Kobieto czy facet powinien byc wydefilowany w miejscu imtymn

• Autor
    Odp.
  • kuba23
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Czy twoim zdaniem facet powienien defilowac, regularnie usuwac włoski w okolicy gdzie kończą sie uda a zaczyna talia brzucha, czy pozostawic je na swym miejscu..?

beznadzieja
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

😀 no pewnie !!! my kobiety to robimy to wy – faceci też prosze !!!!! 😛

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Moim zdaniem facet nie musi tego robić.

Marzena
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Mezczyzna jest mezczyzna i nie powinien usuwac wloskow, ale kazdy ma swoj gust, mnie najbardziej „rajcuja” wloski wprost uwielbiam gdy facet jest caly zarosniety hmmmm

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ja równiez lubie jak facet jest zarosnięty ale bez przesady. Włosy na plecach i bardzo mocno owłosiona klata raczej odpada.

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

jestem tego samego zdania, co poprzedniczki. lubie tez jak facet ma trochę włosów na klacie, bez przesady, nie jakiż sweter ale trochę, żeby nie był zupełnie gładki 😀

AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

No ja jestem zarożniety jak przyslowiowe zwierze i co mam robic depilowac hektar pleców???
    Wydepilowac nogi to nie problem bo mozecie to zrobic codziennie podczas kąpieli. A wyobrażacie sobie depilację mnie? wielkeigo faceta z 190cm wzrostu?

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Mozna sobie zafundować depilacje włosów laserem.

cZaRnA
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Moim zdaniem jak jest calkiem wygolony to źle, ale jak jest tez dosyc zarosniety to tez źle. Najlepiej jakby troche owlosienia mial – bedzie taki meski i nie bede miala wrazenia, ze jestem z dzieckiem tylko doroslym mężczyzną.

szprota
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja jestem za naturalnym facetem. Facet depilujący się – zniewieżciałożć.
    Ale co do wpisu AndQ – „możecie to zrobić codziennie…” Myżlisz, że to tak się chce? Faceci by tylko wymagali 🙄

dorcia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Pewnie że powinien, nawet ze względu na higiene. Ja jak mecze mojego Misia jakiż czas to wkońcu ustępuje, ale takto jest niechętny 😥

kikiciatko
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

pewnie że powinien ale tylko w tym miejscu nie cierpie kiedy facet depiluje sobie klate czy pachy… to takie nie męskie …

celebrity
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

facet nie baba !!! zadnego golenia 😛 😆 wystarczy to ze goli sie na twarzy 🙂 😉

tygrysek
    Member
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hehe, chyba bym padła plackiem ze żmiechu jakbym zobaczyła swojego faceta w trakcie TAKIEJ depilacji… o matko, aż mnie brzuch rozbolał ze żmiechu 😆

tygrysek
    Member
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm, jestem tu nowa wiec nie wiem o co chodzi, ale pojawił mi sie dziwny napis ze „nie okreslono typu posta”, a pozniej moja odpowiedz pojawila sie dwa razy… sorki za off-topa, ale TO jest wlasnie ten drugi post, tyle ze juz przeze mnie zmieniony… 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobieto czy facet powinien byc wydefilowany w miejscu imtymn"

Przewiń na górę