- AutorOdp.
- 9 września 2006 at 20:39
Czy twoim zdaniem facet powienien defilowac, regularnie usuwac włoski w okolicy gdzie kończą sie uda a zaczyna talia brzucha, czy pozostawic je na swym miejscu..?
12 września 2006 at 15:20😀 no pewnie !!! my kobiety to robimy to wy – faceci też prosze !!!!! 😛
13 września 2006 at 07:45Moim zdaniem facet nie musi tego robić.
13 września 2006 at 16:14Mezczyzna jest mezczyzna i nie powinien usuwac wloskow, ale kazdy ma swoj gust, mnie najbardziej „rajcuja” wloski wprost uwielbiam gdy facet jest caly zarosniety hmmmm
13 września 2006 at 17:23Ja równiez lubie jak facet jest zarosnięty ale bez przesady. Włosy na plecach i bardzo mocno owłosiona klata raczej odpada.
16 września 2006 at 14:34jestem tego samego zdania, co poprzedniczki. lubie tez jak facet ma trochę włosów na klacie, bez przesady, nie jakiż sweter ale trochę, żeby nie był zupełnie gładki 😀
16 września 2006 at 17:36No ja jestem zarożniety jak przyslowiowe zwierze i co mam robic depilowac hektar pleców???
Wydepilowac nogi to nie problem bo mozecie to zrobic codziennie podczas kąpieli. A wyobrażacie sobie depilację mnie? wielkeigo faceta z 190cm wzrostu?18 września 2006 at 06:54Mozna sobie zafundować depilacje włosów laserem.
6 października 2006 at 14:14Moim zdaniem jak jest calkiem wygolony to źle, ale jak jest tez dosyc zarosniety to tez źle. Najlepiej jakby troche owlosienia mial – bedzie taki meski i nie bede miala wrazenia, ze jestem z dzieckiem tylko doroslym mężczyzną.
6 października 2006 at 15:12Ja jestem za naturalnym facetem. Facet depilujący się – zniewieżciałożć.
Ale co do wpisu AndQ – „możecie to zrobić codziennie…” Myżlisz, że to tak się chce? Faceci by tylko wymagali 🙄10 października 2006 at 10:50Pewnie że powinien, nawet ze względu na higiene. Ja jak mecze mojego Misia jakiż czas to wkońcu ustępuje, ale takto jest niechętny 😥
16 listopada 2006 at 18:11pewnie że powinien ale tylko w tym miejscu nie cierpie kiedy facet depiluje sobie klate czy pachy… to takie nie męskie …
23 listopada 2006 at 10:27facet nie baba !!! zadnego golenia 😛 😆 wystarczy to ze goli sie na twarzy 🙂 😉
24 listopada 2006 at 21:05hehe, chyba bym padła plackiem ze żmiechu jakbym zobaczyła swojego faceta w trakcie TAKIEJ depilacji… o matko, aż mnie brzuch rozbolał ze żmiechu 😆
24 listopada 2006 at 21:06hm, jestem tu nowa wiec nie wiem o co chodzi, ale pojawił mi sie dziwny napis ze „nie okreslono typu posta”, a pozniej moja odpowiedz pojawila sie dwa razy… sorki za off-topa, ale TO jest wlasnie ten drugi post, tyle ze juz przeze mnie zmieniony… 😕
- AutorOdp.