- AutorOdp.
- 21 grudnia 2006 at 23:16
…mysle ze faceci w „sweterku” sa calkiem na miejscu:D choc czasami dla zabawy monza by ich podgolic…hehhe
22 grudnia 2006 at 15:46włosy na plecach ? hmm powót do przeszłożci sprzed kilku mln lat ?? To wg mnie nie estetyczne… Ale każdy lubi co innego 😉
Jeżli chodzi natomist o genitalia to myżlę, że natura nie powinna być naruszana.
Bo z kobietami to było tak, że to Im samym zaczęło trochę przeszkadzać trochę zbyt duże owłosienie ! I przez to mężczyźni także zaczęli się tym interesować. Kiedyż nie zwracano na to uwagi ! Odkąd kobiety zaczęły zrobili to także mężczyźni ( i także zwracają uwagę na owłosienie Kobiet ! ). Mężczyźni nie p****ęli się nigdy na większą skalę Swoim owłosieniem dlatego to i Nam nie przeszkadza w większożci 😉
Pozdrawiam26 grudnia 2006 at 00:55ja tam wolę kiedy nie ma takiego buszu, wystarczy że ma przycięte tak ok 0.5-1cm tyle wystarczy 😀
29 grudnia 2006 at 15:34tak tak zgadzam się z mia1980 🙂
Dobrze ,że goli się na twarzy 😉
A poprzycinać powinien troche pod pachami i w okolicach gdzie kończą się uda ,a zaczyna się talia brzuszna jak to powiedział Kuba 🙂
Poprzecinać tak ,by 1 cm góra pozostał ! ;p
Taki meszek 😉
Nóg,rąk broń Boże ! 😐2 stycznia 2007 at 15:07Nie przepadam za owłosionym torsem u mezczyzny,ale myslę,ze włosy w strefie intymnej nie są dramatem 😉
28 lutego 2007 at 20:21Dla mnie to nie ma roznicy 😉
chociaz nie przecze, podoba mi sie jak facet na wydepilowana klate, tylko zostawiony paseczek na lini brzucha 😀 mrau 😉 ale nogi.. ręce.. nie 😛14 marca 2007 at 21:21kwesta gustu.
16 marca 2007 at 07:13Ja lubie jak mężczyna ma wygolone te własnie okolice….
16 marca 2007 at 07:20Nie lubie widoku facetow owlosionych jak malpa 😀 to ochydne . Najlepiej jak ma gladziutkie cialko 🙂
19 marca 2007 at 11:32A ja uważam że mężczyzna nie powinien sie golić. Nie mówię tutaj o brodzie bo to naturalne ale chodzi mi o tors albo przy jego klejnotach. Ewentualnie jeszcze dopużciłabym wydepilowane pachy na wakacjach bo gorąco i można się bardzo przez to pocić ale nic poza tym. 😀
10 kwietnia 2007 at 12:15A ja tam lubię, jak się wygoli, bo mi włosy nie włażą między zęby 😳
A poza tym łatwiej o higienę…Madzik
25 kwietnia 2007 at 19:45uwazam ze facet nie powinien sie tam golic mi to nie przeszkadza że moj Jest nie ogolony:) 😆
26 kwietnia 2007 at 05:21w nosie – brak wlosow jak najbardziej
w uszach – tez wole pustke
nogi – wlosy maja byc
rece – tez bo to raczej normalne
jajeczka – wole smaczne gladkie
miejsce nad penisem – wole jak wydepilowane lub dopiero co odrastajace, kepka mnie zniecheca
pod pachami – raczej kwestia wygody dla samego mezczyzny. moj ze 3 razy w roku sie depiluje16 czerwca 2007 at 16:55Ogolony tam gdzie trzeba:)
18 czerwca 2007 at 08:22Ja lubię jak moj facet raz na jakiż czas się tam ogoli 😉
- AutorOdp.