• Autor
    Odp.
  • subtelna
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

…mysle ze faceci w „sweterku” sa calkiem na miejscu:D choc czasami dla zabawy monza by ich podgolic…hehhe

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

włosy na plecach ? hmm powót do przeszłożci sprzed kilku mln lat ?? To wg mnie nie estetyczne… Ale każdy lubi co innego 😉
    Jeżli chodzi natomist o genitalia to myżlę, że natura nie powinna być naruszana.
    Bo z kobietami to było tak, że to Im samym zaczęło trochę przeszkadzać trochę zbyt duże owłosienie ! I przez to mężczyźni także zaczęli się tym interesować. Kiedyż nie zwracano na to uwagi ! Odkąd kobiety zaczęły zrobili to także mężczyźni ( i także zwracają uwagę na owłosienie Kobiet ! ). Mężczyźni nie p****ęli się nigdy na większą skalę Swoim owłosieniem dlatego to i Nam nie przeszkadza w większożci 😉
    Pozdrawiam

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja tam wolę kiedy nie ma takiego buszu, wystarczy że ma przycięte tak ok 0.5-1cm tyle wystarczy 😀

irciaxd
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 16
    • Bywalec

tak tak zgadzam się z mia1980 🙂
    Dobrze ,że goli się na twarzy 😉
    A poprzycinać powinien troche pod pachami i w okolicach gdzie kończą się uda ,a zaczyna się talia brzuszna jak to powiedział Kuba 🙂
    Poprzecinać tak ,by 1 cm góra pozostał ! ;p
    Taki meszek 😉
    Nóg,rąk broń Boże ! 😐

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie przepadam za owłosionym torsem u mezczyzny,ale myslę,ze włosy w strefie intymnej nie są dramatem 😉

MidianOna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Dla mnie to nie ma roznicy 😉
    chociaz nie przecze, podoba mi sie jak facet na wydepilowana klate, tylko zostawiony paseczek na lini brzucha 😀 mrau 😉 ale nogi.. ręce.. nie 😛

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

kwesta gustu.

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja lubie jak mężczyna ma wygolone te własnie okolice….

Hot4You
    Member
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Nie lubie widoku facetow owlosionych jak malpa 😀 to ochydne . Najlepiej jak ma gladziutkie cialko 🙂

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

A ja uważam że mężczyzna nie powinien sie golić. Nie mówię tutaj o brodzie bo to naturalne ale chodzi mi o tors albo przy jego klejnotach. Ewentualnie jeszcze dopużciłabym wydepilowane pachy na wakacjach bo gorąco i można się bardzo przez to pocić ale nic poza tym. 😀

MADZIK
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

A ja tam lubię, jak się wygoli, bo mi włosy nie włażą między zęby 😳
    A poza tym łatwiej o higienę…

Madzik

migas
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

uwazam ze facet nie powinien sie tam golic mi to nie przeszkadza że moj Jest nie ogolony:) 😆

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

w nosie – brak wlosow jak najbardziej
    w uszach – tez wole pustke
    nogi – wlosy maja byc
    rece – tez bo to raczej normalne
    jajeczka – wole smaczne gladkie
    miejsce nad penisem – wole jak wydepilowane lub dopiero co odrastajace, kepka mnie zniecheca
    pod pachami – raczej kwestia wygody dla samego mezczyzny. moj ze 3 razy w roku sie depiluje

kasia22213
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ogolony tam gdzie trzeba:)

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja lubię jak moj facet raz na jakiż czas się tam ogoli 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobieto czy facet powinien byc wydefilowany w miejscu imtymn"

Przewiń na górę