- AutorOdp.
- 10 stycznia 2008 at 09:29
Witam.
Ja nie uciekam tylko jak czytam tematy naszch po偶al si臋 bo偶e kobiet na temat rajstop to mam wra偶enie 偶e nasze kobiety niekt贸res膮 z XVIII wieku.dla kobiety Polskiej liczy si臋 du偶y porfel,ytrzymanie jej dobra bryka i Ogier z przyrodzeniem konia.Taki ma by膰 facet dla kobiety,ma jak piesek warowa膰 na jej komend臋.moja 偶ona jest Niemk膮 i bardzo
si臋 szanujemy.Dla mnie to wstyd mie膰 za 偶on臋 Polk臋,my偶l臋 偶e kobiety nasze nie doros艂y do demokracji,nie b臋d臋 wi臋cej odpisywa艂 bo nie warto prowadzi膰 z ludzmi z XVII wieku z mod膮 na bakier.
Pozdrzwiam i nie wchodz臋 tu bo szkoda zdrowia. 馃榾 馃槅10 stycznia 2008 at 09:32Samo zachowanie polek to ju偶 wstyd z nimi si臋 pokaza膰,idzie z ch艂opakiem to pluje s艂onecznik lu 偶uje gum臋 i rzuca 艂acin膮 i to ma by膰 Matka lub 偶ona.Wstyd.
HA HA HA HA
Rajtek1 馃槼 wstyd za polki.10 stycznia 2008 at 10:51aaaaeeeyyyyyyyy……. 馃槙
az mnie zatka艂o… wstyd 偶e takie co偶 po ziemi chodzi… hej ogierze id藕 si臋 wstydzi膰 gdzie indziej, bo z tob膮 dyskusja jest bez sensu…
i naucz si臋 j臋zyka polskiego, bo ledwo mo偶na zrozumie膰 co piszesz…
bosz… sk膮d si臋 bierze takie co偶???
10 stycznia 2008 at 15:22Gratuluj臋 inteligencji.
馃榾10 stycznia 2008 at 15:24Polska kultura inteligencyjna XXI w.
Ha ha ha ha ha10 stycznia 2008 at 20:33chlopie z przyrodzeniem konia, idz nosic te swoje rajstopy gdzie indziej 馃槅 , poza tym to Ty musisz byc bardzo inteligentny skoro za jakies rajstopy tak uogolniasz i obrazasz kobiety.polszczyzne lepiej najpierw opanuj…
10 stycznia 2008 at 21:04To ciekawe w jakim 偶rodowisku si臋 obraca艂e偶, bo w moim nie ma takich kobiet:)
10 stycznia 2008 at 21:59[usuni臋to_link] wrote:
…dla kobiety Polskiej liczy si臋 du偶y porfel,ytrzymanie jej dobra bryka i Ogier z przyrodzeniem konia.
A co ty mozesz wiedziec o polskich kobietach…ktos ci naopowiadal bajek a ty w nie uwierzyles,no…chyba,ze obracales sie wsrod TAKICH bab,pewnie tylko na takie cie stac..pewnie kazda normalna kobitka uciakala gdzie pieprz rosnie slyszac te twoje zacofane teorie.
11 stycznia 2008 at 00:36[usuni臋to_link] wrote:
Samo zachowanie polek to ju偶 wstyd z nimi si臋 pokaza膰,idzie z ch艂opakiem to pluje s艂onecznik lu 偶uje gum臋 i rzuca 艂acin膮 i to ma by膰 Matka lub 偶ona.Wstyd.
HA HA HA HA
Rajtek1 馃槼 wstyd za polki.no to szczerze wsp贸艂czuj臋 偶e nie by艂o cie „sta膰” na porzadn膮 Polk臋 i zabra艂e偶 sie za byle co,wiec nic dziwnego 偶e masz takie pogl膮dy
ups przepraszam pewnie zadna ci臋 nie chcia艂a za wysokie progi 馃榾11 stycznia 2008 at 08:35Witam, Tylko wysokie progi,
krzywe nogi,
waga 90 kg
blondyna i lat 70.
Bo tylko takie s膮 w Polsce.11 stycznia 2008 at 08:53Tylko takie sa w Polsce?? Nie wiedzia艂am, 偶e to czy jeste偶my chamami i prostakami zale偶y od kraju z jakiego pochodzimy. My偶lalam, ze to raczej kwestia kultury osobistej.
No coz nie jestem widocznie inteligentna. Na pocieszenie mam tylko, 偶e wiekszosc Polek nie jest 馃槈11 stycznia 2008 at 08:56Pi臋kne dzi臋ki za kulturalne s艂ownictwo typowo POLSKIE. 馃槼 mi za to.
11 stycznia 2008 at 12:10[usuni臋to_link] wrote:
Pi臋kne dzi臋ki za kulturalne s艂ownictwo typowo POLSKIE. 馃槼 mi za to.
Wstydzic to sie mozna tylko za ciebie troglodyto.
11 stycznia 2008 at 12:19Zaraz padn臋 z wra偶enia,ha ha ha ha ha.
Wysoka KULTURO bardzo dzi臋kuj臋. 馃槢11 stycznia 2008 at 12:25[usuni臋to_link] wrote:
Zaraz padn臋 z wra偶enia,ha ha ha ha ha.
Wysoka KULTURO bardzo dzi臋kuj臋. 馃槢To padni..buhahaha!
- AutorOdp.
The topic ‘KOBIETKI CO MYSLICIE O FACETACH W RAJSTOPACH’ is closed to new replies.