 2007 at 10:35Witam! 🙂
Prawda jest taka, że rajstopy oryginalnie nie należały do kobiet. Wiele lat temu (a włażciwie wieków) nosili je mężczyźni i oni byli pierwsi. I wtedy były oznaką wysokiego urodzenia, prestiżu. Dopiero w XIX wieku mężczyźni odstąpili je kobietom i tak to już zostało 🙂 Aż do tego stopnia rajstopy stały się domeną kobiet, że noszenie ich przez mężczyzn może wydawać sie żmieszne:)25 października 2007 at 13:50Cóż, jakby mój S chciał to chyba bym parsknęła żmiechem, dla mnie to strasznie niemęskie.
25 października 2007 at 15:45Faceci w rajstopach,hmm to troche niemęskie ale za to im ciepło.Niech sobie noszą,na zdrowie. 🙂
25 października 2007 at 16:25[usunięto_link] wrote:
Faceci w rajstopach,hmm to troche niemęskie ale za to im ciepło.Niech sobie noszą,na zdrowie. 🙂
Byle nie mój:)
25 października 2007 at 18:29Jeżli mój by mi ożwiadczył, że będzie nosił rajstopy to chyba pomyżlałabym że ma coż nie tak pod sufitem 🙄 Niemęskie zdecydowanie
25 października 2007 at 19:28[usunięto_link] wrote:
Jeżli mój by mi ożwiadczył, że będzie nosił rajstopy to chyba pomyżlałabym że ma coż nie tak pod sufitem 🙄 Niemęskie zdecydowanie
otoż to
27 października 2007 at 18:55Witam.
Jak czytam wasze narzekania to myżlę że to kobiety z XIX wieku.
Wyrazy współczucia jeżli macie mężów to im współczuje,dlaczego chcecie żądzić czyimż ubiorem.28 października 2007 at 17:25ja tam nic nie miałabym przeciwko jak by moj facet chodził w rajstopach jezeli miało by mu byc ciepło to czemu nie:)
28 października 2007 at 17:42[usunięto_link] wrote:
Witam.
Jak czytam wasze narzekania to myżlę że to kobiety z XIX wieku.
Wyrazy współczucia jeżli macie mężów to im współczuje,dlaczego chcecie żądzić czyimż ubiorem.Nie kwestia rządzenia, ale chyba możemy mieć własne zdanie na ten temat.
- AutorOdp.
The topic ‘KOBIETKI CO MYSLICIE O FACETACH W RAJSTOPACH’ is closed to new replies.