- AutorOdp.
- 29 października 2007 at 14:04
Jak facet będzie chciał nosić rajstopy to i tak to zrobi:) A poza tym, jeżli jest dobrze zbudowany, to może wyglądać i w rajstopach dobrze:D
21 grudnia 2007 at 08:31Kobieta jest od tego aby siedziała w kuchni przy garach oraz
pilnowała porządku a nie doradzała czy facet może nosić rajstopy.
Kobieta stworzona do roboty i ma być na usługach męża anie
wymądrzać się,po to jest kuchnia inne miejsca dla niej w domu.
Pozdrawiam . 😀 :nono zły mąż21 grudnia 2007 at 08:40[usunięto_link] wrote:
Jeżli mój by mi ożwiadczył, że będzie nosił rajstopy to chyba pomyżlałabym że ma coż nie tak pod sufitem 🙄 Niemęskie zdecydowanie
Kobieta nic nie ma do gadania tylko urodzić dzieci i być posłâ‚¬szna mężowi,
umyć mu nogi podać piwko i czekać na co ma ochotę czy seks czy
brać się za robotę w domu co należy do jej obowiązków.
Czy facet może nosić rajstopy to jego sprawa a wyżmiewanie to wasza
sprawa,jak bym mieć taką to przez okno wyrzucił i nawet chleba bym nie dał.Szkoda takiej nawet chleba,kobiety chcą nic nie robić tylko dużo kasy
i aby na nich robić.Ja mam 57 lat ale baby w domu bym nie trzymał
bezrobotnej.
Pozdrawiam.21 grudnia 2007 at 17:32Witam
Tylko otruć taką żonę i zakopać w lesie.21 grudnia 2007 at 22:20[usunięto_link] wrote:
Kobieta jest od tego aby siedziała w kuchni przy garach oraz
pilnowała porządku a nie doradzała czy facet może nosić rajstopy.
Kobieta stworzona do roboty i ma być na usługach męża anie
wymądrzać się,po to jest kuchnia inne miejsca dla niej w domu.
Pozdrawiam . 😀 :nono zły mążA w czym ty jestes lepszy od kobiety? Jak w ogole mozesz pisac takie rzeczy na forum dla kobiet! Jak dla mnie to jestes jakis zacofany… Skoro kobieta wg ciebie nadaje sie tylko do kuchni,to wybacz,ale to forum nie jest dla ciebie!!
22 grudnia 2007 at 01:12Monika:) jak dla mnie to głupie prowokacja, nie ma co na nie zwracać uwagi, bo my i tak wiemy, że jest inaczej:)
22 grudnia 2007 at 08:26[usunięto_link] wrote:
Monika:) jak dla mnie to głupie prowokacja, nie ma co na nie zwracać uwagi, bo my i tak wiemy, że jest inaczej:)
Pewnie masz racje.
22 grudnia 2007 at 12:45Facet w rajstopach- hahaha!
I będę się żmiać, bo to jest wg mnie żmieszne.Dla mnie to nie jest facet, tylko chłopczyk. 😉
23 grudnia 2007 at 15:14[usunięto_link] wrote:
Monika:) jak dla mnie to głupie prowokacja, nie ma co na nie zwracać uwagi, bo my i tak wiemy, że jest inaczej:)
dokładnie 😉 jest równo uprawnienie tak swoją drogą 😆 jeżli faceci chcą nosić rajstopy to niech nosza, ale dla mnie to żmieszne… na całe szczężcie moj facet sam by mnie wysmiał jakbym mu powiedziała że ma założyc rajstopy 😆 😆 😆 😆
23 grudnia 2007 at 17:12Wlasciwie to jeszcze sie nie wypowiedzialam co mysle o facetach w rajtuzach,a wiec: kategoryczne NIE!
Nie mam nic przeciwko kalesonom…ale rajtuzy u faceta? a fuuu 😕26 grudnia 2007 at 12:11[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
dokładnie 😉 jest równo uprawnienie tak swoją drogą 😆 jeżli faceci chcą nosić rajstopy to niech nosza, ale dla mnie to żmieszne… na całe szczężcie moj facet sam by mnie wysmiał jakbym mu powiedziała że ma założyc rajstopy 😆 😆 😆 😆
Zagadzam sie z jednym i drugim.
Ale ogolnie caly watek poprawil mi humor 😈 😆
Ciekawa jestem czy rzeczywiscie sa faceci, ktorzy chodza w… rajstopkach, rajtuzach 😛
Jesli tak to obym nigdy w zyciu nie trafila na takiego 😈 😆26 grudnia 2007 at 18:27A gdzie jest ten caly rajtek 1 ……napisal dwa posty i uciekl!!
30 grudnia 2007 at 23:36[usunięto_link] wrote:
[…],myżlę że każdy facet porządny i inteligentny nie założy kaleson.
O! To jest po prostu „the best” 😀
Chociaż jak się dobrze zastanowić to może masz rację, chyba przestanę nosic kalesony. Może sobie znajdę dzięki temu lepszą pracę… 😆[usunięto_link] wrote:
Witam! 🙂
Prawda jest taka, że rajstopy oryginalnie nie należały do kobiet. Wiele lat temu (a włażciwie wieków) nosili je mężczyźni i oni byli pierwsi. I wtedy były oznaką wysokiego urodzenia, prestiżu. Dopiero w XIX wieku mężczyźni odstąpili je kobietom i tak to już zostało 🙂 Aż do tego stopnia rajstopy stały się domeną kobiet, że noszenie ich przez mężczyzn może wydawać sie żmieszne:)A nie mylisz czasami rajstop z noszonymi w żredniowieczu nogawicami? Na rycinach wygląda to może jak rajstopa ale tak naprawdę to było coż w rodzaju obcisłej nogawki zakończonej „stopką” (nie zawsze) i nosiło się toto zamiast spodni. W okolicach XV wieku połączono nogawice w górnej czężci i wtedy jeszcze bardziej zaczęły przypominać rajstopy. Może stąd to skojażenie.
Poza tym niekoniecznie oznaczały wysokie urodzenie, były po prostu stojem codziennym, na pewno wżród mieszczaństwa.7 stycznia 2008 at 02:18[usunięto_link] wrote:
Tylko dzikie i nie wykształcone polskie kobiety potrafią się żmiać z kogoż a same nic nie są warte,potrzebują faceta co ma dużo kasy samochód i spełniał ich potrzeby na życzenie w łóżku.A same nic nie warte mjłode dziewczyny,jeżeli chcą wyżmiewać drugiego to niech najpierw na swją posturę obejżą.Nigdy bym nie dopużcił do tego aby kobieta mnie ubierała i kazała założyć co ona chce,myżlę że każdy facet porządny i inteligentny nie założy kaleson.Myżlę że polskim kobietom jeszcze dużo brak predyspozycji aby były nazywane KOBIETAMI.Jęzeli one same pokażą szcunek i kulturę to napewno mężczyżni to też potafią.
Pozdrawiam iżyczę polskim kobietom rozumu i szcunku.
Wacław.aż sie zirytowałam :/
wyczówam tu żal do tych młodych ,a co jakaż cie wystawaiła do wiatru …,
rajtuzy zakładasz bez wachania a kalesony to wstyd… masakra chłopie na jakim ty żwiecie żyjesz …
gdyby mój mąż rajtuzy załozył feee nawet nie chcę o tym mysleć … może wogóle lubisz przebierać sie w babskie łaszki… :haha:7 stycznia 2008 at 12:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Faceci w rajstopach,hmm to troche niemęskie ale za to im ciepło.Niech sobie noszą,na zdrowie. 🙂
Byle nie mój:)
i mój buhahaha
- AutorOdp.
The topic ‘KOBIETKI CO MYSLICIE O FACETACH W RAJSTOPACH’ is closed to new replies.